rüçhan hakkımızı 1 tl den mi satıyoruz bu işlemler nasıl oluyor
Printable View
rüçhan hakkımızı 1 tl den mi satıyoruz bu işlemler nasıl oluyor
Rüçhan piyasası için MerkoR Kodu var onu takip edin. MerkoR güncel 1 kr.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
arkadaslar bir oyun oynandi bedelliye katilim icin hissenin yukselisine atlayanlara eline verdiler.bedelli ruchani taban yani alicisiz.taban bozulmadanda kolay kolayda satamazsiniz.belki tabana yazilir alis olurda gider.bu oyun avodda aynisi oynandi.taban satamazsaniz ruchanlariniz yani se se bedelliye katilacaksiniz demek katilmazsaniz ruchanlariniz buhar olacak yani haneye zarar yazacaksiniz.patronun tam istedidigide bu sizleri bedelliye mecbur birakmak onuda basarmis.herkeze gecmis olsun
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
50.000 adet olsa 500 TL rüçhan veriyor.. O golsa ne olur olmasa ne de... Bedelliden sonra girmeyince. Eldeki hisse adedi yada maliyet ne oluyor..
Katilmayanlarin parasi yariya mi inecek ayni mi kalacak,
sayın suat38 kardeşim...
Buradaki amacın ne bilmiyorum ama böyle olumsuz yazmanız bana art niyetli gibi geldi
1-Bedelliye katılım mecbur değil.bu fiyatlardan kademeli alım yapılabilir..
2-Rüçhanlar satılsa ne olur satılmasa ne olur zarar 1 kademe daha fazla olur..
3-Avodun şimdiki fiyatı nerelerde onuda görüyorsunuzdur.
Peki katilmazsak elimizdekileri satmali miyiz, satmaz isek lotlarimizin degeri yariya inmeyecek mi?
Amacim asla kotulemek degil.ben tahminlerimi yqzdim.bir kagitda galip varsa o kagitdan para kazanmak cok zordur.ayrica avod bakir madeni buldu.bunda oyle bir beklentide yok.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bedelli ile ilğili yorumlar dikkatimi çekti 1. tl. altı hisse fiyatı olunca bedelliye katılamazsınız hisseniz ve paranız şimdiki hisse fiyatıdır. satabilirseniz elinizdeki ruçanı artı para satılmazsa firmaya kalır o da alınmıyan rucanları fiyata bakmaksızın beli bir günlerde sataçagım der ve satar ya da satmaz satarsa fiyat çok düşer.
Bir miktar alım yaptık lakin kağıdı anormal bir şekilde baskilayip tutuyorlar.insallah bedelliyi yapabilirler yoksa Ekim için çiftçiye avans para bulamayıp dükkanı kapatacaklar.insallah bu olazda fabrika çalışır.
düşer şimdi gene merak etmeyin...
gedik 2.5 milyon metro 1 milyon rüçhanı 1.01 fiyata gelecek fiyatttan aldı. Yarın rüçhanın son günü. Eğer 0.01 rüçhan alışta kalırsa yarın 1.10 lara doğru bir hareket olabilir.
Yarın hareketin devamı gelirse iyi yerden satar çıkarız iyi para bırakır oldu bu aralar.
Kalan arkadaşlara kolay gelsin buraya kadar.
Karpuza kalmadınız ya neyse,yine bekleriz,afiyet olsun!...
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O karpuzu vangd birleşmesi olursa gelip yeriz kismetimizde varsa
Üretim yapmayan bir gıda şirketi vangd 10 milyonluk kar yazıyor 100 milyonluk cirosu olan bir diğeri 28 milyonluk zarar yazıyor inşallah ortak olurlar.ytd
Hocam nerden aklına geldi bu? şimdi hissedaş sormaz mı bı şirket vardı satın almak üzere prensipte anlaştık dedikleri yoksa o şirket bu muydu diye?insider larda topikte malumunuz...
Zeytin ne kekledi bizi spekle şoka soktu gerçi gem işi olaydı kopabilirdi de ....
Gem hala ortak gözüküyor şirkette ,gem işi bitmedi Alevi söndürüldü bir yüklemeyi bekliyor.
Evet müşteri geldi sonunu yazamadım....yaptım gem işi beklemede b planı devrede şu an gördüğünüz gibi spek isterse 2_3 yada 0.80e mümkün,elbette onun kı de para ...
1 tl civarında dolaşır artık 20_21 aralıkta 1 tl üstünden kimse almaz bunu
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kalan hisseler normal tahtadan mı satılacak?Yaklaşık 15 milyon,satılır mı?Herşey tezgah alıcısı hazırmıdır?
2günde 15 trilyon,toplam ne kadarı Galip te hesaplayabilen var mı?Ne kadar hisse 1 yıl bekleyecek?
Giren sermaye götü toplamaya ne kadar yetecek?Umutlar yeşerebilir mi?
Hedef kızıl elma Allah devletimize zeval vermesin inş.,gerisi teferruat...
haftalıkta cok güzel bır elıot yakaladım sonuçta bır teorıdır bakalım
pratıkte karşılığı olacakmı ?
https://invst.ly/9jc0h
İnşallah..
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ve sermaye 54300 e tamamlandı
Resim atmayı başaramadım hayırlı traşlar... Murat muradına erersin artık inşallah!MaŞallah...
olumlumu yani?
Bak git drasvit kardeş almadıysan bulaşma ytd
Kemerli kardeş ne yapıyoruz kemerleri bağlıyorumuyuz?[emoji12]
Murat burdan yazayım madem engelledin Patron bence delikanlı adam ne demişti toplantıda 4 yılda bir bu iş pik yapıyor tabi o bütün bildiklerini anlatmamıştı ytd
Murat kim bilmiyorum ama patronun delikanlı olduğunu sanmıyorum.aslinda şu anda patron senden daha fazla istiyor fiyatın yükselmesini artık domates ekerek salça yapılmayacağını anladı burda bundan sonra patron Galip Öztürk o ne derse o olacak eğer bu sermaye artırımı olmasaydı fabrika kongordata ilan etmiş olacaktı dua etsinlere buradaki yatırımcılar galib Öztürk e bu kağıt çok iyi yerlerede gidebilir senelerce Bursa'da kalabilir burda kemikleşmiş üç beş kişiden başka kimsede mal olduğuna inanmıyorum onlarda burdan bu malı satmayacalardır piskoloji sinir harbinin yaşanacağı bir dönem bu kağıdı bekliyor olabilir.ytd
Burda böyle bir kağıt ta dört sene beklemek büyük başarı inşallah daha nice seneler beklemezsin.
100 trilyon ciro kâr yok bu ne kadar inandırıcı,patronlar yabancı,şirket TC de olması gerektiği kadar hassas bir o kadarda sistemin boşluklarından faydalanıp hep zarar(yan cebe)Galip ne yapsın şirketi onun derdi ona yeter bi plan var elbet evet mal paket dökemediler o 2-3 büyük malı olanı şimdi patronların eli güçlendi bu da normal her olasılığa bı planları vardı Gem Galip bı başkası inş.artık temel iyileşir kâr eder zaten hisseye talep olması için veriler iyileşmeli 1.01TL den toplu hisse aldılar para koydular iyi olur inşallah ne diyelim ...YTD
Sayin lucky bey.
Ben oncelikle kimseye alin diye telkinde bulunmadim.sadece hisseler arasi gezerken dipten donen hisselerde eliot teorisi calisacakmi diye kendimce calismalar yaparken merko gidaya denk geldim.
Bu arada hissede dikkaatmi ceken diger bir husus metro yani galip te yuklu mal var.ben hayatimda hicbir zman galip hissesine bulasmadim.
Ah cok var ...
Merkoyu da belki 2 liradan satmaya calisacak ama bunun icin 4 liraya kadar goturup 2 liralardan rahat okutmak isteyecek bariz galip hareketleri.
Ama ben asla ama asla almayo dusunmuyorum.cok degil birkac aya kadar aglama duvarina donecektir merko sayfasi.inanin o zmanda uzulerek okuyor olacagim.
Yaziktir .gunahtir alin terinizle kazandiginiz paralari temeli cok cok kotu hisselerde harciyorsunuz.bozulan aile hayatiniz.bozulan psikolojiniz.etrafimda birsuru galip magduru yatirimcilar var.
Demem o ki ben temel analize bakarim.sirket karlimi..karini ortaklariyla bolusuyormu.dezenli temettu odeyen her sene buyuyen sirketlere onem veriyorum.
Insallah beni yanlis anlamamissinizdir.
Alio almamak sizlerin ellerinde ben kimseye alin satin demem.
Simdi satin derim hisse 2 lira olur arkamdan kotu konusursunuz.
Neyse herkezi allaha emanet ediyorum.insallah kazanirsiniz.
Ama sonraki aglayanlarin vebalinide almak var.
Ytd kesinlikle
"Hicbir zaman kaybetmem.Ya kazanırım ya da öğrenirim."
NELSON MANDELA
Yakın bir dönemde genel kurul toplantısı için çağrı yapılması gerek çünkü çoğunluğu kaybettiler inşallah bu onlar için de biz yatırımcılar içinde iyi olur umudundayim şirketin eli belki şimdi kuvvetlenir yoksa bunlara kalsa şirketi şimdiden kapatıp tası tarağı toplayıp giderlerdi.sirketin başına vatanını milletini seven yerli ve milli biri gelirde bunların elinden alır bu şirketi.ytd