-
Günaydın.Hayat her gün yeniden başlar malumunuz.Yeni gün yeni umut demektir.Yeni günde yeni haftada herşey gönlümüzce olur inşallah.Önce sağlık tabii.
-
bugunde çakıcaklar , açılıstan bellı oldu ..6.80 altına ınecek yavas yavas sanırım ...
-
küçük gel geller yapıp yığıyor malı kucağa ,çıkısa başladığı yer 6.80 ler oraların altına yavas yavas gelıcektır teknık olarak..afyon mılletın beynını ıyı uyusturdu....sankı yukarı gıdecekmıs algısı yarattı mıllette...zarar buyuk , naapsak bılemedım...bekledıkce içeri gırıyoruz her gecen gun....7 altına sarkarda yataya bağlarsa dıye dusunuyorum
-
7.33 e de vermeye basaladı adi
-
6'lı kademeler ve sonrasında 5!li kademeler yakın gibi duruyor.bekleyenlerin gözü aydın olsun. Ben al-sat işlerini beceremediğimden yüksek maliyetle bekler dururum artık.
-
Bütün çimentolar artı bu adi hisse eksi....
-
bu adiyi verip goltasa gecıyorum , en azından dıbını gordu goltas , bunu dibi de yok , 5 li kademeler cok uzak degıl , bekledikçe kanser eder adamı afyon .....kalın sağlıcakla
-
siyah dairenin en alt noktası ve 2016 Temmuz'dan gelen trend desteği 7,27 daha altı hayal (ya da fırsat) olur.. ytd.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri