Burger, güldüren için bana bugün 16.25 dedi, 2K boşta
Ya standart değil ya da tutara göre değişen kriterler var heralde
Printable View
dün sorduğumda da böyleydi (2K boşta). bence size verilen bilgide bir hata var. 2 gün önce TEB i aradığımda ilk telefonu açanla MT farklı bilgiler vermişti. böyle saçmalıklar oluyor anlaşılan malesef.
sonuçta ben eski müşteri olarak 2K açıkta bu oranı aldım burgandan. ve bağladım. bağladım derken.. günlük:)
Tamam Bilgi için teşekkürler .
Yol üstünde idi uğramıştım geçen hafta faiz artışı sonrası .
Siteye baktım orayı da güncelleme olmuş .
Bu arada dipnot oran günlük ama hoşgeldin güldüren değişmez diyorlar bunu teyit ettiniz mi .
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Güldüren Hoş Geldin Mevduat oranı, ilk hesap açılış tarihinden itibaren 90 gün boyunca* geçerlidir ve hoş geldin oranı 90 gün boyunca* değişmez.
90 gün sonunda* ise hesaba Bankamız standart Güldüren vadeli faiz oranları işletilir. Vadeli hesabınıza gecelik faiz oranı işletileceğinden faiz oranları her gün değişkenlik gösterebilir.
Hesap açma-kapama işlemleri yalnızca şubelerimiz aracılığıyla gerçekleştirilecek olup, hesap açma ve kapama işlemleri haricinde hesabın kullanımı ATM ve İnternet Bankacılığı kanalları aracılığıyla gerçekleştirilebilecektir.
* Burada uygulanacak gün sayıları ve tutarlar piyasa koşulları dikkate alınarak banka tarafından gerekli görüldüğü hallerde değiştirilebilir.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi