9.63-9.53 destekleri teknik olarak sıkıntı yok.YTD.
Printable View
Teşekkür ederim Esma hanım sağolun.
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
POLHO 3.85 destek 4.10 üzeri ++
USAK 2.39 destek,2,.58 üzeri++
CEMTS 16.88 destek üzeri ++(Bilançosu güzel gelebilir) YTD.
Herkese merhabalar,
Esma Hanım katmr için sizi tebrik ederim. Papil ile beraber listenizde olduğunu ve hareket beklediğinizi yazmıştınız, kısa sürede de tırmanışa başladı ve iyi arttı. Tekrar yorumunuzu rica edebilirmiyim. Hedef tahmininiz nedir?
O tavanda gezen kedimi sanelmi 💸💸💰💰😃😃😃😃
Çelik hocam Şubat ayı için aylik liste paylaşacak misiniz ??
Selamlar hocam. Hoş geldiniz.
Yıllık liste var aylık liste 🤔🤔
sanel patladı sonunda Allah razı olsun çelik hocam
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam KLMSN ve OYLUM Teknik olarak nasıllar?
polho tavana gidiyor
polhoya daha giremedik inşallah alım fırsatı verir
OYLUM 5.14 destekle yakın takibe aldım.YTD.
polho nun tavan olması elınde olmayanlar ıcın sıkıntı degıl celık hoca nın gelmesının bekledıgı yerler cok baska sevıyeler
endeksteki düşüşten beri nakitteydim. zaten öncesinde de portföyü sadeleştirmiş bir noktadan sonra sadece inveo'yu tutmuştum. Son gün onuda satıp %100 nakite geçmiştim. Biraz dinlendikten sonra fırsat bulunca bugün tekrar mal alımı yapmak istedim. YGGYO, OYLUM, POLHO, MEGAP ve CEOEM aldım. İlk gün portföy ekside kapattı. megap çok üzdü bugün beni. MEGAP ve CEOEM ile ilgili öngörülerinizi alabilir miyim.
Ayrıca POLHO için teşekkür ederim. Uzun zaman tutmayı düşündüğüm bir hisse ayakta kalan kalem oldu :)
DITAS hakkında yorumlarınız nedir acaba ? bilgisi olan var mı ?
Yarın USAK ve OYLUM daha yakından takibimde olacaklar...YTD.
Çelik hocam iheva ve kozal hakkında ne düşünüyorsunuz acaba
Ayrıca sanel için geç kaldık mı yoksa ısınma turları mı bunlar daha şimdiden
teşekkür ederim esma hanım takibimdeydi zaten ama şuan sermayem başka kağıtlarda o yüzden giremedim inşallah yarın bir hal çaresine bakıcam sizin gibi değerli insanların bu konularda bize yardımcı olması burasınin ne kadar kaliteli ve güzel bir yapılanma olduğunun göstergesi çelik hoca ve siz degerli insanlara ne kadar teşekkür etsek az SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada sistemde göz kırpan hisse senedi, coin , emtia veya herhangi birşey :) varsa paylasirsaniz sevinirim: ) celik comak
hale bakın Bu başlığı şu anda 39 kişi okumaktadır. (9 üye ve 30 ziyaretçi
bu gsray niye halen uyuyor aslanı boğalar kovalasın bu hafta aslana kemik atayım :):):) YTD
merhaba yarin için takip edebilecegimiz bir kagit var mi acaba. guzellik yapabilecek göz kirpan. saygilar
RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam listende ki isyat ve isgyo için tşk değerlendirdim👍 birde yayla için düşünceni alabilirmiyim tşk
Çelik Hocam, uzun zaman önce Anel'i yazmıştınız ama hala adım atmadı. Çiftli rakamlar beklediğinizi yazmıştınız , hala geçerli mi? ve mümkünse Smart yorumu.Teşekkürler.
Çelik hocam, KRVGD yorumunuz nedir? sizden hafta ortasi takip listesi bekliyoruz :)
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çelik hocam endeks ıcın 1450 ile sınırlı bır duzeltme sonrası yukarı yonlu beklentınız oldugunu soylemıstınız dedıgınız cıktı gorunuyor endeks duserken bu yorumunuz buyuk destek oldu suan kı durum ıcın son yorumunuz yukarı yonde bekledıgınız dırenc bolgesı nedır