Gecen hafta ne demissin?
Gecen hafta 25 mis fiyati
Ah odabasi ah
Ben geçen hafta KATMR'i izliyordum. Sermayem de yoktu zaten. Hepsine yetişemiyorum ki
Geçen hafta KATMR bu hafta DARDL işte. Yavaş yavaş.
Süründüren bi kağıdım var onu satmaya meyilliyim bakalım. Satarsam sermaye açabileceğim sıradaki yeni müstakbel spek kağıdımız için
Endeks sonunda 1184'ü kırdı kapanışta buranın üzerinde olursa çokomelli olacak. Yanlız Xtumy -0.65 olduğundan yan tahtaların çoğu ekside. Enerji haberi düşünce herkes enerjilere koştu
Endeks sonunda 1184'ü kırdı kapanışta buranın üzerinde olursa çokomelli olacak. Yanlız Xtumy -0.65 olduğundan yan tahtaların çoğu ekside. Enerji haberi düşünce herkes enerjilere koştu
Xtkjs de kan agliyor
Suan enaz arti 2 olsaydi 1200 yolu acildi diyebilirdik
Boktan bir durum
Ben geçen hafta KATMR'i izliyordum. Sermayem de yoktu zaten. Hepsine yetişemiyorum ki
Geçen hafta KATMR bu hafta DARDL işte. Yavaş yavaş.
Süründüren bi kağıdım var onu satmaya meyilliyim bakalım. Satarsam sermaye açabileceğim sıradaki yeni müstakbel spek kağıdımız için
Yabancı olmayınca böyle oluyor üstad, bizim bu Ecnebileri geri getirmemiz lazım.
Bu daha çok korkutuyor ya.
Yabancı kaçtı ama borsa Şubat'taki rekoru 1200'e gidiyor.
Yine piston aşaaa yaparsa? Grafiğe baksan hep zirvelerden sonra piston aşaaa.
Bu sefer aşağı kırılma bence ABD seçimlerini Biden'ın kazandığı açıklandıktan sonra olacak gibi.
Bu daha çok korkutuyor ya.
Yabancı kaçtı ama borsa Şubat'taki rekoru 1200'e gidiyor.
Yine piston aşaaa yaparsa? Grafiğe baksan hep zirvelerden sonra piston aşaaa.
Bu sefer aşağı kırılma bence ABD seçimlerini Biden'ın kazandığı açıklandıktan sonra olacak gibi.
Bu sefer yine 80 binlere giderse o düşüşlere yakalanmamak lazım. Tcd'den %40 zararı üç ayda çıkarabildim.
Yer İmleri