Originally Posted by
cimri
Gözaltı pazarında teknik analizin çalışma ihtimali daha düşük. Çünkü sağlıklı bir piyasa oluşmuyor. Seans dediğiniz 5-10 dk eşleşip bitiyor. Bu yöndeki yorumlarla döner mi dönmez mi diye alış giren satış giren olur vebal alırsınız. Bence yapmayın. Neyin ne olacağını tahmin etmek zor.
Akgiraylarda fazla bir hisse kalmamıştır. Kalsa da başkalarının hesabına devrettikleri depo hesaplarda al-ver yapa yapa eritiyorlardır(belkide çoktan erittiler). O da pek birşey tutmaz. Kalan kısımda da bir iki kademeye verebilir miyim diyen gömlekçiler kumarbazlar ve en sonunda KY(biz) vardır.
Tedarikçilerle anlaşmaları bu saatten sonra zor değil, (bence)imkansız. Ben tedarikçi olsam milyonlarca liramı iç eden bimekse güvenip borcumu silip üstüne sermaye mi koyarım? Hadi sermaye koymadım diyelim, ortak olmak ister miyim? Yada açık hesap mal verir miyim eskisi gibi? Kimse bu riski bir daha almaz. Bu süreçte ben şunu da anlamadım bu şirketin bu kadar kötü yönetilip bu kadar uzun yaşaması nasıl gerçekleşti? Şirket ağır çekimde batıyor ama kimse hesaplara bloke koymuyor. Normalde bankalar patır patır hesaplara blokeyi geçer süreci bitirirlerdi. Demekki batacak para o kadar büyüktü ki onlar bile dokunmaya cesaret edemediler ama olmayınca da olmuyor işte.
Bu CB hikayesi(web site kiralama) de patron efendilerin markayı kurtaralım-kullanalım manevrası gibi. Ancak bu kafayla onu da verimli kullanabileceklerini zannetmiyorum. Marka imajı bitti son bir yılda. Belki ilk anda kolu(mağazalar) kesip sadece online yapıyoruz deseler bir şansları olurdu diyeceğim ama borç o kadar büyük ki...
Ne diyeyim geçmiş olsun... Akgiraylar hisse sata sata dünyalıklarını yaptılar giden para bankalar, tedarikçiler ve en sonda biz kylerin oldu.