8,5 altında mal alabilecegimi sanmıyordum benim için iyi oldu ama hissenin böyle rezil durumlara düşürülüyor olması üzüntü verici...
Printable View
Kamu gyo'ları tavan tavan giderken eksi kapatıyordu, şimdi ise onlarla düşüyor, çok akıllı bir tahtacı, maşallah.
şaka gibisiniz hlgyo klgyo ekgyo bunların hepsinin primi, bütün vadelerde özaktan az. dar aralıklarda tavan olmuş olabilir.
ya grafik okuma, teknik temel analiz gibi temel bilgilerden yoksun ya da kötü niyetli olmak lazım böyle abuk sabuk durmaksızın yazmak için.
Son dönemdeki hareketlerle kıyaslıyoruz her şey bilen adam, sana ne oluyor, rahatsızsan red listesine al gitsin, forum onu düşünmüş.
sen zerre umurumda değilsin yazılarınızdan cehalet ve bilgisizlik akıyor buraya gelen 3 5 kişiyi yanıltacak yanlış kararlar aldıracak şeyler yazıyor buradaki 3-5 kişi sürekli olarak.
Burdaki yatırımcılar bilgili, araştıran, analiz yapabilen yetenekteler, senin gibi çok bilmişlik taslamayacak kadar da mütevazidirler, bak işine, kapatıyorum konuyu.
tahtadaki baskıyı göremeyen sığırlar burada patronu hisseyi güzellemesin ayar oluyorum... hisse henüz dd değerine ulaşmamış önceden ediyorlarmışta şimdi daha az ediyorlar diye hissedeki prim övülmez
Hisse çoğunlukla toplanmış sadece umutlarını hayallerini bu hisseye bağlamış küçük ve orta ölçekli ky var onlardan alabilmek bıktırmak yıldırmak için yapmayacakları şey yok 8.20 altında alış yazıyorum önüme alış giriyorlar kedi fare oyunu yâni bu kadarda çapsız ve adiler vakıftan islem yapan adî 8.52 Maliyetli malını hisse 8.32 ışlem görürken 8.23 kadar tek tuş basıyor almaya başlayınca ya siliniyor yada yoldaşları çiziyor bunlar normalde bu fiyatta bunu yapmak adiliktir hırsızlıktır akprahna tahtaya bu sülükleri koymuş tahtayı izliyor 5.20 fona hisse devrediyor fonun adı yok böyle bir şirketin sahibi olmayı haketmiyor bence...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8,05 8 20 arası nereden istersem aldım alamayan beceremiyorsa manipulasyonla suçluyorsa onda sorun vardır ya da işi bilmeyen bir sığırdır. buradaki 3-5 salatalık evladı yüzünden okuyan kaçıyor hisseden.
bir burada bir twitterda çengi gibi koşturan zilli, anası silinmiş bana laf atmış. beyinsiz herif yeniden değerleme karının dağıtılamayacağını bilmiyor. bir de 90lardan beri borsada olan bana bilmiyor biz öğrettik diyor. onu ben etek giydirip oynatacam az kaldı arsız küfürbaz herif.
taşınmazların defter değerine girdiğini bilmiyor diye bana laf atmış şeref yoksunu arsız, ulan aptal herif taşınmazlar defter değerine girmez mi, gyonun defterini ne oluşturacak başka. aptal oğlu aptal yeniden değerleme karının temettü olarak dağıtılabileceğini sanıyordu. bir de bana laf atıyor.
Insanlar kendini beğenmese ölürmüş 5- 600 lotla 60- 70 k malı aynı kefeye koymakta böyle birşey olsa gerek.. adamı sevmem ama anası anamdır lağım agizliliga forumdan ebedi atılma pahasına birgün cevap yazarizda insan yüzüne bakamaz olursunuz...
Her türlü eleştiri yapılabilir ama hakaret, küfür, yazılana çizilene ayar vermek, poza göre yorum yapmak sorunlu davranışlar, kim olursa olsun.
Ozkgy büyümeye devam ediyor, enflasyon almış başını gidiyor, son 2 çeyrekte gerek faaliyet karı, gerekse yeniden değerlemelerle güzel rakamlar bekleniyor, ayrıca eldeki kıymetli arsalara projelere başlama beklentileri de var, bekliyoruz.
TÜİK konut satış verilerini açıkladı . 123 bin Türkiye geneli satış var. Temmuz’a göre yüzde 30 dan fazla bir artışa işaret eder, geçen senenin bu ayına göre ufak bir düşüş var.
Satılan konutların yüzde 95 ini Türkler , yüzde 5 ini yabancılar almakta yaklaşık olarak .
Ruslar ve İranlılar başı çekiyor alımlarda enteresan şekilde 5 numaraya kazaklar gelmiş .
Bu arada inşaat maliyet endeksi yeni rekor kırdı yüzde 115 ile ...enflasyonist ortam tam gaz devam ediyor haliyle bitmiş konut fiyatlarına yansıyor yansıması da devam edecektir
Değerleme artışı nakit temettü olarak dağıtılamaz ama sermaye artışı ile bedelsiz verilebilir.
Yt.tv.degildir.
Sagliklar
Bu kadar iyide neden 5.40 fona hisse devri yaptı fon kime ait işleri güçleri dolap dümen gökten para yağsa adam yatırımcısına yedirmemeye yemin etmiş...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satmadı buradakiler biliyor olaydan önce o kadar malı 3 ayda topladı iş yatırım sonra tesadüf tam o kadar malı bir fona sattım dedi patron, 1 2 hafta önce konut yerine gyo hissesi alın diye röportaj veren kişi de yine aynı patrondu..
Amaç algı bozmaktı patron satıyorsa sen neden tutuyorsun yaptılar öyle böyle baya hisse topladılar..
İnşaat yapan kaç büyük gyo kalmış patrona güvensem yıl sonu hepsine başlarım dedi ama işte güvenmiyorum hisse alın deyip sonra sattım!! diyene kim güvenir...
Yani yatırımcı tarafı kimse ona güvenmiyor ama inşaat otel işine de kimse laf edemez ...
Ben Ahmet beyin artık biraz karakter göstermesini beklerim bir sasa hekts gesan kontr gibi geleceğe inan ve inandır ....
kalan 3 5 milyon lot için yeter fırıldaklığın zamanı değil artık
Dev şirket oldun artık ya İsmin dev patronlar arasına yazılacak yakında .. alın ama ben sattım falan vizyonsuz hareketler yi leri cevap da veremiyor kem küm ediyor şahsi kararı diyor..
Allah mahçup etmesin inşallah bizi
Bir dost
Su akar yolunu bulur en nihayetinde . Dikeni olmayan gül yoktur ... Genel resme bakmak lazım, gündelik resim yanıltıcı olacaktır .
Konut arz kısmı oldukça kısıtlı, heleki kalburüstü İnşaat yok denecek kadar az.
Türk müşteriler 3 katına gelmiş olan fiyatlara göre gene oldukça iyi alıcı durumunda, yabancı ilgisi hergeçen gün artmakta .
Herşey bence olumlu gitmekte , ancak hisse performansı zaman zaman pes dedirtecek düzeyde ama genelinde bence oldukça tatmin edici ...
Gelecek bölümlere bakacağız 😉
Bugün manipülatif fırtınanın "bitti" algısına yol açacağı bir gün geçireceğiz. Bir tepki hareketi bekliyorum. Çok muhtemeldir ki bu tepki halen yığılı (özellikle bankalardaki) malların dağıtımına vesile olacaktır. Tepki ve dağıtım bittikten sonra müsait başka sektörlerde yeni bir manipülasyon gerçekleşmezse (meydan boş olduğu için bu yabana atılacak bir olasılık değil) ortalık sakinleştiğinde kağıt bazı hareketlerin kendisini göstereceği bir evreye geçeceğimizi düşünüyorum. O zaman OZKGY de ortalamaların çok üstünde aktif ve karlılık artışıyla dillendirilmeye başlayacaktır.
Bu çalkantılı dönemde tahtadaki işlemlerde hacim fazla değildi, özellile de devre kesicilerde kademelerde 25-100-250 gibi küçük adetli işlemler bile vardı.
Sn. Azurit'in dediği gibi hissenin bu süreçten etkilenmiş görülmesi, gösterilmesi amacıyla yapılmış olabilir.
Piyasa dengelenmeye başlarsa eğer özel hikayesi olan hisseler ayrışacaktır diye düşünüyorum.
önce algyo şimdide bu gyo lardan nefret ettirdi fazla kurumsal hisseye girmiyor b.yatırımcı vs gelmiyor özaktaki y.fonlarıda muhtemelen sahipli patronlarının gözü hep sendeki hisselerde oluyor sevdiğimizden değil sinirden az az alıyoruz artık özaka yatırmayı düşündüğüm miktarı y.krediye ve işc yatırdım(trede amaclı) özak dipsiz kuyu gibi yatırdığın onda kalıyor daha fazla göze batmayalım.. :)
bu akprahnaya bazen üzülüyorum değerlemelerin zamanı yaklaşıyor bizimkini aldı bi telaş gene en çokta akyarları nasıl değerleyecek merak içindeyim...:kahkah:
üzüntüm ne biliyormusunuz ekgyo hareketlendi diye hareketleniyor bu kağıt böyle olmamalıydı...
Alakası yok. Maharaj dürtüyor sabahtan beri.:)
Yıl sonu 1 f/k 0.50 pd/dd ile işlem görecek muhtemelen.
Borsanın hep en ucuzu olmaya yeminli! Bu ucuzluk kısa vadeciler için oltanın ucunda ki yem gibi!
Bu temel rasyolar uzuncular için bi nimet gibi! Onlar 2 yıldır iyi kazanıyor ve kazanmaya devam edecekler gibi!
Hoş geldiniz sn. Maharaj, kürkçü dükkanına geri mi dündünüz,:) en son kaç ay veya sene önceydi burdaydınız, biz demirbaş kaldık burada, bol kazançlar.
Hoş bulduk sevgili dostum bawer. Azıcık temel analiz bilenin dönüp dolaşıp geleceği yer ozkgy bence.:)
İSTANBUL’DA KONUT FİYATLARI BİR YILDA 3 KATINA ÇIKTI
https://www.sozcu.com.tr/2022/emlak/...rekor-7367631/
Sn Maharaj hos geldiniz, :)
Güzel kapanış yaptı.
İyi tatiller.
Biraz yabanci alimi geldiginde hizla yukari cikiyoruz. 500bin ve ustu net alici oldugu hergun yuzde 5 ustu kapiyoruz. Bu da tahtada satici tarafin olmadigini gosteriyor. Takaslarda kurumsal harici yatirimci iyice azaldi. Is yatirim blok duruyor ve kimildamiyor. 3-5 kurumdan son mallar geliyor. Kurumsallar satmadikca yukseis devam edebilir. Balmumcu ve mahmutbey arsalarina projeler kisa surede baslayabilir. Daire fiyatlari ise her gecen gun artmakta.
Ekgyo 8 f/k olmuş vayy be. Birde kamu şirketi arpalıktır falan diye burun kıvırıyorduk.:)
Linkte patron ufukları aşan şeylerden bahsetmiş yaz başında. Ama hissesi sürekli 2 f/k!
Yıl sonu bilançosuyla yine 1 lere düşer sonra 2 lere çıkar bu devran böyle gider.
https://www.dunya.com/kose-yazisi/tu...ciyoruz/656296
Kamu ilişkili şirket alacak olsam sadece Ekgyo tercih ederdim, çünkü sektörün tarihi dönemini yaşamasıyla temel anlamda çok iyi bir dönemdeler. Kürşad Bucak cuma kapanış değerlemesinde Ekgyo için bankalardaki kopmadan önceki son silkeleme gibi bir şey olabilir dedi. Böyle bir şey olursa Ozkgy de ona uyup devam edebilir. Ozkgy’nin avantajı konut fiyatlarındaki artıştan en fazla yararlanan gyo olması ve o kadar ucuz ki uzun vadede fiyatının artmak zorunda kalması. (Ozkgy’de zaten çeyreklik net karlar çok iyi, bir de yeniden değerlemeler gelince F/K dediğiniz gibi çok düşecek, hisse başı DD ise çok artacak.) Ekgyo’dan ralli gelebileceği gibi 3-5 sene bu fiyatları sindirip, yatırımcısını kanser de edebilir.
Sevgili Meteor78 dostum, temel analizcilerin kaderi bu olsa gerek, hep iyi hisselerde buluşmak gibi bir durumları söz konusu her daim.:) ozkgy çok eski hissemdir, zamanında çok kanser edip öbür tarafa gönderdiği hissedarları vardır.:yes: Lakin şirkette işler son 2 yıldır o kadar iyi gidiyor ki bu mükemmel durum hisseye yansımak zorunda kaldı. Hisse 2 yıldır büyük bir rallide, bu temel değerler ve beklentilerin hoşluğu sürdükçe bu ralli buralarda bitmez uzun bir süre daha gider böyle bence!
2 yıllık rallisine rağmen gyo sektöründe açık ara hala en ucuzu ve en potansiyel olanı Özak Gyodur!
Bu kadar övmeyin biryerlerimiz şisecek [emoji3060][emoji205][emoji205][emoji205]
Yahu öv öv 9 dan 8 e düşüyor 30 liralık hisse.
Saka gibi.
Inanilmaz fiyatlama devam ediyor.
Alan alamıyor satıcı yok herhalde, o zaman çek fiyatı al kardeş, ona da girmek istemiyor. Ne kadar sürecek izleyelim bakalım.