Sayfa 429/1223 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Yarın sabah saat 8 de Berat tv de olmalı
    Önce piyasanın potunu gormesi lazım, sabah açıklama acemilik olur.
    Öğleden sonra basın toplantısı, devir töreni vs bir şekilde mesaj vermeli.

Piyasanın bekleyeceği mesaj: ''Akilli olacam." mesaji.

Bu mesajı verir vermez, kendi bilir.

Piyasa adamı akillandırır, ya da aklını alır, zamanla belli olur...

2.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Yok 10.00 dan aşağı olmaz önce piyasayı test edecek piyasa olumlu bakmışsa biraz hazırlık için zaman kazanmış olur yok piyasa yanıyorsa acil bir metin le başlar ama 10.00 dan sonra erken kalkıp ta bekleme
    Dolar 4.750

Piyasa sence nasıl bakmış

Yahu kafa mı buluyorsun

Beyin nerde be arkadaş

3.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Kısalar duruyordu değil mi satış yapmadınız bugün tebrik ederim yine vurup geçeceksiniz her zaman olduğu gibi
    Aynen müdür duruyor .bugun seneryom gereği 18.15 e kadar çakmasını bekliyordum en düşük değer 124 .2xx lerde kalınca ordan tepince kapatmamıştım Ama çok çektird valla 5 lotla başladım 44 lota çıktım paçal short felan birde longumdan oldum felan
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4.  Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Dolar artıyorsa reis doğru kararı vermiş diyorlar abiler alıntı ensonhaber trol yorumu burdaki troller daha çok ekmek yemeniz gerek anlaşılan
    Bu yorum tamaen siyasi olarak yani borsa da yada dövizdeki dalgalanma babında değil. Özet bizim yönlendirebileceğimiz güvenebileceğimiz biri olsun amaç kendi menfaatleri faizi artır dediğimiz de artırmalı demek istiyorlar. bunu anlayamayacak kadar bilginiz yok demek ki şimdi dolara bakıp yorum yapmak kolay tabi. hehehe bak göreceksin 1-2 hafta sonra nereye düşecek para oluk oluk akacak dimedi deme
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

5.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    o da bir sey mi

ben fırıncıyım 40 tane fırınım var ve 40 fırın ekmek yedim

yani

ben de aynı fikirdeyim

İcraat hocam icraat lazım kopyayla maaş artmıyor

6. icraatı palaya yapacennnn

foruma değillllll

7.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Dolar 4.750

Piyasa sence nasıl bakmış

Yahu kafa mı buluyorsun

Beyin nerde be arkadaş
    Piyasa nasıl bakmış gardaş piyasa dediğin nedir kimdir yav bize ayar çekmeye çalışıyor yani bizim istediğimiz adamlar olsun diyor haliyle olumsuz tepki verecekler tabi dalga durdu kendi halinde inecek sayın Koç un analizleri gibi. biz şimdi ne dedik ne anladın valla şaşıyorum bu kafaya. hehehe
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

8.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Bu yorum tamaen siyasi olarak yani borsa da yada dövizdeki dalgalanma babında değil. Özet bizim yönlendirebileceğimiz güvenebileceğimiz biri olsun amaç kendi menfaatleri faizi artır dediğimiz de artırmalı demek istiyorlar. bunu anlayamayacak kadar bilginiz yok demek ki şimdi dolara bakıp yorum yapmak kolay tabi. hehehe bak göreceksin 1-2 hafta sonra nereye düşecek para oluk oluk akacak dimedi deme
    Tabi hocam siz daha iyi bilirsiniz özür dilerim bence siz olmanız gerekirdi e. Bakanı

Sayfa 429/1223 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •