25/30 tl lik Adel 750 olmuş 8/10 tl Akcansa 140 tl olmuş Bizim Konya'nın 800/1000 tl oldugu zamanlarda kıyaslama yapmak gerekirse Konya'nın hangi fiyatlarda olması gerikir?
Pegasus bir arkadaşımda vardı 60tl gibi bir fiyattan almıştı 30/40 tl gibi düştü sanırım yine maliyetine geldiğinde satmıştı şimdi takip ediyorsa bir hayli üzgündür bende 45 tl den petrokent ve 50 tl den egeen vardı az bir kâr la çıkmıştım petrokent 8500 civarı gidip oralardan bölündü 2/3 yıl gibi bir zaman içinde bu hissede Konya'da çok zaman kaybettim benim için artık iş inada bindi
of of of merkez fena vurdu 750 puan ne al sana konyadaki saf!
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
kkmden çıkıp dolar satacakları hacının konya yolunda bekliyoruz![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
ihracat oranı yüzde 0 olan konya dolara tepki verip devre kesiyor!Demek ki hacının çok doları varArtık kıçını siler onlarla
Yer İmleri