Bak dogru soyluyorsun ortak danismanlik sirketi olayi vardi onu da unutmusum !! Rezil herif bir herif bu Pandir
Bak dogru soyluyorsun ortak danismanlik sirketi olayi vardi onu da unutmusum !! Rezil herif bir herif bu Pandir
Sayin Karani
Son telekonferans notlarina Nerden ulasabiliriz bulamadim baktim her yere
Sn Maximetu doðrusunu isterseniz mevcut motivasyonum ile tele konferansmýþ falan hiç ilgilenmedim, umurumda da olmadý gerçekten. Þimdiye kadar olanlar da bir yalandan bir tiyatro sahnesinden ibaret, kendi kendilerini tatmin aracýymýþ onu anladým. Yani siz arada sýrada saydýrýyorsunuz ya ben de þimdi tam o ruh halindeyim.
Son düzenleme : veysel karani; 14-03-2022 saat: 14:42.
Sayýn balýkçý aynen doðru söylüyorsunuz, Pandýr da herhalde bu olanlarýn sorumlusu ben miyim ki çýkayým balkona havasýn da herhalde, ama unuttuðu bir þey madem o koltuðu dolduruyor en azýndan çýkýp geleceðe yönelik planlarý nelerdir, nasýl bir ufuk görüyor periyodik olarak bilgilendirme yapmasý paylaþmasý lazým. Yoksa ay sonu gelsin maaþý alalým küpü dolduralým ise derdi kendi adýma haram zehir zýkkým olsun diyorum.
Ben Kesinlikle bu þekilde düþünüyorum ortak
Bir de Pandorra dün gelmedi, 1 yýl oldu
Kolay deðil, 365 gün, iþ yapmasýný bilene kendisini göstermek için yeterli bir Zaman bu .
En azýndan neyi planlýyor, ne yaptý, ne olacak
10 kere çýkýp anlatmalýydý
Olanlarýn sorumlusu deðilse ve iyileþtirmek için bir þey yapmayacaksa okula geri alalým onu…
Beyler haydar acunun fonu baya malda yakalanmis yine bu rezillige . Twitter da tahrik ediyorum genel kurul oncesi . Yazin sizde , bunlardan hesap soracaksa Boyle fon yoneten adamlar vs sorar . Baktim gecen baya para baglamis adam , biraz yonetime ve Ceo ya karsi Boyle ortaklari kiskirtin!! Ben sinir kontrolum zayif oldugu icin genel kurula gitmeyecem, gidersem iceri atarlar cunku , bunlardan korktugumdan ettigimden degil ama kendimi kontrol edemeyecegim icin bu serefsizlere Onlarin anlayacaklari dilden konusacak adam lazim
Yer Ýmleri