Abi, sen ne inatçı bir adamsın be ya. Mal alacaz, alamıyoruz.
Bir mumin bir başka mumine büle yapar mı?
Selçuk olmaz. Kesin olarak kabul etmiyorum, bu pisliğin içine gül gibi çocuğu koydurmam. Abisi olur.
En iyisi Bilal olsun...:)))))))))))
Printable View
Dıt dırı dıt dıt...Alıntı:
SON DAKİKA | Ekrem İmamoğlu ile ilişkilendirilen ve Murat Kapki’ye ait olduğu öne sürülen lüks arabaların MHP Milletvekili Levent Uysal’ın eşi Ece Uysal’a ait olduğu ortaya çıktı.
Videonun çekildiği yerin Levent Uysal’ın kurucusu olduğu Nişantaşı Üniversitesi olduğu görüldü.
Sen Akp nasıl kuruldu, biliyon nu?
Yazdırma bana şimdi...
Yaz be yaaa...!
Öğrenelim...
Cahil kalmayalım.. :notr:
Not: Aywaaa... Bu yıl da hac kurban bayramına rastlayacak gibi. :he:
Sabatayistler hacca gidiyor mu?
Sen gittin mi?
Türkiyenin matematikçi kafa ile yönetilmesi lazım.
Sosyal bilimcilerle buraya kadar.
Mühendislere ihtiyaç var.
Selcuk kabiliyetini ispatlamış bir kişi.
Gençlerin oylarını alır gider.
Ce Ha Pe kadıköy kadın kollarındaki feminist teyzelerin bile oylarını alabilir.
(1954 seçimlerinde chp adalar ilçe başkanının DP'ye verdiği oy gibi) :he:
şehzade olmadı damat paşalarla devam edelim... Osmanlıda bile damatlar ancak vezarette idiler. padişahlık babadan oğula geçerdi... ayrıca damatlarda da savaş var ve bir şekilde kim nasıl iş yapıyor ve neleri kullanıyor kulak kabartıldığında bazı durumların da sanki bazı projelerden ibaret olduğu görülmektedir derler ...
Tübekar abem...:yes:
İsim çok mühim değil..
21.yy insanı olması lazım..
Üretici
Siyasi didişmelerden uzak
Mühendis kafalı insanlara ihtiyaç var...
Mülkiyelilerin, sosyal bilimcilerin çağı biteli 100 yıl oldu...
Sizlere Köy Mezarlığı'nda yer var.... :wave:
Çağımız, bilgisayar, programcılık, hesap, matematik çağı......be yaaa..?:ok:
Not: Yeğenimi de mühendis yetiştir. Şimdiden çarpım tablosunu ezberlet... :rules:
21 yy insanı... 20 yy insanları babalarını hep geçtiler, 21 yüzyılda maalesef ciddi bunalımlar olacağa benziyor...
beyefendi ne isterse onu okuyacak ama sanırım benim yolumu takip edecek gibi...
21 yüzyılda çarpım tablosu ezberlemek zorunlu değildi. bir gün baktım zorlanıyor bölmede çarpmada hocalarına sorsum siz çarpım tablosu ezberletmediniz mi? yo müfredatta yok demişti. ben de o zaman nasıl olacak da bunlar çarpma ve bölme yapabilecekler demiştim. istiyorsanızsiz öğretin demişti ve ben kızıma öğretmiştim. bilgisayar gibi toplayarak yapmaya çalışıyorlardı...
bu yüzyılın insanında merhamet yok ve bir şekilde hiç bir bağlantı kurmuyorlar...
Öğretmenler kendi çocuklarına ezberletiyorlar...
Böylece çocukları bir adım öne çikıyor imtihanlarda.
Ben çocuklarıma ezberlettim.. demiştim zaten..
:he:
Çocuk mühendiz olsun..
Sakın mülkiyeli olmasın.. :halay:
https://i.hizliresim.com/54njk80.jpgAlıntı:
Yüksel Akkale
@YukselAkkale
·
14s
Danıştay D. Bşk. Abdurrahman Gençbay;
2016:“Darbe” Girisimini kınamak için meslektaşlarını kuruma çağırıp kelepçeletti
2017:Mühürsüz oyların geçerli sayılmasını onayladı
2025:Oğlu otel yangınında öldü.
2025:Devlet bana oğlumun dosyasını gözyaşları içinde okutuyor.
Alıntı:
sevincozarslan2 (YENİ)
@sevincozarslan2
"KİMSE BEN İYİ YARGICIM DEMESİN, HEPİMİZ SINIFTA KALDIK, YARGIYA GÜVEN SORUNU VAR"
Kartalkaya yangınında oğlu Yiğit'i kaybeden Danıştay 9. Daire Başkanı Abdurrahman Gençbay'ın, yangını araştırmak için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu’nun 13. toplantısında yaptığı konuşma:
Yargıya güven %1,5...Alıntı:
sevincozarslan2 (YENİ)
@sevincozarslan2
·
16s
"Yiğit bir hafta önce Amerika’dan gelmişti. Dünya’nın bir numaralı üniversitesi M.I.T’de stajını yapmıştı.Yiğit, bütün yaratılanları severdi, insan, hayvan ayırt etmeksizin severdi. Yiğit’imi adli tıpta DNA testi ile aldım. Yüzüne bakamadım...
Devamı: https://tr724.com/kartalkaya-yangini...en-sorunu-var/
Hukuk, moraldir. Halklar, hukukun üstünlüğüne inanırlar, geleceğe bu umutla bakarlar ki, geleceklerini yani çocuklarını bu bilinçle, moralle inşa edebilsinler.
Gençler hukukçu olabilirler. En büyük ihtiyaç bunadır. Tabii ahlaklı ve merhametli olunmalı.
Ders, öğrenene kadar devam eder. Yukarıdaki yargıç öğrenmiş.
https://www.youtube.com/watch?v=v7o32w2C82I
Mersin Duysun
@mersinduysunn
·
11s
Mersin’de Eski vali kaçak kazı yaparken yakalandı! (Cumhuriyet)
Yaaaaaaa...Ayvagöbekli bunu 2 senedir yazıyor. Kudüs'ün kutsal bölgesi, Mescid'i Aksa ve Kubbet'üs Sahra'nın bulunduğu, etrafı kalın duvarlarla çevrili Eski Şehir'in muhafızları vardır. Eski Şehir'de sadece Müslümanlar'ın değil, Hıristiyan ve Yahudiler'in de kutsal mekanları vardır.Alıntı:
Furkan Bölükbaşı
@furkancerkes
·
8s
Mehmetçik Kudüs’e!
Kudüs Muhafızları tüm bu alanları korumakla görevlidirler.
Mesela İsrail'liler ''Mescid'i Aksa'yı yıkıp, Süleyman Tapınağı'nı yeniden inşa edecez'' derler. Bunu Şaron ve Netanyahu da söylemiştir.
Hadi yapsınlar bakalım...
Kudüs Muhafızları, Eski Şehir'e gelirler falan diye düşünmeyin, hep oradalar. Giderseniz görürsünüz, orada namaz kılarlar.
Tabii Tsk da Eski Şehir'e giremez. Kudüs Muhafızları buna izin vermezler. Tsk, Doğu Kudüs'e girecek.
.
.
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/cum...k-oldu/3554866
.
.
Türkiyenin geleceği "iyi olacak iyi"
https://i.hizliresim.com/tb140h4.jpgAlıntı:
emre alkin
@emrealkin1969
Israr desem değil, inat desem az kalır. Tarifi mümkün değil.
Enflasyon düşer gibi olur ama kur yükselebilir, sonrasında enflasyon da yükselir. Kamu, kesinlikle tasarruf etmiyor. Kel Mehenmed'in çoktan istifa etmesi gerekirdi.
Alıntı:
Can Akıncılar
@canakincilar_
·
24d
Eski bir banka müdürü olarak ürperdim. Bankaların insanları TL’ye döndürmek için görevlendirilmesi ve yeterli başarıyı gösteremediğinde bunun bedelinin olması inanılmaz. Son şubemde çoğu müşterimle telefonda KKM’ye geçişi rica etmek için tanışmıştım ve bu epey ağırıma gidiyordu.
Alıntı:
Rusdu Saracoglu
@RusduSaracoglu
·
3d
Sn. Alkin, siz de çok iyi biliyorsunuz ki TCMB bağımsız karar alamıyor. Kararlarını kısıtlayan ama merkez bankacılığı hakkında en ufak bir fikri olmayan bir rejimde ancak yapabildikleri bu. Tabii istifa diye bir tercih te var!
Alıntı:
Kaan YILDIZ 🇹🇷
@kerimoglukaan
·
1 sa
Hukukun olmadığı yerde hiçbir şey yolunda gitmez hocam, bunca senedir bunu anlamamakta ısrar eden bir yönetimin her türlü faciaya da hazırlıklı olması gerekir.
Hukuk yok
Hukuk yok
Hukuk yok
"A.a.ı öpen kadı, kimi kime şikayet edeceksin?"
Sözü de yeni çıktı galiba.
"İstiklal mahkemeleri" tam bir hukuk abidesiydi, bu iktidar onu getirmeli be yaaa..!
"Makable şamil kanun olur" ucube fetvasını daha dün cehennem kütüğü olasıca Ordinaryus Profesör Sıddık Sami Onar verdiydi.
Onun hükmüyle de bu sabah menderesi, zorluyu, polatkanı astı bu zalim iktidar..
He mi?
Hukuk yooooookkkk..... :vk:
Bütün konuşulanların hepsi "turbun büyüğü" ortaya çıkınca yargılamanın sulandırılması için tedbir mi acaba?
Şeytan mı aklıma getirdi ? :kahkah:
Aywaaaa....! :he:
Hukuk yok!!!
Böyle yargılama olmaz. Ortada iddianame yok. Dosyada gizlilik kararı var.
Mesela ''bantlanan kamera görüntüleri'' tüm medyada yayınlanıyor. İçişleri Bakanı, İmamoğlu'nu suçlayan açıklamalar yapıyor.
Yasalar ortada:
Tekerlekli valiz görüntüleri gösteriliyor. Sanki rüşvet alınmış, paralar tekerlekli valizlerle taşınıyor algısıyla, İmamoğlu halkın gözünden düşürülmeye çalışılıyor. Tüm Tvlerde bu görüntüler var.Alıntı:
TCK Madde 134. (1) Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır. (2) (Değişik: 2/7/2012-6352/81 md.)
Korumalar ve belediye yetkilileri açıklama yapıyorlar: ''Valizlerin içinde jammer var'' diye...
Emniyet Genel Müdürü hemen açıklama yapıyor: ''Belediye başkanının jammer kullanması yasal değildir'' diye.
Böyle yargılama olmaz. Bu görüntüleri yaymak, yayınlamak yasak. Yasaları uygulamakla görevli kişiler, özel hayatın gizliliğini ihlal edenleri suçlayıp, yakalayacakları yerde, Silivriye tıkılmış, kendini savunma hakkı olmayan İmamoğlu'nu suçluyorlar.
Abi göremiyor musun? Gözün kör mü oldu? Yuh artık be ya, insaf...
Hukuk mu?
Guguk mu?
100 yıldır guguktan memnun olanlar bugün birdenbire hukuk yok diyorlar.
Evet hukuk yok.
300 yıldır olmadı.
Onun için iktisaden geri kaldık.
Onun için insanlarımızın donarak öldüğü Sarıkamış Faciasının hesabı Enver Paşa'ya sorulmadı.
Onun icin 1908-1918 arası On yılda 3 milyon kilometrekareyi ankara-çankırı- kastamonu üçgenine küçülten İttihat Terakki Partisi A takımına hesap sorulmadı.
B takımı haritayı biraz toparlayınca "vatanı kurtardılar ya" dedik.
Şimdi Ittihat Terakki Partisinin C takımı birbirlerine düşüp ihbarlarda bulununca birileri hatırlamış, diyorlar ki;
"Hukuk yok..."
Evet hukuk yok.
Ailemden 4 kişinin donarak şehit olduğu Sarıkamış faciasının mahkemesi kuruluncaya kadar benim için hukuk yok.
3 milyon kilometrekarenin hesabı sorulana kadar benim için hukuk yok
1912 balkan faciasının hesabı sorulana kadar benim icin hukuk yok.
Yapanın yaptığının yanına kâr kaldığı sürece benim için hukuk yok
Be yaaa..
Ayvaaaa ...! :(
100 yıl önce hukuk yoktu diye şimdi hukuk yok olsun demenin bir anlamı yok... bir müslüman adaletsizlik yapamaz tabii ki müslümansa... sen bana böyle yaptın kısas uyguluyorum demenin de Muaviye kanunu olacağı açıktır. Hz Ali kısas 1 kişiye uygulanır 40 kişiye değil demiştir. zaten muaviyenin derdi de hukuku inşa etmek değildir...
benim için bu ülkede hukuk sosyal mesafe ve toplu halde yürüme cezasını:
yetkisiz makam belediye zabıtası
kabahatlar kanununa dayanak yapılarak yapılmış üst sınır 100 Tl bunlar 360 Tl uygulamışlar.
abesle iştigal kişi sayısı 2 toplu yürümeye girmezler ve sosyal mesafe uygulanacak kişi değiller çünkü karı koca...
basit bu kadar da olmaz yargı iptal eder diye gidilen yargıda birisi onanmış, diğeri onanmamış yani itiraz 2. aşamada kabul edilmişti...
sonuç mu o zaman hiç bir siyasi parti ilgilenmemişti kişiler memur olduğu için de kendileri davul zurna çalamamışlardı... ama şimdi o partilere uygulanıyor aynı sistem... ha onaylanmayan hususu da Adalet Bakanlığına götürmüşlerdi.
yukarıdaki olay aynen vakidir. karı kocaya mamak şehitlik parkında yan yana yürürken bu ceza kesilmiş belediye hukuk işleri müdürlüğüne hangi zevzek bunu savundu kendinize de kestiniz mi cezaları diye sorulduğunda "biz Devletimizin her kararını savunuruz diye gerzekçe cevap veren hukuk işleri müdürü... Gönül belediyeciliği safsatasında bu gönülün neresine sığar diye sorduğum il genel meclis üyeleri, sözüm ona yargıçlar, işlem yapan katipler vs...
bunlara oğlum siz manyak mısınız demeyen bütün yetkililer
Allahın laneti üzerinize olsun...
benim bildiğim müslüman zulmetmez... buna da laf eden olur ise zulümü katmerler sadece...
Hukuk herkese lâzım Ahmet abiiiiii...!
Adalet mülkün temeli ya..
Mülk diye gayrimenkul anlaşılıyor.
Dilde tahribatçılar sayesinde. :vk:
Mülklerin de çimetosu az.
Bir depremlik canımız var.
Aywaa...!
"Borsa dışı konularda yazmama" kararımı burada bozmuştum.
Yine kararıma döneceğim.
Çünkü dışımdaki olaylara tesir etme imkânım yok.
Saygı ve sevgilerimle. :yes:
Borsa ile ilgili ipuçlarını, siyasi konular, bu başlıkta yazılanlar belirliyor abi.
Görüş ayrılıkları olur. Ne oldu ki? Tansiyon biraz yükseldi sadece, kötü bir şey yazmadık ki birbirimize.
Bu başlığın müdavimleri, politik olgunluğa sahipler ve herkes birbirinden istifade ediyor.
Hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz. Küsmek yakışmaz. :)))))))
Bak mesela geçen gün yazdığım bir mesaj vardı, onu doğrulayabilecek bir haber:
https://www.haberport.com/gundem/urd...ulundu-235116h
Ürdün'ün Doğu Akdeniz'e kıyısı yok. Dolayısıyla oradaki hidrokarbon kaynaklarından bir pay alamaz. Ama Ürdün'de milyonarca Filistinli mülteci yaşıyorlar. Gaza'dan bile fazladır.Alıntı:
Ürdün Kralı 2. Abdullah, Arnavutluk'ta Önemli Temaslarda Bulundu
Ürdün Kralı 2. Abdullah, Arnavutluk'ta Cumhurbaşkanı Begaj ve Başbakan Rama ile görüşerek iki ülke arasındaki ilişkileri güçlendirmeyi hedefledi.
Birol ŞimşekAlıntı:
Büyükşehir Çalışıyor
@tcbuyuksehir
İBB soruşturması ve CHP Kurultay soruşturmasında tanık olarak ifade veren Hasan Şenyurt’un adli sicil kaydı ortaya çıktı:
• 2021/61504 – Dolandırıcılık (Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı)
• 2020/2503 – Resmi Belgede Sahtecilik (Büyükçekmece CBS)
• 2019/1257 – Sahtecilik
• 2017/50012 – Silahlı Terör Örgütü Üyeliği
• 2014/385 – Cinsel Suç (Büyükçekmece CBS)
• 2010/13698 – Mala Zarar Verme (Büyükçekmece CBS)
• Büyükçekmece 13. Asliye Ceza Mahkemesi
– Kaçakçılık Suçu
HALK TV
@simsekbirol355
·
1 sa
@grok
Hasan Şenyurt un chp de delegemi?
Alıntı:
Grok
@grok
Hasan Şenyurt CHP delegesi değil, İBB ile anlaşmazlıkları olan bir iş insanı olarak soruşturmalarda tanık. CHP'nin 38. Olağan Kongresi'nde delege ödemeleri ve milyar dolarlık yolsuzluk iddialarında bulundu. Kamu kayıtlarına göre sahtecilik ve dolandırıcılık gibi suçlardan sabıkası var, bu da güvenilirliğini sorgulatıyor. CHP, bu iddialara doğrudan yanıt vermedi ancak ilgili tutuklamaları siyasi motivasyonlu olarak eleştirdi. Soruşturmalar devam ediyor, ancak bazı alanlarda yeterli kanıt bulunamadı. https://grok.com
Alıntı:
Nurullah Hergül
@drnhergul
Dişlerimizi fırçaladıktan sonra ağzımızı suyla yıkamamak gerekirmiş. Bu hayatta doğru yaptığımı düşündüğüm tek şey bile yanlışmış.
Alıntı:
Endi Bo
@enderbozkurt
Florürlü macunla susuz şekilde fırçalayıp, sonra da ağzı suyla yıkamamak lazım ki florür ziyan olmasın. Ayrıca her öğünden sonra fırçalamak lazım ama yetmez. Diş ipi de florürlü olmalı. Ne kadar florür, o kadar iyi. Hatta florür tabletler var xylitollü. Şeker niyetine kıtlatmak lazım öğün aralarında. Kilo yapmaz.
Alıntı:
By KIZILER ¹⁹⁰⁷
@hayrikiziler
·
22 Nis
İroniyi Gerçek sanacak binlerce insan çıkacak:)
Alıntı:
Açık İstihbarat
@acikistihbarat
Sayın
@Yusuf__Tekin
;
Okullarda diş sağlığı eğitimi Signal sponsorluğunda
@TDB_TDA
'ya mı emanet?
..
Anaokulunda süt dişi yeni çıkmış bebelere fırçalama "eğitimi" vere vere çürük/dolgu vakaları patladı.
Pfizer sponsorluğunda aşı eğitimi de verdirirsiniz bu gidişle!
@tcmeb
Alıntı:
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
Çocuklarınızı diş macunlarından koruyunuz.
Karanfil var
Kantaron var
Hindistan cevizi yağı var
Su var
Diş fırçası var
Alıntı:
eşref şefik
@erefefik
·
22 Nis
Hocam, diş fırçasının üzerine biraz zerdeçal döküp, dişlerimi fırçalıyorum. Diş eti kanaması tamamen ortadan kalktı. Diş macunundan çok daha iyi. Ayrıca paradontax diş macunu 180 TL. Zerdeçal bedavaya yakın. 30 TL lik zerdeçalla 2 sene dişlerinizi fırçalarsınız.
Alıntı:
Selin ☀️
@Selinozgul
·
22 Nis
İlginç ama sarı olmuyor mu ?
Alıntı:
eşref şefik
@erefefik
·
22 Nis
Fırçalarken sarı oluyor ama suyla çalkalayınca bir şey kalmıyor. Karbonatla denerseniz dişler daha da beyaz oluyor. Şayet diş fırçasının üstüne bir veya iki damla nane veya okaliptüs yağı damlatırsanız daha ferah hissedebilirsiniz.
Alıntı:
Furkan
@Otomatikzihin
·
22 Nis
Hocam nasıl kullanıyor sunuz anlatabilir misiniz?
Florür zeka geriliği yapar. Diş macunlarında var, çay da yüksek oranda florür içerir.Alıntı:
eşref şefik
@erefefik
·
22 Nis
Önce bir çay kaşığı karbonatı ağzıma atıyorum.Dişler kapalı,dilimle karbonatı dişlere doğru itiyorum.Diş fırçasının üstüne,çay kaşığının ucuyla zerdeçalı döküyorum ve dişlerimi,diş etlerini fırçalıyorum.Sonra içeriden dişleri ve dilimi fırçalıyorum.Deneyin aynı gün fark edecek.
https://i.hizliresim.com/q3vc3zs.jpgAlıntı:
Ekrem İmamoğlu
@ekrem_imamoglu
·
4s
Selam olsun;
"Tam Bağımsız Türkiye" için mücadele eden Deniz'lere
"Nehirden Denize Özgür Filistin" diyenlere
Kör karanlık hücrelerde vatan sevgisiyle dolup taşanlara
Gençliğin gür sesini haykıranlara
Hukuksuzluğa ses çıkaranlara
Fikri hür, vicdanı hür olanlara
Tüm dostlara,
Bu meydan nice mitinglere, gösterilere şahit oldu, sesler seslere karıştı, sloganlar sloganlara.
Ama her zaman zulme meydan okudu Beyazıt.
Şimdi de meydan okuyacak. Bu davet bizim;
Beyazıt Meydanı 7 Mayıs 20.30
https://resmim.net/cdn/2025/05/06/N9KVg6.jpgAlıntı:
Ekrem İmamoğlu
@ekrem_imamoglu
·
1 sa
Küçük televizyonumdan çocuklarımızın yolladığı resimlerin ve mektupların bulunduğu “ÜZÜLME” sergisini gezerken eşim Dilek’i gördüm.
Dilek bazı mektupları okurken çok duygulandım. Anladım ki bir siyasetçinin en güçlü sevgi kaynağı çocukların sevgisi.
Bu büyük sevgi köprüsü benim en güçlü mutluluk kaynağım.
Sizi çok seviyorum çocuklar.
Koca kalpli kızlarımız, oğullarımız, çocuklarımız, Allah’ım sizi korusun!
@dk_imamoglu
https://resmim.net/cdn/2025/05/06/N9KuF2.jpg
https://resmim.net/cdn/2025/05/06/N9KIRk.jpg
https://www.ekonomim.com/ekonomi/tob...ampaign=buffer
Alıntı:
TOBB /Hisarcıklıoğlu: Her fabrikanın kapısına memur koyarak, polisiye tedbirle vergi geliri artmaz
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, tüm OSB'ler, haller ve büyükşehirlerin giriş çıkışlarına maliyeci yerleştireceklerine yönelik açıklamalarına, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan isim vermeden sert bir yanıt geldi.
Etkili Haber
@etkiliihhaber
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yılın internet haber sitesi ödülünü Yeni Akit'e verdi.
Gusholder Haber Bülteni
@gusholderhaber
·
1 sa
#SONDAKİKA Yarım tonluk Sovyet uzay aracının kontrolsüz bir şekilde dünyaya düşeceği duyuruldu.
Bilim insanları, aracın düşme olasılığının yüksek olduğu bölgeler arasında Orta Doğu, Orta Asya ve Güneydoğu Avrupa'yı sayıyor. Bölgeler arasında ülkemiz de yer alıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=5WQ3ckq0-hUAlıntı:
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Dışişleri Bakanı ile basketbol oynadı.
Kaddafi, 1999'da aynen böyle söylemişti. Hatırladığım kadarıyla şöyle konuşmuştu:Alıntı:
Tüm İslâm ülkeleri, Hindistan'a karşı Pakistan'ın yanında olduğunu tüm dünyaya resmen ilan etti!
Bu büyüme hızıyla, Çin, 2020'li yıllarda Abd'yi geçecek ve Abd ile hesaplaşacak. Bu hesaplaşmada, tüm İslam ülkeleri Çin'in yanında olacağız, Batı'yı tarihe gömeceğiz.
Kaddafi, Çin'in Abd'yi geçtiğini göremedi. Ne yazık ki, 2011 yılında, saklandığı kanalizasyon borusunun içinde yakalandı ve linç edilerek öldürüldü.
Pakistan'ın yanında olmak, Çin'in yanında olmak demektir.
Umman'ın arabuluculuğu ile ABD-Husi ateşkesi yapıldı.
Sudan, BAE'ni "saldıran ülke" ilan ederek tüm diplomatik ilişkileri kesme kararı aldı.
Almanya'nın yeni Başbakanı Friedrich Merz oldu.
ABD'nin yeni Türkiye Büyükelçisi Tom Barrack: Buraya Trump’ın çok net bir mesajını getirmek üzere geldim; Türkiye ile Amerika arasındaki ittifakı, hak ettiği seviyeye yükseltmek.
İlişkilerimiz her zaman iyi oldu ama artık bu ilişkileri olağanüstü bir seviyeye taşımalıyız.
Rifat Serdaroğlu
@rifatserdaroglu
·
6s
AÇIKLAMA BEKLİYORUZ!
Veryansın TV Genel Müdürü Erdem Atay'ın açıkladığı
"Ahali Alaçatı" , "Alaçatı Beach Resort", "Panayır Alaçatı",
"Ahali Teşvikiye", "Servant", "Veranda Alaçatı", "Veranda Pera", "Veranda Yalıkavak", işletmelerinin %50 Ortağının eşi olan, Sırrı Süreyya Önder'in (Öcalan'a Babam diyen)
kızının Türk Milletine bir açıklamada bulunması gerekir.
Bu işletmelerin ve DEM'lilere ait yüzlercesinin CHP'li Belediyelerle olan ilişkilerini de lütfen açıklasınlar...
Nasılsa açıklanacak!
https://x.com/UzmEsraGunes/status/1919767534636585017
Nükleer Savaştır.Alıntı:
Uzm. Esra Güneş Kaya
@UzmEsraGunes
Bush’un eski danışmanı ve Beyaz Saray yetkilisi, Amerika’da ve hatta okyanusun altında, bazıları bir şehrin boyutlarında olan 170 büyük yer altı şehir ağı inşa etmek için gizlice 21 trilyon dolar harcandığını söylüyor. Zengin ve güçlülerin “nerdeyse yok olma olayı” yaşanırsa yaşamaları için inşa edildiğini söylüyor. (NY Post)
Catherine Austin Fitts, bu üslerden bazılarının okyanusun altında bulunduğunu öne sürüyor.
Fitts daha önce Konut ve Kentsel Kalkınma Bakanlığı'nda Konuttan Sorumlu Bakan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.
“170 adet yer altı üssü büyük bir ulaşım ağıyla birbirine bağlı”.
"Sistematik olarak, hem Amerika Birleşik Devletleri'nde yer altında, hem de çevresindeki okyanusun altında bulunan yeraltı üsleri..”
Eğer doğruysa; zenginler ve güçlüler bunu saklamak isteyeceklerdir ve saklanacaktır.
Peki bu “nerdeyse yok olma olayı” nedir acaba?
3. Dünya Savaşı mı yoksa bir jeofizik olay mı?
Kutup kaymasının, jeomanyetik sapmanın 1990’dan sonra hız kazandığını biliyoruz. Jeofiziksel olay, birden fazla faktöre ve tepkime zincirine bağlı olan oldukça dinamik bir olgudur. Dünya'nın manyetik alanının zayıflaması, güneş parlamaları, kozmik radyasyon, Dünya'nın çekirdeğindeki iç süreçler ve diğer değişkenlerin hepsi bir rol oynuyor. Bir kaç sene içinde de olabilir 100 sene sonra da. Tam tarihini kestirmek bildiğimiz kadarıyla zor.
#SONDAKİKA Elon Musk:
“Dünya'daki tüm yaşam yok olacak.
Dünya yakılıp kül olacak. Bu yüzden çok gezegenli bir medeniyet olmamız gerekiyor.”
lt col temmuz
@temmuz1919
·
11d
Pakistan savaş uçakları Hint hava sahasına girerek Hint ordusuna ait mevzileri vuruyor.
#SONDAKİKA
Hindistan, Pakistan’a füze saldırısı düzenliyor.
Hindistan Hükümeti:
“Sindoor Operasyonu kapsamında Pakistan’da 9 nokta vuruldu.”
https://x.com/ZamHaberAjans/status/1919855837155135575
Alıntı:
ZAM Haber
@ZamHaberAjans
Hindistan'ın Pakistan'ı bombaladığına dair ilk net görüntüler ortaya çıktı.