Bu adamlar tahtaya bu kadar sahip olduklarına göre ellerinde en az 10.000.000 lot hisse olabilir.
Printable View
Bu adamlar tahtaya bu kadar sahip olduklarına göre ellerinde en az 10.000.000 lot hisse olabilir.
Bu konulardan çok anlamam ancak 2 Şubat' daki toplantıya bizim taraftan katılacak (hisse sahibi veya temsilen) bir hukuk insanı olacakmı acaba?
Selamlar arkadaşlar,
2 yıla yakındır Kipa yatırımcısıyım. 2016 Martta aldım hisseleri. Al - satçı değil, uzun vadeli yatırımcıyım. Bazı kardeşlerimin bahsettiği 12 vb. bir Kipa hisse fiyatı oluşursa Kipa'nın piyasa değeri 15.8 milyar TL ile Migros'un neredeyse 4 misli olur. Bugün Kipa'yı satsanız 4 tane Migros edecekse eyvallah. Bakın bu piyasada dişinden tırnağından artırdığı paralarla yatırım yapmaya çalışan onbinlerce küçük yatırımcı var. Yıllardır küsüp gittiler, piyasamız hala sığ o nedenle. Bir beklenti deklare ederken akıl, hesap, izan ve vicdan çerçevesinde edin. 3-4-5 neyse de, 12 nedir?? Daha önce de söyledim, bu tahtada güçlü yatırımcılar var. Eski yatırımcılar çoğu. Migros yönetimini daha önce tuş ettiler, tek umudum onlar. Yine tuş ederlerse biz ky hasarsız çıkarız bu işten.
şuan hiç bişey belli değil özkaynak yöntemi baz alınmak zorunda mı bilmiyorum birleşme bilançoları yayınlanmadı kotta kalıp kalmayacağı belli değil kolaylaştırılmış usulde birleşmede den bahsediliyor arkadaşların hesabını migros zor verir şu hesaba bakın migrosun 180 milyon hissesini 0.18 orana bölümü 1000 eksi 180 820 milyon sermayeye ulaşır kipanın sermayesi 50 milyon a bölü 16.40 değişim oranı kipanın 1.280 yüzde 96 sı baz alınmaz 820 m den 180 eksi artırılacak sermaye oranıda 640 milyon tl o zaman
50 milyon kipanın hissesi 178 m migrosun bölünce 0.28 oranımız var dursun tersinde 3.56 migrosun oranı migrosta 27 lira bölünce 7.57 tl migros birleşme sonrası açılış 7.57 x bizim oran 1.28 9.68 tl ederiz başından beri bu böyle aslında
Hayirdir neden forum bos dunden beri. Karamsarlikmi olustu yoksa. Sessiz kalmayin lutfen. Bugün cok sıg islemler oldu diyemi suskun burasi.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.