Sayfa 430/651 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Hisse fiyatı şu anda psikolojik noktada. 24 kuruş tarihi dip noktasında ikinci kez geldiği yer. Haber gelsin ya da gelmesin, 24 kuruşun altına düştüğünde 1x kuruşlu rakamlar uzak değildir. 24 kuruştan dönmesi ise yine ümit demektir. Akgirayların, alacaklı ve tedarikçilere hisse teklifi yapılması yönündeki beyandan halen bir kaç milyon rakamlı bunların elinde hisse var demektir. Bu hisseleri tedarikçi ve alacaklılara veremezler ise yine piyasaya verip kaçmak için son bir hareket daha yapabilir. Bunlar, haber gelmemesi ve devamında olumsuz haber gelecek olması olasılığına ilişkin varsayımımdır.
    Not: Yazdığım yorumların hiç biri yatırım desteği ve tavsiyesi olarak kullanılamaz.Bimeks söz konusu ise asla...

2. Geçenlerde su 28 de ne var bir türlü 29 a atmıyor diye serzenişte bulunuyorduk. Şimdi tavan 28 eder aslında çok kiymetliymis 28. Demekki rakamları çok kucumsememek gerekiyormuş

3.  Alıntı Originally Posted by nargilim Yazıyı Oku
    Hisse fiyatı şu anda psikolojik noktada. 24 kuruş tarihi dip noktasında ikinci kez geldiği yer. Haber gelsin ya da gelmesin, 24 kuruşun altına düştüğünde 1x kuruşlu rakamlar uzak değildir. 24 kuruştan dönmesi ise yine ümit demektir.
    Gözaltı pazarında teknik analizin çalışma ihtimali daha düşük. Çünkü sağlıklı bir piyasa oluşmuyor. Seans dediğiniz 5-10 dk eşleşip bitiyor. Bu yöndeki yorumlarla döner mi dönmez mi diye alış giren satış giren olur vebal alırsınız. Bence yapmayın. Neyin ne olacağını tahmin etmek zor.
    Akgirayların, alacaklı ve tedarikçilere hisse teklifi yapılması yönündeki beyandan halen bir kaç milyon rakamlı bunların elinde hisse var demektir. Bu hisseleri tedarikçi ve alacaklılara veremezler ise yine piyasaya verip kaçmak için son bir hareket daha yapabilir. Bunlar, haber gelmemesi ve devamında olumsuz haber gelecek olması olasılığına ilişkin varsayımımdır.
    Not: Yazdığım yorumların hiç biri yatırım desteği ve tavsiyesi olarak kullanılamaz.Bimeks söz konusu ise asla...
    Akgiraylarda fazla bir hisse kalmamıştır. Kalsa da başkalarının hesabına devrettikleri depo hesaplarda al-ver yapa yapa eritiyorlardır(belkide çoktan erittiler). O da pek birşey tutmaz. Kalan kısımda da bir iki kademeye verebilir miyim diyen gömlekçiler kumarbazlar ve en sonunda KY(biz) vardır.
    Tedarikçilerle anlaşmaları bu saatten sonra zor değil, (bence)imkansız. Ben tedarikçi olsam milyonlarca liramı iç eden bimekse güvenip borcumu silip üstüne sermaye mi koyarım? Hadi sermaye koymadım diyelim, ortak olmak ister miyim? Yada açık hesap mal verir miyim eskisi gibi? Kimse bu riski bir daha almaz. Bu süreçte ben şunu da anlamadım bu şirketin bu kadar kötü yönetilip bu kadar uzun yaşaması nasıl gerçekleşti? Şirket ağır çekimde batıyor ama kimse hesaplara bloke koymuyor. Normalde bankalar patır patır hesaplara blokeyi geçer süreci bitirirlerdi. Demekki batacak para o kadar büyüktü ki onlar bile dokunmaya cesaret edemediler ama olmayınca da olmuyor işte.

Bu CB hikayesi(web site kiralama) de patron efendilerin markayı kurtaralım-kullanalım manevrası gibi. Ancak bu kafayla onu da verimli kullanabileceklerini zannetmiyorum. Marka imajı bitti son bir yılda. Belki ilk anda kolu(mağazalar) kesip sadece online yapıyoruz deseler bir şansları olurdu diyeceğim ama borç o kadar büyük ki...

Ne diyeyim geçmiş olsun... Akgiraylar hisse sata sata dünyalıklarını yaptılar giden para bankalar, tedarikçiler ve en sonda biz kylerin oldu.

4.  Alıntı Originally Posted by cimri Yazıyı Oku
    Gözaltı pazarında teknik analizin çalışma ihtimali daha düşük. Çünkü sağlıklı bir piyasa oluşmuyor. Seans dediğiniz 5-10 dk eşleşip bitiyor. Bu yöndeki yorumlarla döner mi dönmez mi diye alış giren satış giren olur vebal alırsınız. Bence yapmayın. Neyin ne olacağını tahmin etmek zor.

Akgiraylarda fazla bir hisse kalmamıştır. Kalsa da başkalarının hesabına devrettikleri depo hesaplarda al-ver yapa yapa eritiyorlardır(belkide çoktan erittiler). O da pek birşey tutmaz. Kalan kısımda da bir iki kademeye verebilir miyim diyen gömlekçiler kumarbazlar ve en sonunda KY(biz) vardır.
    Tedarikçilerle anlaşmaları bu saatten sonra zor değil, (bence)imkansız. Ben tedarikçi olsam milyonlarca liramı iç eden bimekse güvenip borcumu silip üstüne sermaye mi koyarım? Hadi sermaye koymadım diyelim, ortak olmak ister miyim? Yada açık hesap mal verir miyim eskisi gibi? Kimse bu riski bir daha almaz. Bu süreçte ben şunu da anlamadım bu şirketin bu kadar kötü yönetilip bu kadar uzun yaşaması nasıl gerçekleşti? Şirket ağır çekimde batıyor ama kimse hesaplara bloke koymuyor. Normalde bankalar patır patır hesaplara blokeyi geçer süreci bitirirlerdi. Demekki batacak para o kadar büyüktü ki onlar bile dokunmaya cesaret edemediler ama olmayınca da olmuyor işte.

Bu CB hikayesi(web site kiralama) de patron efendilerin markayı kurtaralım-kullanalım manevrası gibi. Ancak bu kafayla onu da verimli kullanabileceklerini zannetmiyorum. Marka imajı bitti son bir yılda. Belki ilk anda kolu(mağazalar) kesip sadece online yapıyoruz deseler bir şansları olurdu diyeceğim ama borç o kadar büyük ki...

Ne diyeyim geçmiş olsun... Akgiraylar hisse sata sata dünyalıklarını yaptılar giden para bankalar, tedarikçiler ve en sonda biz kylerin oldu.
    İstemediğimiz şeyleri yazmışsınız ama doğru söze ne denir... Bu saatten sonra beddua, dili dönen küfür falan takılsın..
    Tek merak ettiğim nasıl bu kadar kötü yönetilir süreç; İstemeden mi? Yoksa hala bile hile hurda peşindeler mi?

5.  Alıntı Originally Posted by nargilim Yazıyı Oku
    Hisse fiyatı şu anda psikolojik noktada. 24 kuruş tarihi dip noktasında ikinci kez geldiği yer. Haber gelsin ya da gelmesin, 24 kuruşun altına düştüğünde 1x kuruşlu rakamlar uzak değildir. 24 kuruştan dönmesi ise yine ümit demektir. Akgirayların, alacaklı ve tedarikçilere hisse teklifi yapılması yönündeki beyandan halen bir kaç milyon rakamlı bunların elinde hisse var demektir. Bu hisseleri tedarikçi ve alacaklılara veremezler ise yine piyasaya verip kaçmak için son bir hareket daha yapabilir. Bunlar, haber gelmemesi ve devamında olumsuz haber gelecek olması olasılığına ilişkin varsayımımdır.
    Tekrar ifade edeyim, benim yorumlarıma bakarak kesinlikle al ya da sat yapılmasın. Sadece yorumlama yapıyorum. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

6. Günaydın Bimeks uçmuş ya en çok çıkanlar listesine girmiş 1 kademe ile vayy be demek ki uçacak kaçacak yemyeşil olmuş kurbağa gibi şişmiş kurbaga

7.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Günaydın Bimeks uçmuş ya en çok çıkanlar listesine girmiş 1 kademe ile vayy be demek ki uçacak kaçacak yemyeşil olmuş kurbağa gibi şişmiş kurbaga
    Bi git be bi git!!!!!!!! Zaten zor nefes aliyoruz.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by ahkulak Yazıyı Oku
    Bi git be bi git!!!!!!!! Zaten zor nefes aliyoruz.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nefesini bırak kardeş sıkma fıtık olursun. Sana bı soru girince açılmayan şey cevabı bulursan bu hissenin gumledigini anlarsin

Sayfa 430/651 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •