Şaka sandım. Haber doğruymuş. Yangın söndürülmüş. Umarım büyük bir hasar yoktur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Gene bir haftasonu coşkusu sonrası hayalkirikigi
Cuma günü endeksin %4gibi düştüğü anlarda bile defalarca tavanı bozup tekrardan tavan yaptı 124 bin işlem hacmi fena değildi şimdi ise şu ana kadar 72 bin işlem hacmi az değil tahtacı veya patron ne yapmak istiyor bu fiyatlardan ky alıp satacağını sanmıyorum acaba yükseliş bitti gibisinden hisseyi baskılayıp hissemi toplamaya mı çalışıyor yoksa bu fiyatlardan hissemi dağıtmaya çalışıyor genel olarak bir kısım hisseler sürekli tavan tavan giderken bunun bu günkü hareketini anlamış değilim bekleyip göreceğiz
Ss gidecek, kaleseramigin yarısı piyasa değeri:)
Bugün dinlendirme ayağına basacak hisseye ayi
Takip listemde belki 50 tane şirket var hepsi yeşil Konya ve Bfren kırmızı 🤔🤔🤔
Bu hipnator hep ayni şeyi yapıyor. Endex yukselisleri öncesinde fiyatını yukarı çekip, yükseliş sırasında yatağa yada eksi tutup karakterini yansıtıyor.
600 kusur milyonluk hacım var. Cepten cebe yapmış hipnator
Günaydın, süründürmeye devam
start verildi galiba!
Aşağıda kopuş gapı bıraktığını ve dolacağını düşünmüyorum..
Egeen,bryat vs bugun hareketli hisseler bedelsiz grubunda..
Haftalık RSI 70 üzerinde ve Al da..
Bu haftada güzel bir kapanış bekliyorum senden Bilesinnnn....
Bir çok hisse boru gibi yukarı giderken, bu bizi süründürüp her kuruşunu hak ettirmeye çalışıyor.
Elalem sana bakıyor. Bas gazada takılsın sumsukler peşine:)
Al satcilara gün doğdu amk.
Hadi Konya bıkmadın mı! At kendini 6000 lere
Bari frenin kıçına takıl kodugumun
Konya indi çıktı, indi çıktı, çıktığının altında kapadı, bfren çıktı, bunun gibi dansöz olmadığı için yükseldiği üst noktada kapanış yaptı
Fren de 7000 üstüne attı kendini, bu dotlalesi kosuyir gibi yapiyor ama ayakları kıçına vurdurarak koştuğu için anca ses çıkıyor farkın kapandığı falan yok
Hay maşallah ne ara 6300 gördü. Işık hızı ile gitti geldi galiba:)
Mal istiyir ayı, veren varmi:)
Golts bugün de tavan, Konya hala al gülüm ver gülüm
şeytana bak yüzde 6.66 yakan kağıdı üfleyerek söndüreceğini sanıyor hoca!
Yakında ağlama duvarı olur
6200 den fena saldı son dakikalarda. Sole %7 falan kapayydik iyiydi ama artık kalan maçlara bakacağız
Günaydın, yavaş yavaş nefesi kesildi, öyle atlayanları hemen bırakmayacaklar galiba, biraz sabırları deneyecek
25/30 tl lik Adel 750 olmuş 8/10 tl Akcansa 140 tl olmuş Bizim Konya'nın 800/1000 tl oldugu zamanlarda kıyaslama yapmak gerekirse Konya'nın hangi fiyatlarda olması gerikir?
Pegasus bir arkadaşımda vardı 60tl gibi bir fiyattan almıştı 30/40 tl gibi düştü sanırım yine maliyetine geldiğinde satmıştı şimdi takip ediyorsa bir hayli üzgündür bende 45 tl den petrokent ve 50 tl den egeen vardı az bir kâr la çıkmıştım petrokent 8500 civarı gidip oralardan bölündü 2/3 yıl gibi bir zaman içinde bu hissede Konya'da çok zaman kaybettim benim için artık iş inada bindi
of of of merkez fena vurdu 750 puan ne al sana konyadaki saf!
kkmden çıkıp dolar satacakları hacının konya yolunda bekliyoruz:)
ihracat oranı yüzde 0 olan konya dolara tepki verip devre kesiyor!Demek ki hacının çok doları var:)Artık kıçını siler onlarla