-

Originally Posted by
Canerali
Üstadlar Tukaş için bir yorum alabilir miyim sizden. 11,50 den elimde bir parça var alıp maliyet düşürsem diye düşündüm biraz
Mi 9T cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9.63-9.53 destekleri teknik olarak sıkıntı yok.YTD.
-

Originally Posted by
esma
9.63-9.53 destekleri teknik olarak sıkıntı yok.YTD.
Teşekkür ederim Esma hanım sağolun.
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
POLHO 3.85 destek 4.10 üzeri ++
USAK 2.39 destek,2,.58 üzeri++
CEMTS 16.88 destek üzeri ++(Bilançosu güzel gelebilir) YTD.
-
Herkese merhabalar,
Esma Hanım katmr için sizi tebrik ederim. Papil ile beraber listenizde olduğunu ve hareket beklediğinizi yazmıştınız, kısa sürede de tırmanışa başladı ve iyi arttı. Tekrar yorumunuzu rica edebilirmiyim. Hedef tahmininiz nedir?
-

Originally Posted by
tseran79
Herkese merhabalar,
Esma Hanım katmr için sizi tebrik ederim. Papil ile beraber listenizde olduğunu ve hareket beklediğinizi yazmıştınız, kısa sürede de tırmanışa başladı ve iyi arttı. Tekrar yorumunuzu rica edebilirmiyim. Hedef tahmininiz nedir?
Geçen perşembe tüm hisselerimi satmıştım.KATMR Çelik hocamın işaret ettiği hisselerdendi bende takip ediyordum.güzel yükseliş yaptı.RSI 83 lere ulaşarak aşırı alım seviyelerinde.Daha dikkatlı olmakta fayda var .Bazen zamanında tamahkar olmak gerekiyor.YTD.
-

Originally Posted by
esma
POLHO 3.85 destek 4.10 üzeri ++
USAK 2.39 destek,2,.58 üzeri++
CEMTS 16.88 destek üzeri ++(Bilançosu güzel gelebilir) YTD.
Aynen. Uşak 2.60 üstü, Polho ise 4.26 üstü dahada süper olacak. Cemtas ise 16 üstünde kaldıkça süper
-
O tavanda gezen kedimi sanelmi 💸💸💰💰😃😃😃😃
-

Originally Posted by
celik comak
O tavanda gezen kedimi sanelmi [emoji389][emoji389][emoji383][emoji383][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Chanel diye bir moda markası. Şanel okunur )
:
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri