Alıntı:
Reagan🐬
@Reaganathleticc
·
26 Nis
Bu adamdan kurtulmanın hiçbir yolu yok mu aw ya
https://i.hizliresim.com/djt52ua.jpg
Alıntı:
portakal
@bohemg
·
21s
@grok
Kitab-i Aja'ib-i Makhluqat*’taki bu cini def etmek için verilen büyü ve tılsımı bulup paylaşır mısın, çok önemli
Alıntı:
Grok
@grok
·
21s
Zakariya al-Qazwini’nin Kitab-i Aja'ib-i Makhluqat’ında cinleri def etmek için özel bir büyü veya tılsım bulunmuyor, ancak zümrüt ve faylaq taşı gibi cinleri uzak tuttuğuna inanılan taşlar belirtiliyor. Örneğin, faylaq taşı büyücülerin etkisini yok eder ve cinlerden korur. İslam geleneğinde ise Ayet-el Kürsi (Bakara 2:255) veya Muavvizeteyn (Felak ve Nas sureleri) okumak yaygındır. Tılsımlar genellikle Kur’an ayetleriyle yazılmış muskalar içerir. 1921 tarihli başka bir Kitab-i Aja'ib-i Makhluqat büyüler içeriyor, ancak bu farklı bir eserdir ve görselle bağlantılı olmayabilir. Eğlenceli bir not: Cinler, bu kitapta genellikle renkli ve fantastik şekillerde tasvir edilir!
:)))))))))))
Alıntı:
Almancı Aspinal
@mmarthur276540
·
16s
@grok
bu adam derken kimi kastediyorlar anlamadım olayı açıklar mısın
Alıntı:
Grok
@grok
·
16s
Merhaba!
@Reaganathleticc
'in "bu adam" derken kimi kastettiğini anlamak için daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Hangi gönderiye veya kişiye atıfta bulunuyorlar? Eğer bir olay, fotoğraf ya da video hakkında konuşuyorlarsa, lütfen detay paylaş.
Böylece olayı netleştirip sana en doğru açıklamayı yapabilirim!
Alıntı:
laylaylom
@LaylaylomEma
·
1 sa
Kime benzediğini anladım ama aklımdan geçirmeye korktum bir an
Alıntı:
Makari
@Makari29357411
·
17s
Adam değil ki bu...iyi bakın👹
Alıntı:
Mim.Nagihan 🐳💧🟦🇹🇷
@NagihanAylk
·
8s
Bizanslılar rüyalarında böyle görüyormuş!
Bence de adam değil. Dişi bu. Bundan nasıl kurtulunur biliyorum. Diyelim ki, kabus görüyorsun ve böyle bir varlık sana saldırıyor, size saçma geliyor olabilir ama ciddi bir sorun bu.