Sayfa 414/1004 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: Viop - XXX

1. sortculara yaptıgını lonkculara yapıyor.....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2. 1641 long
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    gayet sağlıklı hareketler.. realizasyon gerekiyordu ama hala ikna edici değil, tepeden %3-4 anlamsız bir rakam.. buna mukabil değişik hisseler arası varyasyonlarda endeksten elde edilenden daha büyük marjlar elde etmk mümkün.. bu tür hareketlerin belki de tek faydası bu.. milleti şaşırtmaya çalışırken mecburen elinin terazisi kaçıyor ve trade imkanları oluşmasına neden oluyor..
     Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    tepkı verecek gıbı yapıp 600 700 alıp verıo...dıkkat edın tepkıye oynamayın....
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    "Ancak Borsa İstanbul'un yükseliş ve geri çekilme dönemlerinde verdiği sinyaller bizi rahatsız ediyor. Son iki haftadır yükselişe katılmayan ancak geri çekilmelerde önden giden bir borsa görüyoruz.

Küresel risk iştahı iyiyken büyük şirketlerden çok yan hisselerle yükselmemiz, geri çekilmelerde ise banka, holding gibi ana hisselerle gerilememiz yabancı kurumsal yatırımcıların katılımının sınırlı olduğunu gösteriyor."

https://www.dunya.com/kose-yazisi/bo...bitiyor/607284
    bunu söyleyen iş yatırım personeli.. herhalde yabancı yatırımcı konusunda yetkin bir görüşe sahiptir ve kendi deneyimlerini (müşterilerle ?) ve sahada görüleni rasyonel bir düzleme oturtmaya çalışmış.. takas mevzuları filanda bu bağlamda daha önemsiz değerlendirilebilir.. zira o göstergeye göre ciddi bir yabancı ilgisi varmış diye bir hava estirilmişti son dönemde..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. sabh benı yakaladı...700 p ....sımdı ben onu yakaladım 700 p..... seans sonuna dogru bosaltırsa......cok hızlıu gelır....asagı.....gercekten guzel hareketler
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    BOFA -500 MİL..

AMA bu sıralar gün sonu nötre geçiyor..bakalım ne yapacak.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İlkinde 800 puan gapmıştık, bakalın ikinci denememizde ne olucak

1643 lönk
    Deptürttüremedük malesef

1644 flat
    Hamdım Piştim Yandım

7. Bugun palayla beraber takılıyoruz o nereye ben oraya. Üst üste bu kadar iyi işlem yapınca genelde saçmalıyor ve s...yorum. 1641 lonkleri ilk durduğu yerde verip tertemiz günü bitirmek istiyorum.hayirlisi bakalım nasip

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    eksi makas ne demek...bu işin cılkı çıktı.SPK düzenleme yapmalı.
    uyan ey ehl-i vatan

bu hayasız gidişe artık bi dur demek için yarın istinye park açık otoparkında buluşup borsa binasına doğru yürüyüşe geçiyoruz, güvenliği aşıp borsa binasına giriyoruz, vob ana bilgisayarını ele geçirip makası manuel olarak kapatıyoruz.. bütün long ehlini eyleme katılmaya davet ediyoruz, ve dahi short ehli de davetlidir (zira onlar da mağdur, conso istemez miydi şimdi 1740 maliyetli shortlarını kavuruyo olsa, 172x değil, bi de böyle düşün conso

herifler Capitol'ü bastılar olay oldu, cümle aleme baskın öyle olmaz böyle olur diye gösterecez, gidip makası kapatacaz

Sayfa 414/1004 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •