Sayfa 215/417 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315 ... SonSon
Arama sonucu : 3329 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: MERKO - Merko Gıda

Murat kim bilmiyorum ama patronun delikanlı olduğunu sanmıyorum.aslinda şu anda patron senden daha fazla istiyor fiyatın yükselmesini artık domates ekerek salça yapılmayacağını anladı burda bundan sonra patron Galip Öztürk o ne derse o olacak eğer bu sermaye artırımı olmasaydı fabrika kongordata ilan etmiş olacaktı dua etsinlere buradaki yatırımcılar galib Öztürk e bu kağıt çok iyi yerlerede gidebilir senelerce Bursa'da kalabilir burda kemikleşmiş üç beş kişiden başka kimsede mal olduğuna inanmıyorum onlarda burdan bu malı satmayacalardır piskoloji sinir harbinin yaşanacağı bir dönem bu kağıdı bekliyor olabilir.ytd

Burda böyle bir kağıt ta dört sene beklemek büyük başarı inşallah daha nice seneler beklemezsin.

Alıntı Originally Posted by kemer77 Yazıyı Oku
    haftalıkta cok güzel bır elıot yakaladım sonuçta bır teorıdır bakalım
    pratıkte karşılığı olacakmı ?

https://invst.ly/9jc0h
    Tebrik ederim çok başarılı bir tahmin.

Alıntı Originally Posted by lucky7 Yazıyı Oku
    Murat burdan yazayım madem engelledin Patron bence delikanlı adam ne demişti toplantıda 4 yılda bir bu iş pik yapıyor tabi o bütün bildiklerini anlatmamıştı ytd

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu arkadaşını cumartesi Taksim'de ara ������

5. 100 trilyon ciro kâr yok bu ne kadar inandırıcı,patronlar yabancı,şirket TC de olması gerektiği kadar hassas bir o kadarda sistemin boşluklarından faydalanıp hep zarar(yan cebe)Galip ne yapsın şirketi onun derdi ona yeter bi plan var elbet evet mal paket dökemediler o 2-3 büyük malı olanı şimdi patronların eli güçlendi bu da normal her olasılığa bı planları vardı Gem Galip bı başkası inş.artık temel iyileşir kâr eder zaten hisseye talep olması için veriler iyileşmeli 1.01TL den toplu hisse aldılar para koydular iyi olur inşallah ne diyelim ...YTD

Alıntı Originally Posted by lucky7 Yazıyı Oku
    Kemerli kardeş ne yapıyoruz kemerleri bağlıyorumuyuz?[emoji12]

Sayin lucky bey.
    Ben oncelikle kimseye alin diye telkinde bulunmadim.sadece hisseler arasi gezerken dipten donen hisselerde eliot teorisi calisacakmi diye kendimce calismalar yaparken merko gidaya denk geldim.
    Bu arada hissede dikkaatmi ceken diger bir husus metro yani galip te yuklu mal var.ben hayatimda hicbir zman galip hissesine bulasmadim.
    Ah cok var ...
    Merkoyu da belki 2 liradan satmaya calisacak ama bunun icin 4 liraya kadar goturup 2 liralardan rahat okutmak isteyecek bariz galip hareketleri.
    Ama ben asla ama asla almayo dusunmuyorum.cok degil birkac aya kadar aglama duvarina donecektir merko sayfasi.inanin o zmanda uzulerek okuyor olacagim.
    Yaziktir .gunahtir alin terinizle kazandiginiz paralari temeli cok cok kotu hisselerde harciyorsunuz.bozulan aile hayatiniz.bozulan psikolojiniz.etrafimda birsuru galip magduru yatirimcilar var.
    Demem o ki ben temel analize bakarim.sirket karlimi..karini ortaklariyla bolusuyormu.dezenli temettu odeyen her sene buyuyen sirketlere onem veriyorum.
    Insallah beni yanlis anlamamissinizdir.
    Alio almamak sizlerin ellerinde ben kimseye alin satin demem.
    Simdi satin derim hisse 2 lira olur arkamdan kotu konusursunuz.
    Neyse herkezi allaha emanet ediyorum.insallah kazanirsiniz.
    Ama sonraki aglayanlarin vebalinide almak var.
    Ytd kesinlikle

"Hicbir zaman kaybetmem.Ya kazanırım ya da öğrenirim."

NELSON MANDELA

7. Yakın bir dönemde genel kurul toplantısı için çağrı yapılması gerek çünkü çoğunluğu kaybettiler inşallah bu onlar için de biz yatırımcılar içinde iyi olur umudundayim şirketin eli belki şimdi kuvvetlenir yoksa bunlara kalsa şirketi şimdiden kapatıp tası tarağı toplayıp giderlerdi.sirketin başına vatanını milletini seven yerli ve milli biri gelirde bunların elinden alır bu şirketi.ytd

Alıntı Originally Posted by akcakese Yazıyı Oku
    Yakın bir dönemde genel kurul toplantısı için çağrı yapılması gerek çünkü çoğunluğu kaybettiler inşallah bu onlar için de biz yatırımcılar içinde iyi olur umudundayim şirketin eli belki şimdi kuvvetlenir yoksa bunlara kalsa şirketi şimdiden kapatıp tası tarağı toplayıp giderlerdi.sirketin başına vatanını milletini seven yerli ve milli biri gelirde bunların elinden alır bu şirketi.ytd
    kardeş çgunluk kaybetmesiyle genel kurul yapılması arasında bir bağ kurmanıza anlam veremedim.ne demek istediniz açarmısısnız
    sağlıkla kalın

Sayfa 215/417 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •