Ortak haklısın ama
Bu grubun geçmişi inşaat, hayatta çıkmazlar
İnşaattan çıksalar Pandorra gübrenin başına mi geçecek ? Bence kalsın, gerek yok gübre gayet güzel idare ediyor
Printable View
Sayin Maslak
Onumuzdeki 5 senenin sonunda kimyasal gubrenin terkedilemeyecegini kimse garanti edemez . Benim fikrim pivot bio tarzi firmalara yapilan yatirimlar bosuna degil . Bunlar kureselci bill gates , Jeff bezos gibi adamlarin ortak oldugu sirketler . Gaz fiyatlarinin artmasi etmesi ve bunun sonunda yeni urunlerin ortaya cikacak olmasi tesaduf degil . Gubreye de ileri vadede cok guvenmemek lazim . Ben sizle ayni fikirde degilim Tekfen nis bir alanda senelerdir edindigi know how ile sektorun gozde firmasidir. Sikinti islerin zarar edilmesi degildir , ettirilmis gosterilmesi sonucu yatirimcinin enayi yerine konmasidir. Gercekten zarar edildiyse sozlesmede ve kontratta buyuk hatalar vardir . Tekrar ediyorum tazmin edecegiz dedikleri zararlar olur ama bunu kontrat geregi alirsin. Tekfen gibi firma yuzde 10 dan fazla hata yapamaz bu tarz islerde . Olay Tamamen kotu niyet yuzde 50 inin parasinin soyulmasina yonelik bi komplo !! Libya yi bi kenara birakiyorum 300 milyon dolar zarar edilemez !! Edilmemistir , Gercekten varsa da alinacak sekilde kontrat vardir . Hepsi dumen , hepsi peskes. Iddia ediyorum alt yuklenicilere aktarimlar saglanan kaynaklar didiklense ne peskesler cikar . Yazmissiniz iste socar da 2 senede bunu yapan insaatta ne yapmaz . Yabanci da guven kalmadi baksaniza bu haysiyetsiz onursuzlarin firmasina kim guvenir , bana seneye son ceyrek zarar yazilmayacagini sapkadan cikartip kim garanti edebilir. Seref yoksunu oc lari bu yk kurulu ve patronlar
geriye socara yapılan 100 mio usd yatırımın 2 yıl sonra yarısından feragat etmek saçmalıkları kalır.
Kimin parasini feragat ediyoruz Sayin Maslak , bu feragat falan degil dupeduz hirsizlik peskes cekme 2 senede bu kadar deger kaybi olur mu Allah askina !! Dedik burada bu yatirim pahali diye Sayin Karani ve Cemal Bey soylediler burada kac kere bu sirket 100 milyon dolar etmez , bize itttirildi diye . Oyle bir yaziyorsunuz ki Caglar Gulverenle hesap acmis burada gaz aliyor diyecem neredeyse cunku o da insaatin tasviyesinden surekli dem vuruyordu .insaat isi tavsiye olamaz , olmamalidir seffaf bir sekilde yonetilmeli ortaklarla paylasim yapilmalidir , zarar falan edilmez sektorun icindeyim bu isleri de Gayet iyi biliyorum. Zarar edersen isi durdurursun ceker gidersin , 3 senedir surekli zarar edilen firmada ihale seferberligine girdik diye Ceo aciklama yapmaz .
Size kendi isimden ornek vereyim bechtelde calisiyorum , pandemide isverenle anlasmazliga dusuldu . Madem oyle dedi Bizim firma ve diger ortaklar ben isi yuzde 15-20 seviyesine cekiyorum yavaslatiyorum sozlesmem bu dedi . Madem zarar ediyorsun projede neden t bultende bu projeyi yapan marsta is yapar diye aciklama yaparsin ?? Bu son ceyrekte mi belli olur ?? Allah askina cildiracam hala Gercekten insaatin zarar ettigine inanan bunun sanssizlik olduguna inanan fon yoneticisi var ya . Zarar edip tazmin edemedigin iste durmak halka acik bir firmaysan gorevini kotuye kullanmaktir. Kusura bakmayin size hic ama hic katilmiyorum
Kendi düşen ağlamaz
Opportunistik davranarak adam gibi şirketler dururken bu düldüle para yatıran biziz
Git Ford Otosan al, Tekfen neymiş
Her şey müstahak bize
Kendi çalışanlarının maaşını ödemeyen, hak yiyen insanlardan Daha ne beklersiniz ?
https://www.birgun.net/haber/calisan...-borclu-376864
Bu haysiyetini serefini **** haci murat ne hirsiz bir mahlukatmis , binlerce kisinin ahi ile geberdigini surundugunu gormek duymak en buyuk temennim . Tamam kardesim silah zoruyla aldirmadilar da bir ise ortak olup ortagin seni surekli dudukluyorsa parani erittiyse gidip yeni bir is de kuramazsin mecbur orayi duzeltmek icin umut baglarsin . Hirsiza malimi kelepir satip o serefsizin istedigini yapamam bu saatten sonra
Sayın Maximetu,
Umarım bunu inanarak söylememiş olun:
".....Oyle bir yaziyorsunuz ki Caglar Gulverenle hesap acmis burada gaz aliyor diyecem neredeyse..."
selametle kalın
Tabiki inanarak soylemiyorum:)