Son düzenleme : 0101; 24-05-2025 saat: 16:17.
Bak bu da o tarihte ..yine senden.....
Þimdi de ÝBANoðlu tahminlerinde bulunuyorsun.....
Not. siyasi gaye ile deðil, Aywaaa'nýn durumunu tahlil için paylaþtým...
Fotoðraflarda reis 42 yaþýndaki halini koymuþ. Kýlýsdaroglu da 42 yasýndaki halini koyaydý belki de kazanýrdý......![]()
Benim hafýzama saldýrý var þuan...tövbekar abinin aklýný alabilirsiniz ama benim aklýmý alamazsýnýz. Benim zaten aklým yok. Hipnodikim ben, suya bakýp görüyom.
Haberleri deðiþtiriyorlar. 77 yaþýnda vefat haberi aþaðýda:
Bu haberlerde direk rakamlara bakýlýr. Kýlýçdaroðlu haberi asparagas, gerçek bu:Eski Merkez Bankasý (TCMB) baþkaný ve politikacý Rüþdü Saracoðlu 77 yaþýnda hayatýný kaybetti.
Hadi urdan...Ýmamoðlu secimi kazanip, Turkiye'nin 13.CB'ni olacak.
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 24-05-2025 saat: 16:49.
Asýl haber bu, 2 gün önce, turpun büyüðü:
Bugün vefat etmiþ...
BPT
@bpthaber
Balýkesir'de 12 yaþýnda bir inþaat iþçisi, 2. kattan düþerek aðýr yaralandý.
fanatik59'u yine þikayet ettim. Doðru yoldayýz, bakýnýz tutuþtular. Bunu yasaklatalým, sýrada öbür nickler var.
Ýmamoðlu'na destek veriyoruz.))))))))))))))
Asýl turpun büyüðü aþaðýdaki haber, daha büyük tup olmaz.
https://www.tontv.com.tr/haber/25080...-milyon-olacak
Vah vah vah...Kimden ötürü? Kimden ötürü?Ancak doðurganlýk oraný, yani doðurganlýk çaðýnda olan bir kadýnýn ortalama kaç çocuk sahibi olduðu 2001 yýlýnda rakam 2,38, 2024 yýlý sonunda ise 1,48. Bu yaklaþýk yüzde 40’lýk bir düþüþ anlamýna geliyor. Üstelik bu gerilemenin büyük bölümü son 10-12 yýlda gerçekleþti. 2001 ile 2011-2012 yýllarý arasýnda görece daha dengeli bir seyir varken, 2012’den sonra doðurganlýk oraný çok hýzlý bir þekilde düþtü. Benim Dünya Bankasý’nda çalýþtýðým dönemde bu tür istatistiklere sýkça bakardýk. Bu kadar hýzlý doðurganlýk oranýnýn düþtüðü baþka bir ülke olduðunu sanmýyorum.
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 24-05-2025 saat: 17:03.
Yer Ýmleri