Sayfa 429/852 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Arkadaşlar KAP haber düşse daha önce 2,56 olarak yayınlanan ayrılma fiyatında yazım hatası ı olduğu ifade edilmiş 12,56 olarak düzeltilmiş dense haa tamam denir satmak isteyen epeyce çıkar...

Sanırım...

ironi = inori
    Acemşah üstada sormalı...
    5 lira olsa bile vermem dedi
    12,56 Tl konusunda bi yorum yapsada bilsek 😉

2.  Alıntı Originally Posted by borsamagduru Yazıyı Oku
    Selamlar;

İç içe 2 formasyon son derece belirgin hale gelmiş durumda. En kısada (14 Şubat) yükselen üçgen hedef fiyatı 3,5 seviyeleri. Daha uzun vade de ise simetrik üçgen söz konusu. Bugün takip edilmesi gereken seviyeler yukarıda 2.77, 2.82 ve 2.91 seviyeleri. Fibo direnci ile formasyon direnci (2,91) bugün için kesişmekte. Yani şayet görülür ise üzerinde kalma ihtimali yüksek. Aşağıda ise 2.6 önemli bir destek seviyesi olarak takip edilebilir.

Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla;

https://invst.ly/6elsw
    Önemli olduğunu düşündüğümüz ilk iki seviye dün görüldü. Bugün 2,82 üzerinde kalması durumunda 2,91 seviyesini hedef yapacaktır. Grafikler bu hafta 3,04 seviyesinin görülebileceğine işaret eder. Bu seviyenin üzerinde kalması durumunda vites yükseltebileceğine işaret eder.

Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla..!

3.  Alıntı Originally Posted by izmirli Yazıyı Oku
    Arkadaşlar gerek hissenette tarafıma gelen bildirimler gerekse de uzun yıllardır şirketin diğer hissedar gurupları ile yapılan sayım sonucunda çağrıya kesinlikle vermeyecek ve filmin sonunu birleşme ile noktalanmasını bekleyecek kararlı hisse toplamı 27.5 milyonu geçmiştir. Bunu söylemiştim ama artık kesin rakkam da verebilirim. 27.5 milyonu aştık. %2 nin fazlası kararlı hissedarlarda ve fiyat nereye giderse gitsin vermeyecek birleşmeyi bekleyecek. Teknik olarak Migrosun Kipa hissedarlarını ortaklıktan çıkartması mümkün değildir.

Bu arada mutlaka genel kurula katılım sayısını artırmamız KİPA yönetimine karşı ne kadar kuvvetli olduğumuzun göstergesi olacaktır.

İzmir ve yakınında olanların bizzat, uzak olanların mümkünse izmir deki tanıdığına vekalet vererek katılmasını istiyoruz

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben kendi adıma satmamakta kararlıyım ama 1x,x
    bilemem...

Toplantıya elektronik ortamda kesin katılacağım....

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

4.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Ben kendi adıma satmamakta kararlıyım ama 1x,x
    bilemem...

Toplantıya elektronik ortamda kesin katılacağım....

ironi = inori
    Birlikten kuvvet doğar, Uzakta olanlar ve yakını olmayanlar için nasıl bir yol izleyebiliriz.

5. Arkadaşlar ben 12,x fiyatlar konusunda çok ciddiyim...

Espiriye vurdum gibi gelebilir daha önce beklediğim birleşmey oranını ifade etmiştim...

izmirli ve arkadaşlarına destek olacağım bunu ifade edeyim yok öyle çakallık...

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

6. toplantıya fiilen katılıp katılmamanın bence pek bir önemi yok, neticede sonucu belli olan bir formaliteden oluşmakta, yeterki güçlü, sabırlı aklımız karışmadan sonuna kadar kararlı duralım, önemli olan kottan çıktıktan sonraki birleşmeye kadar olan süre ( ağustos ayına kadar olan en fazla) ne yapmamız gerektiğidir, burda bağlantıyı koparmayalım, sonuçta çoğu kişinin yaşamadığı tuhaf bir sürece gireceğiz, BİST ile alakamız ve bağımız kesilecek, inşallah iyi olur sonu umutlu olmasam beklemezdim zaten, iletişimde kalalım , kritik döneme girmek üzereyiz, ben sabırlıyım beklerim umarım herkes bekler, 15 yıldır aktif bir şekilde borsadayım ve bunuda bitireceğiz güzel bir şekilde inşallah , Y.T.D

7.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben 12,x fiyatlar konusunda çok ciddiyim...

Espiriye vurdum gibi gelebilir daha önce beklediğim birleşmey oranını ifade etmiştim...

izmirli ve arkadaşlarına destek olacağım bunu ifade edeyim yok öyle çakallık...

ironi = inori
    anladığım kadarıyla sizde elinize hisse yok , destek olacağınıza göre.

8.  Alıntı Originally Posted by günlükçü23 Yazıyı Oku
    Aynen ata nın alımları bana ait

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dun alımları yapan sen bugün satan kim ortii.

Sayfa 429/852 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •