Dunku iki taban iyi oldu
Kamcilar
52 k tte aldim
Ya allaaaaah bismillah
Ben alışığım buna da 2 kere devre kesmesi bi acabaaaaa dedirtti :)
Bakkal toparlar ondan şüphemiz yok. Ama ha bire kârdan zarar ediyorum emenike.
Bugün çok çıkış var. Bedelli listemin neredeyse hepsi tabana gidiyor takip ettiğim. Devre kesen kesene. Bi sizin ateşdağlı bir de KLNMA tavana kitlemiş.
tskb günün yildizi
Hersey yeşil, hayir olsun insallah
dostum elimdeki KRDMD ler, kardemir 4 TL yi görünce bitiyordu. yani iyi oldu işsiz kalmadık. en az 6 ay bunun üzerinde iner çıkarız.
iyi bir rodeocuyumdur. öküzlere pardon boğalara binmeyi seviyorum. ayılar gelinceye kadar en az 6 ay da buna binerim.
https://youtu.be/m5AUcJMM9H0
DARDL alabildim. Haydi hayırlısı bakalım!
Gerçi bendeki bu şans ile yarın taban yapar!
TSKB ye diyorum 1,19 a aldın,
şimdide satıyorsun.
Herkese 1,16 dan verdin.
bana hala vermedin.
saat 18 e kadar eşşek gibi verecende,
ha şimdi versen nolur.
işimiz var daa.
sonra muhabbet ederik.
Bistte teknoloji ve yan tahtadan çıkıp biraz sanayiye girecek gibi doğalgaz pompasıyla
Üstad vkfyo alım fırsatı veriyor diyebilir miyiz??
Ben daha farklı anladım o mevzuyu. 15 milyonum var maksimum 500bin adet lot alırım demiş gibi. 15 milyonun hepsini harcarım bu iş için diyor gibi anladım. O yüzden tamamen başkasını ilgilendirmeyen şahsi görüşüme göre birden fazla tavan gidecekmiş gibi anladım :)
Ben geçen hafta KATMR'i izliyordum. Sermayem de yoktu zaten. Hepsine yetişemiyorum ki :)
Geçen hafta KATMR bu hafta DARDL işte. Yavaş yavaş.
Süründüren bi kağıdım var onu satmaya meyilliyim bakalım. Satarsam sermaye açabileceğim sıradaki yeni müstakbel spek kağıdımız için :)
Endeks sonunda 1184'ü kırdı kapanışta buranın üzerinde olursa çokomelli olacak. Yanlız Xtumy -0.65 olduğundan yan tahtaların çoğu ekside. Enerji haberi düşünce herkes enerjilere koştu
Onuuuuuur yearuuum
Nerelerdesin aslanim