Originally Posted by
Maximetu
geriye socara yapılan 100 mio usd yatırımın 2 yıl sonra yarısından feragat etmek saçmalıkları kalır.
Kimin parasini feragat ediyoruz Sayin Maslak , bu feragat falan degil dupeduz hirsizlik peskes cekme 2 senede bu kadar deger kaybi olur mu Allah askina !! Dedik burada bu yatirim pahali diye Sayin Karani ve Cemal Bey soylediler burada kac kere bu sirket 100 milyon dolar etmez , bize itttirildi diye . Oyle bir yaziyorsunuz ki Caglar Gulverenle hesap acmis burada gaz aliyor diyecem neredeyse cunku o da insaatin tasviyesinden surekli dem vuruyordu .insaat isi tavsiye olamaz , olmamalidir seffaf bir sekilde yonetilmeli ortaklarla paylasim yapilmalidir , zarar falan edilmez sektorun icindeyim bu isleri de Gayet iyi biliyorum. Zarar edersen isi durdurursun ceker gidersin , 3 senedir surekli zarar edilen firmada ihale seferberligine girdik diye Ceo aciklama yapmaz .
Size kendi isimden ornek vereyim bechtelde calisiyorum , pandemide isverenle anlasmazliga dusuldu . Madem oyle dedi Bizim firma ve diger ortaklar ben isi yuzde 15-20 seviyesine cekiyorum yavaslatiyorum sozlesmem bu dedi . Madem zarar ediyorsun projede neden t bultende bu projeyi yapan marsta is yapar diye aciklama yaparsin ?? Bu son ceyrekte mi belli olur ?? Allah askina cildiracam hala Gercekten insaatin zarar ettigine inanan bunun sanssizlik olduguna inanan fon yoneticisi var ya . Zarar edip tazmin edemedigin iste durmak halka acik bir firmaysan gorevini kotuye kullanmaktir. Kusura bakmayin size hic ama hic katilmiyorum
Yer İmleri