Fýstýk gibi borsamýz var arkadeþ
Lönglüyorum çýkýyor shortluyorun düþüyor 😊😊
Printable View
Ben shortlarý kapatasýya dikkat edin beyler 😃😀🐻
insanýn direksiyon elinde olmayýnca tahminden öteye elinden birþey gelmiyor. halbuki çok güzel, çok fýrsat veren hareketler var ve olacakta.. bas marþ"a yürü öyle bir oyun yok iþte. oyuna hakim olmak gerekiyor. bizimkisi laf olsun torba dolsun. bildim, buldum, hopladým zýpladým:) oyun stresi ne olacak? adam valla titretiyor... bakýn ben bugün dalgalý hareketlere raðmen sýkýntýlý olacaðýný düþünmüyorum ama bu bir tahmin...
Palanýn yukarý gidebilmesi için önce hareketleri ile güven vermesi lazým. 8-9 bin marjlý günlük barlarla yatýrýmcýyý rahatsýz etti. Þu an çoðu hissede günlükler al vermeye baþladý ama herkes tedirgin. 1 ay önce 100 bin ile girecek adam þu an 20 bin ile baþlasam mý diye düþünüyordur.
Eðleniyormuyuk arkadeþler 😃
Vurup vurup kaçýyor namussuz pala
https://i.hizliresim.com/Lf4Pah.jpg
kamu bankalarýnda sýfýr konut 1.05 2. El 1.09 oldu
Rusya'dan sonra þimdi de Çin: Kritik korona virüs aþýsý açýklamasý
Veriler eksik olabilir, dýþarýdaydým
https://i.hizliresim.com/KYzLTH.png
Çinli ilaç firmasý SinoPharm’ýn yöneticisi Liu Cingcýn, Çin’in Guangming gazetesine korona virüs aþýsýnýn yýl sonunda piyasaya sürüleceðini açýklarken, aþýnýn 140 dolardan düþük bir fiyata mal olacaðý ve 28 gün arayla iki doz yapýlacaðý belirtildi.
dün gömeçte bi evbaktýk 4+1 tripleks faizler 0.74 iken 500.000 e çýkarmýþ faizler yükselince 450 ye çekmiþ dün pazarlýðýný yaptýk 440 a vereceðim dedi biz bugüne kadar süre istedik faizlerin yükseldiðini duymuþ az önce aradý 430 a vereyim dedi bizde faizler arttý bize utnaz dedik muhabbet yeni
bu mendebur bugün de eksi kapatmayacak galiba..
200 günlük ortalamanýn tam kýyýsýnda 3.gün...
naapýyon lan sayýn adi PALA? :he:
Mendebur hem eksi kapatmayacak hem de 1077 i kýsada destek yaptýk kardeþler dedi 2 gündür. Yani oraya gelirsem gene evi arabayý sat hisse al diyor :)
þaka bir yana yön yukarý bana göre dünden berü de hisse almaya baþladým. Bakalým izsüren stop ile izlemeye devam ediyoruz
çok kasýldýn pala.
büle yapma fena satarlar yoksam. :he:
Belli faiz artmayisini fiyatliyorlardir. Mb toplantisinda faiz artmayacagina gore kredileri tekrar düsebilir