100 yl nce hukuk yoktu diye imdi hukuk yok olsun demenin bir anlam yok... bir mslman adaletsizlik yapamaz tabii ki mslmansa... sen bana byle yaptn ksas uyguluyorum demenin de Muaviye kanunu olaca aktr. Hz Ali ksas 1 kiiye uygulanr 40 kiiye deil demitir. zaten muaviyenin derdi de hukuku ina etmek deildir...
benim iin bu lkede hukuk sosyal mesafe ve toplu halde yrme cezasn:
yetkisiz makam belediye zabtas
kabahatlar kanununa dayanak yaplarak yaplm st snr 100 Tl bunlar 360 Tl uygulamlar.
abesle itigal kii says 2 toplu yrmeye girmezler ve sosyal mesafe uygulanacak kii deiller nk kar koca...
basit bu kadar da olmaz yarg iptal eder diye gidilen yargda birisi onanm, dieri onanmam yani itiraz 2. aamada kabul edilmiti...
sonu mu o zaman hi bir siyasi parti ilgilenmemiti kiiler memur olduu iin de kendileri davul zurna alamamlard... ama imdi o partilere uygulanyor ayn sistem... ha onaylanmayan hususu da Adalet Bakanlna gtrmlerdi.
yukardaki olay aynen vakidir. kar kocaya mamak ehitlik parknda yan yana yrrken bu ceza kesilmi belediye hukuk ileri mdrlne hangi zevzek bunu savundu kendinize de kestiniz mi cezalar diye sorulduunda "biz Devletimizin her kararn savunuruz diye gerzeke cevap veren hukuk ileri mdr... Gnl belediyecilii safsatasnda bu gnln neresine sar diye sorduum il genel meclis yeleri, szm ona yarglar, ilem yapan katipler vs...
bunlara olum siz manyak msnz demeyen btn yetkililer
Allahn laneti zerinize olsun...
benim bildiim mslman zulmetmez... buna da laf eden olur ise zulm katmerler sadece...

Alnt yaparak yantla

))))))

Yer mleri