Sayfa 2175/2318 İlkİlk ... 1175167520752125216521732174217521762177218522252275 ... SonSon
Arama sonucu : 18539 madde; 17,393 - 17,400 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Terzi ölmüş.Karısı dul kalmış. Onun bunun dedikodusundan, çapkın erkeklerin bakışından tak etmiş canına ve evlenmeye karar vermiş. Bir demirci ustasının evlenme teklifini kabul etmiş ve evlenmişler. İlk gece demirci pazusunu şişirerek kadına dönmüş.
    - Senin terzinde böyle pazu var mıydı?
    - Kadın: Yoktu. Demirci yarım bükülerek göğüs kaslarını şişirerek kadına:
    - Senin terzinde böyle kas var mıydı?
    -Kadın: Yoktu. Demirci baldırlarını şişirerek
    - Senin terzinde böyle güçlü kaslar var mıydı?
    -Kadın: Yoktu Bu şekildeki güç gösterileri devam edip gidince kadın dayanamaz.
    - Bana bak. Der.Benim terzide böyle şeyler yoktu ama şimdi o burada senin yerinde olsaydı bu sürede hem beni s..di, hem seni s..di. Üstüne de bir takım elbise dikerdi.

2.  Alıntı Originally Posted by fanatik59 Yazıyı Oku
    Terzi ölmüş.Karısı dul kalmış. Onun bunun dedikodusundan, çapkın erkeklerin bakışından tak etmiş canına ve evlenmeye karar vermiş. Bir demirci ustasının evlenme teklifini kabul etmiş ve evlenmişler. İlk gece demirci pazusunu şişirerek kadına dönmüş.
    - Senin terzinde böyle pazu var mıydı?
    - Kadın: Yoktu. Demirci yarım bükülerek göğüs kaslarını şişirerek kadına:
    - Senin terzinde böyle kas var mıydı?
    -Kadın: Yoktu. Demirci baldırlarını şişirerek
    - Senin terzinde böyle güçlü kaslar var mıydı?
    -Kadın: Yoktu Bu şekildeki güç gösterileri devam edip gidince kadın dayanamaz.
    - Bana bak. Der.Benim terzide böyle şeyler yoktu ama şimdi o burada senin yerinde olsaydı bu sürede hem beni s..di, hem seni s..di. Üstüne de bir takım elbise dikerdi.

Deprem Uyarısı!
    Kahramanmaraş depremini 3 gün önce bilen Frank Hoogerbeets, şimdi de Marmara için alarm verdi.
    Silivri açıkları işaret ediliyor:
    Beklenen büyüklük: 7.0–7.6
    23 Nisan'daki 6.2'lik sarsıntı büyük depremin habercisi olabilir!
    Yetkililer ve halk dikkatli olmalı!
    Kaynak: NTV Haber
    #MarmaraDepremi #Silivri #depremoldu #earthquake
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Erken Seçim 2025
    @erkensecim2025
    Cumhurbaşkanlığı Seçim Anketleri Oy Değişimi:

1-Ekrem İmamoğlu: %57,2
    2-Recep Tayyip Erdoğan: %42,8

🔗Ank-Ar Araştırma

Aywaaaa...!

Kilıcdaroğlu da anketlerde çok ileride çıkıyordu.
    Ne oldiiiiiiiii ?

Videolar çok güzel..
    Israildeki de tayvandaki de... diğeri de..
    Güzel müzikler...

Parası olanı değil, sesi güzel olanı kıskanırım..
    Para bugün yoksa yarın olur.
    Ses, kabiliyet öyle mi?
    Allah vermişse vermiştir, vermemişse elden ne gelir ?

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Türkiye'nin tamamındanım..

Adaya senede birkaç sefer giderim.
    Akrabalar var.

67 depremi yazın ikindi vakti oldu.
    İnsanlar sokaktaydı. Yüksek bina yoktu. Sabiha Hanim ilkokulunun yanında 5 katli bir bina vardı. O yıkıldı.

Sakarya ilkokulunda okuyordum. O gece İstanbul'a tüydük.

Balçık zeminde betonarme olmuyor.
    Serdivan bayırları doğru tercih.

Yıkıkkent ismi adadan mı mülhem?
    Adana'ya teşrif ederseniz beklerim.Ben de Adana'lı değilim .Dedemler genç iken manda arabasıyla Sapanca gölü civarı pazara giderlermiş.(Belki de kastettikleri Adapazarı'dır ).
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaaa...!

Kilıcdaroğlu da anketlerde çok ileride çıkıyordu.
    Ne oldiiiiiiiii ?
    Abi, Kılıçdaroğlu 13 seçim kaybetti. İmamoğlu 2 seçim kazandı. Kılıçdaroğlu zamanında anketler böyle değildi. Ayrıca bu şekildeki anketleri de hiç ciddiye almıyorduk. Tutuklanmasaydı, makas bu derece açılmazdı.
    Fetö hainliğiyle birlikte hukuk rafa kaldırılmıştı. Tutuklanmalar, yargılamalar hepsi tamam ama insanların mallarına çökemezsin yani.
    Bu iş o tarafa doğru gidiyor. İmamoğlu sıyrılır bu işten. Diplomasını da geri alır, seçime de girer, seçimin sonucu da belli.
    Fakat bu sürecin devamında, daha çok Akp'de, tabii ki Chp'de de yolsuzluğa bulaşanların, bağlantılı 2.derece akrabalarının mallarına çökerler. Asıl darbeyi de Akp yer.
    Sonrası ne olacak? Hukuk herkese lazım değil mi?
    Böyle durumlarda fikir değiştirmek icap eder.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi, Kılıçdaroğlu 13 seçim kaybetti. İmamoğlu 2 seçim kazandı. Kılıçdaroğlu zamanında anketler böyle değildi. Ayrıca bu şekildeki anketleri de hiç ciddiye almıyorduk. Tutuklanmasaydı, makas bu derece açılmazdı.
    Fetö hainliğiyle birlikte hukuk rafa kaldırılmıştı. Tutuklanmalar, yargılamalar hepsi tamam ama insanların mallarına çökemezsin yani.
    Bu iş o tarafa doğru gidiyor. İmamoğlu sıyrılır bu işten. Diplomasını da geri alır, seçime de girer, seçimin sonucu da belli.
    Fakat bu sürecin devamında, daha çok Akp'de, tabii ki Chp'de de yolsuzluğa bulaşanların, bağlantılı 2.derece akrabalarının mallarına çökerler. Asıl darbeyi de Akp yer.
    Sonrası ne olacak? Hukuk herkese lazım değil mi?
    Böyle durumlarda fikir değiştirmek icap eder.
    Seçim olacak diyorsun yani.

Bende olmayacak hissiyatı oluştu yada sandıktan %93 Başkan kazandı sistemi kuracaklar der.Hissiyatım.

Tayyipistan hayırlı olsun.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Normalde iktidar %5 bile olmaması gerekirken ?????
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 2175/2318 İlkİlk ... 1175167520752125216521732174217521762177218522252275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •