Hocam senin performansını beyeniyorum puanlama yapıcımız numara varsa verirmisin yeminle en yüksek puanı vericem
Printable View
la bu ka helecan yapmayın
çıkar çıkar iner o
ticaret diye bişe var kapitalizm diye bişe var
denge noktası var
jeopolitik var
var da var
bişe olmaz
ben bu forumda yazılan bazı yazıları
ya yavru kediye benzetiyorum
ya da sırtlana
yavru kediye bir çubuk uzatırsın , dürtüklersin , sağa sola oynatırsın , o hep çubuga bakar çubuğu tutana değil :)
yavru kedi diyorum çünkü büyüyünce çubuğu tutana bakarlar :kahkah:
sırtlansa , hiç bir halttan haberi yokmuş gibi iyk viyk gibi sesler çıkararak ortada sinsi sinsi takılır
ikisi de kangal ın yerini tutmaz beeeaaaaahhhh
:)
En az 3 şakşakçı ayni gün gelip akp'yi övmeye başladığında longsan flat ol. Flatsan short aç.
Kural bu, biraz test edelim, tutarlı olması ve iyi para kazandırması gerekiyor, kısa vade trend dönüşünü de buldurabilir.
Secim günü oldu, bir de bugün oldu. Kısa zamanda yüzde 5 getiri, fena değil. Ama birkaç test daha yapalım.
Şakşakçılar ayni gün, birbirinden habersiz gelecekler, buna dikkat edelim..
sabahtan beri bir kere uzun düşünmedim olacakları tahmin ettiğim için Reis hiç bir zaman piyasanın istediği isimleri vermeyecekti Şimşek olsaydı inan şaşardım.Adamlar haklı olarak kendi kadrosunu kuracak ve yabancılar bunu beğenmeyecek. doların da borsanın da olacağı buydu. yani bunu demek için müneccim olmaya gerek yok sadece trol olup Reisin ne yapabileceğini tahmin edeceksin. Siz zannediyordunuz galiba Reis baskılara boyun eğecek Şimşek ya da Babacan kadroya girecek yav babacan dediğin adamı kadroya alam ihtimali varrmıydı ki piyasa dillendir. Bizde çıkan bir daha geri dönem hangi seçim çalışmasına katılmış hangi demeci vermiş bi bakın. sabahtan öğleye kadar ful satımdaydım sonra satıp geceye az bi satıma girdim. yeter de artar bile sabah ya da yarın alım için fırsat kollarım nerden dönerse artık. İşte kafa bu kafa. Nedir damadın bbakan olacağını bilmiyorduk sürpriz mi hayır. ne olacak bakan olunca hazineyi tek başına mı yönetecek kararları tek başına mı alacak. Şimşek öyle mi yapıyordu bırakın böyle düşünmeyi su akar yolunu bulur haliyle bazen durgun bazen dalgalı.
Kümese müdür aranıyormuş.
Tilki başvurmuş.
Özgeçmişini beğenmişler.
"Kaç para istersin?" demişler
"Gülmekten konuşamayacağım, ne verirseniz verin" demiş..
Ulastirma bakanı yolsuzluktan görevden alınmış eski karayolları müdürü.Tilki gülmekten konuşamıyor..
Garibim MECLIS in de hic sesi cikmiyor.
Kiyamammmm !
Dolarda bu arada mutluluktan uçuyorMuş...
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.