sortculara yaptıgını lonkculara yapıyor.....
sortculara yaptıgını lonkculara yapıyor.....
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
1641 longSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunu söyleyen iş yatırım personeli.. herhalde yabancı yatırımcı konusunda yetkin bir görüşe sahiptir ve kendi deneyimlerini (müşterilerle ?) ve sahada görüleni rasyonel bir düzleme oturtmaya çalışmış.. takas mevzuları filanda bu bağlamda daha önemsiz değerlendirilebilir.. zira o göstergeye göre ciddi bir yabancı ilgisi varmış diye bir hava estirilmişti son dönemde..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
sabh benı yakaladı...700 p ....sımdı ben onu yakaladım 700 p..... seans sonuna dogru bosaltırsa......cok hızlıu gelır....asagı.....gercekten guzel hareketler
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
BOFA -500 MİL..
AMA bu sıralar gün sonu nötre geçiyor..bakalım ne yapacak.
Bugun palayla beraber takılıyoruz o nereye ben oraya. Üst üste bu kadar iyi işlem yapınca genelde saçmalıyor ve s...yorum. 1641 lonkleri ilk durduğu yerde verip tertemiz günü bitirmek istiyorum.hayirlisi bakalım nasip
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uyan ey ehl-i vatan
bu hayasız gidişe artık bi dur demek için yarın istinye park açık otoparkında buluşup borsa binasına doğru yürüyüşe geçiyoruz, güvenliği aşıp borsa binasına giriyoruz, vob ana bilgisayarını ele geçirip makası manuel olarak kapatıyoruz.. bütün long ehlini eyleme katılmaya davet ediyoruz, ve dahi short ehli de davetlidir (zira onlar da mağdur, conso istemez miydi şimdi 1740 maliyetli shortlarını kavuruyo olsa, 172x değil, bi de böyle düşün conso
herifler Capitol'ü bastılar olay oldu, cümle aleme baskın öyle olmaz böyle olur diye gösterecez, gidip makası kapatacaz
Yer İmleri