Sayfa 43/774 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Trakya lı abartmayı ne kadar seviyon .. acitasyon yapmayalım.. Dışardan bakliyat alan tek ülke Türkiye dersin şimdi.. ihlalat ve ihracat dengesi var
    Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap

2. Peki bir sonraki seçimde hitler veya onun gibi bir diktatörün seçilmeyeceğini kim bilebilir.
    Ama sorun o bu şu değil, ülkemizden demokrasi eksik olmasın. Irak, Libya gibi yapmasınlar. O ülkelerede demokrasi yok diye saldırmışlardı.
    Allah sonumuzu hayır etsin.
    Hollanda dışişleri bakanımızı ülkeye sokmamış.
     Alıntı Originally Posted by Yatırımcı.B.U. Yazıyı Oku
    Evet
    10 yıl boyunca seçilecek bir cumhurbaşkanı için evet.

Recep Tayyip Erdoğan gibi 30 yıl boyunca biri olmayacak.

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    Bir ara "Bakara Makara" vardı nasıldı o unutuldu mu?
    Sonra "kelle" kime denmişti.
    "***** da al git"
    "Milletin a.... Koyanlar" vardı.
    Unuttuk mu bunları?
    Unutturuluyor mu?
    Para kutuları, sıfırlamalar kumpas mıydı?
    Tüm ülkeler bunları biliyor ve kıçıyla gülüyor bize.
    Neden darbe girişiminda ülkeler geçmiş olsun demedi.
    Abede nedrn vermiyor malumu.
    Neden biz dışarıdan bakliyat,et alıyoruz.
    Bunları bana izah edebilecek var mı?
    Görüşünü bir kenara koyarak araştırsın. Bir köye gidin bir çiftçiye sorun.

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Allah insanlara Akıl vermiş değilmi....FETO ne kadar gerçek bir terör örgütü ise, devletin içine sızıp dinlemeler yapmışsa, senin 30 milyon euro paracıgın var babacugum kasetleride o kadar gerçektir... Hala anlamak istemeyenlere ne dersen boş...

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6.  Alıntı Originally Posted by julyen Yazıyı Oku
    Trakya lı abartmayı ne kadar seviyon .. acitasyon yapmayalım.. Dışardan bakliyat alan tek ülke Türkiye dersin şimdi.. ihlalat ve ihracat dengesi var
    Ben Türkiyede yaşıyorum.
    Markete girdiğimde ürünlerin menşeine bakıyorum.
    İki liderin bir araya gelip tv ye 1980 den sonra çıkamayışlarına neden diyorum.
    Ülkeye gelemeyen turistlerden kazanamayan işletmelerin, otellerin kapatılmasına üzülüyorum.
    Ecevitin önüne yazar kasa atan vatandaşın şimdi ne yaptığını, acaba o para kasasını doldurdu mu diye merak ediyorum. O zamandan bu güne dolar 4 katına yaklaşmış...
    Neyse her şey yalan tek gerçek var okumak. Her şeyi okuyun. Araştırın zarar etmeyin.

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Cemal gözünü sevem Dediklerin doğruysa kimse oy vermez .. kim veriyor bu oyu o zaman.. yazdıkların doğru olsa yüzde 1 bile oy alamazdı )
    Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 43/774 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •