Ons yukarı çıkıyor, bıst aşağı iniyor 100.000 altında 99.800 şuan
Originally Posted by John Dutton Ons yukarı çıkıyor, bıst aşağı iniyor 100.000 altında 99.800 şuan çok kritik yerlerdeyiz. Dönmesi lazım artık buralardan. Altında kapanışı düşünemiyorum.
Originally Posted by John Dutton Ons yukarı çıkıyor, bıst aşağı iniyor 100.000 altında 99.800 şuan tcd dısındaki, degişkenler fonlar için ,bist inmesi kotumudur ?
Originally Posted by John Dutton Ons yukarı çıkıyor, bıst aşağı iniyor 100.000 altında 99.800 şuan Zayıf gelen Avrupa PMI verileri borsa endekslerine satış getirdi
Originally Posted by dell14 tcd dısındaki, degişkenler fonlar için ,bist inmesi kotumudur ? Bence fona bağlı olarak bu durum değişir. Çift yönlü işlem açtıklarını düşünüyorum genede ben.
Originally Posted by NewsTR Zayıf gelen Avrupa PMI verileri borsa endekslerine satış getirdi Aynen (ab ekonomisi iyice yavaşladı buda bizim ihracatı etkiler) 100600 - 700 lerden artı iran ve çin abd ticari gerginlikleri de var
Şu an yansımış görünüyor Originally Posted by supremegod Hesabınıza yansıdı mı acaba? Ziraat yatırım daha güncelleme yapmadı. SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by dell14 tcd dısındaki, degişkenler fonlar için ,bist inmesi kotumudur ? Aldığı pozisyona ve içeriğine bağlı inmesi çıkması o açıdan fark eder
Forum Rules
Yer İmleri