Sayfa 2188/2369 İlkİlk ... 1188168820882138217821862187218821892190219822382288 ... SonSon
Arama sonucu : 18951 madde; 17,497 - 17,504 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,089
    100 yıl önce hukuk yoktu diye şimdi hukuk yok olsun demenin bir anlamı yok... bir müslüman adaletsizlik yapamaz tabii ki müslümansa... sen bana böyle yaptın kısas uyguluyorum demenin de Muaviye kanunu olacağı açıktır. Hz Ali kısas 1 kişiye uygulanır 40 kişiye değil demiştir. zaten muaviyenin derdi de hukuku inşa etmek değildir...

benim için bu ülkede hukuk sosyal mesafe ve toplu halde yürüme cezasını:
    yetkisiz makam belediye zabıtası
    kabahatlar kanununa dayanak yapılarak yapılmış üst sınır 100 Tl bunlar 360 Tl uygulamışlar.
    abesle iştigal kişi sayısı 2 toplu yürümeye girmezler ve sosyal mesafe uygulanacak kişi değiller çünkü karı koca...

basit bu kadar da olmaz yargı iptal eder diye gidilen yargıda birisi onanmış, diğeri onanmamış yani itiraz 2. aşamada kabul edilmişti...
    sonuç mu o zaman hiç bir siyasi parti ilgilenmemişti kişiler memur olduğu için de kendileri davul zurna çalamamışlardı... ama şimdi o partilere uygulanıyor aynı sistem... ha onaylanmayan hususu da Adalet Bakanlığına götürmüşlerdi.

yukarıdaki olay aynen vakidir. karı kocaya mamak şehitlik parkında yan yana yürürken bu ceza kesilmiş belediye hukuk işleri müdürlüğüne hangi zevzek bunu savundu kendinize de kestiniz mi cezaları diye sorulduğunda "biz Devletimizin her kararını savunuruz diye gerzekçe cevap veren hukuk işleri müdürü... Gönül belediyeciliği safsatasında bu gönülün neresine sığar diye sorduğum il genel meclis üyeleri, sözüm ona yargıçlar, işlem yapan katipler vs...
    bunlara oğlum siz manyak mısınız demeyen bütün yetkililer
    Allahın laneti üzerinize olsun...

benim bildiğim müslüman zulmetmez... buna da laf eden olur ise zulümü katmerler sadece...

Hukuk herkese lâzım Ahmet abiiiiii...!

Adalet mülkün temeli ya..
    Mülk diye gayrimenkul anlaşılıyor.
    Dilde tahribatçılar sayesinde.

Mülklerin de çimetosu az.
    Bir depremlik canımız var.

Aywaa...!

"Borsa dışı konularda yazmama" kararımı burada bozmuştum.
    Yine kararıma döneceğim.
    Çünkü dışımdaki olaylara tesir etme imkânım yok.
    Saygı ve sevgilerimle.

4.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaa...!

"Borsa dışı konularda yazmama" kararımı burada bozmuştum.
    Yine kararıma döneceğim.
    Çünkü dışımdaki olaylara tesir etme imkânım yok.
    Saygı ve sevgilerimle.
    Borsa ile ilgili ipuçlarını, siyasi konular, bu başlıkta yazılanlar belirliyor abi.
    Görüş ayrılıkları olur. Ne oldu ki? Tansiyon biraz yükseldi sadece, kötü bir şey yazmadık ki birbirimize.
    Bu başlığın müdavimleri, politik olgunluğa sahipler ve herkes birbirinden istifade ediyor.
    Hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz. Küsmek yakışmaz. ))))))

Bak mesela geçen gün yazdığım bir mesaj vardı, onu doğrulayabilecek bir haber:

https://www.haberport.com/gundem/urd...ulundu-235116h

Ürdün Kralı 2. Abdullah, Arnavutluk'ta Önemli Temaslarda Bulundu
    Ürdün Kralı 2. Abdullah, Arnavutluk'ta Cumhurbaşkanı Begaj ve Başbakan Rama ile görüşerek iki ülke arasındaki ilişkileri güçlendirmeyi hedefledi.
    Ürdün'ün Doğu Akdeniz'e kıyısı yok. Dolayısıyla oradaki hidrokarbon kaynaklarından bir pay alamaz. Ama Ürdün'de milyonarca Filistinli mülteci yaşıyorlar. Gaza'dan bile fazladır.
    @erefefik

5. Büyükşehir Çalışıyor
    @tcbuyuksehir
    İBB soruşturması ve CHP Kurultay soruşturmasında tanık olarak ifade veren Hasan Şenyurt’un adli sicil kaydı ortaya çıktı:

• 2021/61504 – Dolandırıcılık (Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı)

• 2020/2503 – Resmi Belgede Sahtecilik (Büyükçekmece CBS)

• 2019/1257 – Sahtecilik

• 2017/50012 – Silahlı Terör Örgütü Üyeliği

• 2014/385 – Cinsel Suç (Büyükçekmece CBS)

• 2010/13698 – Mala Zarar Verme (Büyükçekmece CBS)

• Büyükçekmece 13. Asliye Ceza Mahkemesi
    – Kaçakçılık Suçu

HALK TV
    Birol Şimşek
    @simsekbirol355
    ·
    1 sa
    @grok
    Hasan Şenyurt un chp de delegemi?

Grok

@grok
    Hasan Şenyurt CHP delegesi değil, İBB ile anlaşmazlıkları olan bir iş insanı olarak soruşturmalarda tanık. CHP'nin 38. Olağan Kongresi'nde delege ödemeleri ve milyar dolarlık yolsuzluk iddialarında bulundu. Kamu kayıtlarına göre sahtecilik ve dolandırıcılık gibi suçlardan sabıkası var, bu da güvenilirliğini sorgulatıyor. CHP, bu iddialara doğrudan yanıt vermedi ancak ilgili tutuklamaları siyasi motivasyonlu olarak eleştirdi. Soruşturmalar devam ediyor, ancak bazı alanlarda yeterli kanıt bulunamadı. https://grok.com
    @erefefik

6. Nurullah Hergül
    @drnhergul
    Dişlerimizi fırçaladıktan sonra ağzımızı suyla yıkamamak gerekirmiş. Bu hayatta doğru yaptığımı düşündüğüm tek şey bile yanlışmış.
    Endi Bo
    @enderbozkurt
    Florürlü macunla susuz şekilde fırçalayıp, sonra da ağzı suyla yıkamamak lazım ki florür ziyan olmasın. Ayrıca her öğünden sonra fırçalamak lazım ama yetmez. Diş ipi de florürlü olmalı. Ne kadar florür, o kadar iyi. Hatta florür tabletler var xylitollü. Şeker niyetine kıtlatmak lazım öğün aralarında. Kilo yapmaz.
    By KIZILER ¹⁹⁰⁷
    @hayrikiziler
    ·
    22 Nis
    İroniyi Gerçek sanacak binlerce insan çıkacak
    Açık İstihbarat
    @acikistihbarat
    Sayın
    @Yusuf__Tekin
    ;
    Okullarda diş sağlığı eğitimi Signal sponsorluğunda
    @TDB_TDA
    'ya mı emanet?
    ..
    Anaokulunda süt dişi yeni çıkmış bebelere fırçalama "eğitimi" vere vere çürük/dolgu vakaları patladı.
    Pfizer sponsorluğunda aşı eğitimi de verdirirsiniz bu gidişle!
    @tcmeb
    Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    Çocuklarınızı diş macunlarından koruyunuz.
    Karanfil var
    Kantaron var
    Hindistan cevizi yağı var
    Su var
    Diş fırçası var
    eşref şefik
    @erefefik
    ·
    22 Nis
    Hocam, diş fırçasının üzerine biraz zerdeçal döküp, dişlerimi fırçalıyorum. Diş eti kanaması tamamen ortadan kalktı. Diş macunundan çok daha iyi. Ayrıca paradontax diş macunu 180 TL. Zerdeçal bedavaya yakın. 30 TL lik zerdeçalla 2 sene dişlerinizi fırçalarsınız.
    Selin ☀️
    @Selinozgul
    ·
    22 Nis
    İlginç ama sarı olmuyor mu ?
    eşref şefik
    @erefefik
    ·
    22 Nis
    Fırçalarken sarı oluyor ama suyla çalkalayınca bir şey kalmıyor. Karbonatla denerseniz dişler daha da beyaz oluyor. Şayet diş fırçasının üstüne bir veya iki damla nane veya okaliptüs yağı damlatırsanız daha ferah hissedebilirsiniz.
    Furkan
    @Otomatikzihin
    ·
    22 Nis
    Hocam nasıl kullanıyor sunuz anlatabilir misiniz?
    eşref şefik
    @erefefik
    ·
    22 Nis
    Önce bir çay kaşığı karbonatı ağzıma atıyorum.Dişler kapalı,dilimle karbonatı dişlere doğru itiyorum.Diş fırçasının üstüne,çay kaşığının ucuyla zerdeçalı döküyorum ve dişlerimi,diş etlerini fırçalıyorum.Sonra içeriden dişleri ve dilimi fırçalıyorum.Deneyin aynı gün fark edecek.
    Florür zeka geriliği yapar. Diş macunlarında var, çay da yüksek oranda florür içerir.
    @erefefik

7. Ekrem İmamoğlu
    @ekrem_imamoglu
    ·
    4s
    Selam olsun;
    "Tam Bağımsız Türkiye" için mücadele eden Deniz'lere
    "Nehirden Denize Özgür Filistin" diyenlere
    Kör karanlık hücrelerde vatan sevgisiyle dolup taşanlara
    Gençliğin gür sesini haykıranlara
    Hukuksuzluğa ses çıkaranlara
    Fikri hür, vicdanı hür olanlara
    Tüm dostlara,

Bu meydan nice mitinglere, gösterilere şahit oldu, sesler seslere karıştı, sloganlar sloganlara.

Ama her zaman zulme meydan okudu Beyazıt.

Şimdi de meydan okuyacak. Bu davet bizim;

Beyazıt Meydanı 7 Mayıs 20.30
    @erefefik

8. Ekrem İmamoğlu
    @ekrem_imamoglu
    ·
    1 sa
    Küçük televizyonumdan çocuklarımızın yolladığı resimlerin ve mektupların bulunduğu “ÜZÜLME” sergisini gezerken eşim Dilek’i gördüm.

Dilek bazı mektupları okurken çok duygulandım. Anladım ki bir siyasetçinin en güçlü sevgi kaynağı çocukların sevgisi.

Bu büyük sevgi köprüsü benim en güçlü mutluluk kaynağım.

Sizi çok seviyorum çocuklar.

Koca kalpli kızlarımız, oğullarımız, çocuklarımız, Allah’ım sizi korusun!

@dk_imamoglu

@erefefik

Sayfa 2188/2369 İlkİlk ... 1188168820882138217821862187218821892190219822382288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •