Günaydýn.Hayat her gün yeniden baþlar malumunuz.Yeni gün yeni umut demektir.Yeni günde yeni haftada herþey gönlümüzce olur inþallah.Önce saðlýk tabii.
Günaydýn.Hayat her gün yeniden baþlar malumunuz.Yeni gün yeni umut demektir.Yeni günde yeni haftada herþey gönlümüzce olur inþallah.Önce saðlýk tabii.
bugunde çakýcaklar , açýlýstan bellý oldu ..6.80 altýna ýnecek yavas yavas sanýrým ...
küçük gel geller yapýp yýðýyor malý kucaða ,çýkýsa baþladýðý yer 6.80 ler oralarýn altýna yavas yavas gelýcektýr teknýk olarak..afyon mýlletýn beynýný ýyý uyusturdu....sanký yukarý gýdecekmýs algýsý yarattý mýllette...zarar buyuk , naapsak býlemedým...bekledýkce içeri gýrýyoruz her gecen gun....7 altýna sarkarda yataya baðlarsa dýye dusunuyorum
7.33 e de vermeye basaladý adi
6'lý kademeler ve sonrasýnda 5!li kademeler yakýn gibi duruyor.bekleyenlerin gözü aydýn olsun. Ben al-sat iþlerini beceremediðimden yüksek maliyetle bekler dururum artýk.
Bütün çimentolar artý bu adi hisse eksi....
bu adiyi verip goltasa gecýyorum , en azýndan dýbýný gordu goltas , bunu dibi de yok , 5 li kademeler cok uzak degýl , bekledikçe kanser eder adamý afyon .....kalýn saðlýcakla
siyah dairenin en alt noktasý ve 2016 Temmuz'dan gelen trend desteði 7,27 daha altý hayal (ya da fýrsat) olur.. ytd.
Yer Ýmleri