Trakya lı abartmayı ne kadar seviyon .. acitasyon yapmayalım.. Dışardan bakliyat alan tek ülke Türkiye dersin şimdi.. ihlalat ve ihracat dengesi var
Printable View
Trakya lı abartmayı ne kadar seviyon .. acitasyon yapmayalım.. Dışardan bakliyat alan tek ülke Türkiye dersin şimdi.. ihlalat ve ihracat dengesi var
Peki bir sonraki seçimde hitler veya onun gibi bir diktatörün seçilmeyeceğini kim bilebilir.
Ama sorun o bu şu değil, ülkemizden demokrasi eksik olmasın. Irak, Libya gibi yapmasınlar. O ülkelerede demokrasi yok diye saldırmışlardı.
Allah sonumuzu hayır etsin.
Hollanda dışişleri bakanımızı ülkeye sokmamış.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...c3&oe=592F2A78
yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir
Ben Türkiyede yaşıyorum.
Markete girdiğimde ürünlerin menşeine bakıyorum.
İki liderin bir araya gelip tv ye 1980 den sonra çıkamayışlarına neden diyorum.
Ülkeye gelemeyen turistlerden kazanamayan işletmelerin, otellerin kapatılmasına üzülüyorum.
Ecevitin önüne yazar kasa atan vatandaşın şimdi ne yaptığını, acaba o para kasasını doldurdu mu diye merak ediyorum. O zamandan bu güne dolar 4 katına yaklaşmış...
Neyse her şey yalan tek gerçek var okumak. Her şeyi okuyun. Araştırın zarar etmeyin.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Cemal gözünü sevem Dediklerin doğruysa kimse oy vermez .. kim veriyor bu oyu o zaman.. yazdıkların doğru olsa yüzde 1 bile oy alamazdı :))