-
Rusya'dan sonra þimdi de Çin: Kritik korona virüs aþýsý açýklamasý
-
Veriler eksik olabilir, dýþarýdaydým
-
Çinli ilaç firmasý SinoPharm’ýn yöneticisi Liu Cingcýn, Çin’in Guangming gazetesine korona virüs aþýsýnýn yýl sonunda piyasaya sürüleceðini açýklarken, aþýnýn 140 dolardan düþük bir fiyata mal olacaðý ve 28 gün arayla iki doz yapýlacaðý belirtildi.
-

Originally Posted by
karar_aný
insanýn direksiyon elinde olmayýnca tahminden öteye elinden birþey gelmiyor. halbuki çok güzel, çok fýrsat veren hareketler var ve olacakta.. bas marþ"a yürü öyle bir oyun yok iþte. oyuna hakim olmak gerekiyor. bizimkisi laf olsun torba dolsun. bildim, buldum, hopladým zýpladým

oyun stresi ne olacak? adam valla titretiyor... bakýn ben bugün dalgalý hareketlere raðmen sýkýntýlý olacaðýný düþünmüyorum ama bu bir tahmin...
Vermiþler direksiyonu Bigþort abi nin eline, boyna ütüyor bizde robdöþamrýmýzý giydik seyrediyoruz.
-

Originally Posted by
TOKATYILDIZI470
Rusya'dan sonra þimdi de Çin: Kritik korona virüs aþýsý açýklamasý
sarý kafa bu pasta yý çinlilere yedirmez...
-

Originally Posted by
emregunes
Ev fiyatlarý 1-2 aya iyicene düþer. En azýndan makul yere gelir
Düþük faiz pahalý ev yerine, denk getirip orta kademe faizle ucuza ev alma durumu olacak.
dün gömeçte bi evbaktýk 4+1 tripleks faizler 0.74 iken 500.000 e çýkarmýþ faizler yükselince 450 ye çekmiþ dün pazarlýðýný yaptýk 440 a vereceðim dedi biz bugüne kadar süre istedik faizlerin yükseldiðini duymuþ az önce aradý 430 a vereyim dedi bizde faizler arttý bize utnaz dedik muhabbet yeni
bir halt olacaðý yok.
-

Originally Posted by
TOKATYILDIZI470
Çinli ilaç firmasý SinoPharm’ýn yöneticisi Liu Cingcýn, Çin’in Guangming gazetesine korona virüs aþýsýnýn yýl sonunda piyasaya sürüleceðini açýklarken, aþýnýn 140 dolardan düþük bir fiyata mal olacaðý ve 28 gün arayla iki doz yapýlacaðý belirtildi.
bin tl yapar
2 doz 2 bin tl
80 milyon * 2 bin tl = kaç ediyo la 
20 milyar dolar mý ediyor ?
yok ki o kadar
yerli milli aþý lazým yoksa iþ sakat
-

Originally Posted by
ayhan53
dün gömeçte bi evbaktýk 4+1 tripleks faizler 0.74 iken 500.000 e çýkarmýþ faizler yükselince 450 ye çekmiþ dün pazarlýðýný yaptýk 440 a vereceðim dedi biz bugüne kadar süre istedik faizlerin yükseldiðini duymuþ az önce aradý 430 a vereyim dedi bizde faizler arttý bize utnaz dedik muhabbet yeni
Alayý þark kurnazý. Tiksiniyorum.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri