Önemli olduğunu düşündüğümüz ilk iki seviye dün görüldü. Bugün 2,82 üzerinde kalması durumunda 2,91 seviyesini hedef yapacaktır. Grafikler bu hafta 3,04 seviyesinin görülebileceğine işaret eder. Bu seviyenin üzerinde kalması durumunda vites yükseltebileceğine işaret eder.
Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla..!
Arkadaşlar ben 12,x fiyatlar konusunda çok ciddiyim...
Espiriye vurdum gibi gelebilir daha önce beklediğim birleşmey oranını ifade etmiştim...
izmirli ve arkadaşlarına destek olacağım bunu ifade edeyim yok öyle çakallık...
ironi = inori
Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.
toplantıya fiilen katılıp katılmamanın bence pek bir önemi yok, neticede sonucu belli olan bir formaliteden oluşmakta, yeterki güçlü, sabırlı aklımız karışmadan sonuna kadar kararlı duralım, önemli olan kottan çıktıktan sonraki birleşmeye kadar olan süre ( ağustos ayına kadar olan en fazla) ne yapmamız gerektiğidir, burda bağlantıyı koparmayalım, sonuçta çoğu kişinin yaşamadığı tuhaf bir sürece gireceğiz, BİST ile alakamız ve bağımız kesilecek, inşallah iyi olur sonu umutlu olmasam beklemezdim zaten, iletişimde kalalım , kritik döneme girmek üzereyiz, ben sabırlıyım beklerim umarım herkes bekler, 15 yıldır aktif bir şekilde borsadayım ve bunuda bitireceğiz güzel bir şekilde inşallah , Y.T.D
Yer İmleri