BREZİLYA borsasındaki durum yerel mi?
Printable View
BREZİLYA borsasındaki durum yerel mi?
bu gün aralığı kapatmissinizdir diye düşünmüştümMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arada haber paylaşıyorum, belki faydası olur
Almanya 2021 büyüme tahminini düşürdü
Almanya'nın 2021 yılına ilişkin büyüme tahminini yüzde 4,4'ten yüzde 3'e düşürdüğü belirtildi
Almanya ekonomisinde imalat sektörünün desteğiyle kaydedilen büyümenin, Temmuz'dan bu yana en düşük hızında gerçekleşmesiyle birlikte resesyon endişeleri sürüyor.
Euro Bölgesi'nde de pandemi kısıtlamaları ile işletmelerin kapalı kalmasından dolayı ekonominin çift dipli resesyona doğru gidişi Ocak'ta hız kazandı.
IHS Markit'in Euro Bölgesi Bileşik PMI verisi Ocak'ta 47.5'e geriledi. Hizmet sektörü endeksinde ise Mayıs'tan beri en sert ikinci daralma yaşandı.
Artık 4 mü 5 mi saymaya bıraktım ..
Sayın oyunagelenadam şahsında vob ile ilgisi olmayan ve fakat ısrarla bu topiğe yalan dolan yazan tüm forumdaşlarıma ve aslında asıl ve asil vobculara yani sadece xu030 vadelisi yazanlara huzurlu hafta sonları :)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...58#post5097158
bakalım, bir yerden elbette hisse alacağım.
hisselerim: akbnk,garantibnk,işctr,yapıkre bnk,vakıfbank
hepimiz her bir hücremize kadar: BANKALAR YÜKSELMEZ algısına sahip olduk..
bu algı tamsa bankalardaki hareket çok sert olacak demek.
DOW ARTIYA GEÇECEK GİBİ.. adamlarda para bol..orman kalmamış..ağaçları para yapmışlar.
eylem çağrısını yaptığımızda makas 2-3 puandı, gördüğümüz kadarıyla pala mesajı almış, pabucun pahalı olduğunu görmüş olmalı, alelacele makası 16 puana çıkardı kapanışta- vadeli 1666 uzlaştı, spot kapanış 1650
amma velakin teorik fiyat 1677, yani longçunun 10 puan alacağı var hala, forum olarak palayı tekrar uyaralım- abd kapanışına kadar makası kapattı kapattı, kapatmazsa eylem çağrımız bakidir
ey pala;
ayağını denk al, makası kapa, yoksa manuel olarak gidip kapatırım.. ben bu oyunu bozarım
#PalaMakasıKapa
Dowgilde genel konjonktür en azından düşüş eğilimli artık,
acele erken ve tekrar zırvasal takılacaklarını hedge sanmam..
İMZA.