Printable View
Ons yukarı çıkıyor, bıst aşağı iniyor 100.000 altında 99.800 şuan
Alıntı: Originally Posted by John Dutton Ons yukarı çıkıyor, bıst aşağı iniyor 100.000 altında 99.800 şuan çok kritik yerlerdeyiz. Dönmesi lazım artık buralardan. Altında kapanışı düşünemiyorum.
Alıntı: Originally Posted by John Dutton Ons yukarı çıkıyor, bıst aşağı iniyor 100.000 altında 99.800 şuan tcd dısındaki, degişkenler fonlar için ,bist inmesi kotumudur ?
Alıntı: Originally Posted by John Dutton Ons yukarı çıkıyor, bıst aşağı iniyor 100.000 altında 99.800 şuan Zayıf gelen Avrupa PMI verileri borsa endekslerine satış getirdi
Alıntı: Originally Posted by dell14 tcd dısındaki, degişkenler fonlar için ,bist inmesi kotumudur ? Bence fona bağlı olarak bu durum değişir. Çift yönlü işlem açtıklarını düşünüyorum genede ben.
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Zayıf gelen Avrupa PMI verileri borsa endekslerine satış getirdi Aynen (ab ekonomisi iyice yavaşladı buda bizim ihracatı etkiler) 100600 - 700 lerden artı iran ve çin abd ticari gerginlikleri de var
Şu an yansımış görünüyor Alıntı: Originally Posted by supremegod Hesabınıza yansıdı mı acaba? Ziraat yatırım daha güncelleme yapmadı. SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by dell14 tcd dısındaki, degişkenler fonlar için ,bist inmesi kotumudur ? Aldığı pozisyona ve içeriğine bağlı inmesi çıkması o açıdan fark eder