Seni cin ali ceo yapacak diyorlar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Seni cin ali ceo yapacak diyorlar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu olaylardan sonra borsalarda tarihi ralliler bekliyorum o kadar para boşa basılmadı herhalde...:)
Inekleri yaraladilar, sut vermiyor artik. Para ise yaramiyor.
yaşanan şeylerin tarifi yok, düne kadar hindistan inek idrarı içiyor resimleri geldi, herkes şaşırıyor, bu 1,5 milyar insan nasıl hasta değil, sonunda onlarda buldu bu hastalığı ve %-11 borsaları düştü. Abd zaten büyük bomba. Bu iş 30 gün sonra düzelir, sonsuza kadar gitmeyecek. Belki 83 dip olacak, belki 73, onu bilemeyiz. ama 110 bin endeksde alınacak satılacak senet bulunuyorsa, biraz izlemek faydalı olur. PEGASUS bir noktada kendi senetlerini almaya başlarsa dönüş yakındır denilebilir.
pegide durumum şu 12 den aldım çok çok yukardan dehledim büyük çıkış gelince.
pegiye sakın güvenme çünkü bildiğim şeyler var. uzun zamandır yazılarını okurum gülerim gülümserim üzülmeni istemem.
bir kardeş tavsiyesi 11 lira altına düşünce salça olabiliyorsan mantıklı olur.
ralli olmaz geri alım olur. :oleyo:
borsada olan herkes çok çok üst fiyatlardan mallandılar. yabancu yatırımcı en az yarısını harcatmadan yükseltmez.
benim gibi bir kaç olağan şüpheli deli hala nakitte bekliyordur. onlarda bu fiyatlara atlarlar daha fazla düşmesini beklemezler.
bana göre düşebilir. çünkü sebebi var bu aşkın ... :oleyo:
Önce 3.Dünya savaşı dediler
baktılar çok masraflı ve bilgili bilinçli gençler ölecek
uzaylıya bağladılar sinyal alıyoz falan
uzaylı bulamayınca virüse bağladılar mevzuyu
WUHANDA biyolojik sağlık merkezi laboratuvarının çalışanlarından biri istemeyerek dışarı taşımış virüsü
akıllım eve gitmek yerine pazara gitmiş hayvan pazarına
sonrası herşeyi biliyorsunuz işte yaşlı,ikinci hastalığı olan bağışıklığını alkol ve sigaraya teslim etmiş
anlatılan hikaye bu
sonrasını hep beraber izliyoruz
Sağlık çalışanlarımıza şükranlar..
albayrak dalga geciyordu, gara pazartesi, gara salı diye, albayrak önce kravatını çıkarsın, kollarını sıvasın, sokağa insin, işin ucundan tutsun. dalga gecerek ekonomi yönetilmez. ellerinizi çok yıkayın diyorlar. hane başına 50 lira etki eder, su faturalarının yarısını almayacağız demeleri bile tarafını gösterir. Bu ticaretin durduğu yada duracağı zaman dilimi ertelenen vergi yada kredilerle telafi edilemez.