Sayfa 434/1003 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Icimizi karatma yahu. Oteki bankalarin yarisi dusuyor, cunku devlet destegi var bankaya. Ayrica kac senedir dovuldu, defolup gicek defoldu.
    devlet desteği mesteği yok bana göre. varmı 2017 den sonra gördüğün destek? bence tam tersi köstek oluyor.
    Bak doğru söylüyorum. argümanın ne dersen şudur.
    görev veriyor şu oranda kredi ver diyor bankada paşa paşa veriyor. ! sonra görev zararı oluşuyor.
    Devlet böyle bir iş yapcaksa yeni 1 banka kurdursaydı onun üzerinden kredi verseydi. adıda kredibank olsaydı.
    şimdi biz nereden bilelim halkbankın gerçek kar değeri nedir. sadece görev zararı değil. halkbankın kaynaklarıda kullanılıyor.
    mesela kredi veren ekip devlet kredileri ile uğraşırken sektöre vereceği ve fazladan kar yazacağı kredilerle uğraşabiliyor mu?
    cevap hayır olmalı değil mi. gerçekler her zaman gerçektir.

2.  Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Gardaş sen bize birşey deme halkbanka yatırım yapmış ortaklar burada ekonominin ordinaryüsü oldu o yüzden birşey deme sen
    farkındayım herkes herşeyi biliyor.
    herkes üzgün kırgın sinirli canı sıkılmış.
    dahada düşerse düşsün 3 lira olsun ne olcak.
    sıradaki level e geçmek için sabırsızlanıyorum. zombi saldırısı mı ? uzaylı istilası mı ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Burak84 Yazıyı Oku
    farkındayım herkes herşeyi biliyor.
    herkes üzgün kırgın sinirli canı sıkılmış.
    dahada düşerse düşsün 3 lira olsun ne olcak.
    sıradaki level e geçmek için sabırsızlanıyorum. zombi saldırısı mı ? uzaylı istilası mı ?
    Uzaylıya var biraz daha zaman...

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4. burada akıllara zarar bir usta trendhouhohoyt vardı nerede o. kendisi gerçekten bilgilidir ama mum dibini aydınlatmaz.
    bu hisse 4-8 arası gider gelir daha. taktik basit düşünce al çıkınca sat. şu anda bam bam bam.

Hazineden aliyor gorev zararini burak.

Dikkat edersen daha degisik bir ortama girdik. Sirketlerin batacagi fiyatlanmaya baslandi. O yuzden kamular iyi goreceli olarak. Ilk defa devlet bir ise yaradi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hazineden aliyor gorev zararini burak.

Dikkat edersen daha degisik bir ortama girdik. Sirketlerin batacagi fiyatlanmaya baslandi. O yuzden kamular iyi goreceli olarak. Ilk defa devlet bir ise yaradi.
    Daha seyret bak bizim banka nerelere gelecek...[emoji173]

Psikolojik YAS süreci

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
    Buradan yazayım bu kötü günlerde ayazı yiyen kurt unutmaz... Özel bankalara sesleniyorum... [emoji41]

Psikolojik YAS süreci

8.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Uzaylıya var biraz daha zaman...
    hayret akinonyadan bir mürit daha buldum. geçen gün bir içmişim kafam nasıl güzel ama nasıl güzel baktım takım elbiseli bir abi içeri girdi herkes kalkınca bende ayağa kalktım önümü iliklemeye çalıştım baktım tiiişörtlüyüm ama nasıl kafa güzel.
    çok ama çok eski zamanlardan bir gün önce veya bir gün sonra halkbanka fazla güvenme...

Sayfa 434/1003 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •