dün sorduğumda da böyleydi (2K boşta). bence size verilen bilgide bir hata var. 2 gün önce TEB i aradığımda ilk telefonu açanla MT farklı bilgiler vermişti. böyle saçmalıklar oluyor anlaşılan malesef.
sonuçta ben eski müşteri olarak 2K açıkta bu oranı aldım burgandan. ve bağladım. bağladım derken.. günlük![]()
Tamam Bilgi için teşekkürler .
Yol üstünde idi uğramıştım geçen hafta faiz artışı sonrası .
Siteye baktım orayı da güncelleme olmuş .
Bu arada dipnot oran günlük ama hoşgeldin güldüren değişmez diyorlar bunu teyit ettiniz mi .
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Güldüren Hoş Geldin Mevduat oranı, ilk hesap açılış tarihinden itibaren 90 gün boyunca* geçerlidir ve hoş geldin oranı 90 gün boyunca* değişmez.
90 gün sonunda* ise hesaba Bankamız standart Güldüren vadeli faiz oranları işletilir. Vadeli hesabınıza gecelik faiz oranı işletileceğinden faiz oranları her gün değişkenlik gösterebilir.
Hesap açma-kapama işlemleri yalnızca şubelerimiz aracılığıyla gerçekleştirilecek olup, hesap açma ve kapama işlemleri haricinde hesabın kullanımı ATM ve İnternet Bankacılığı kanalları aracılığıyla gerçekleştirilebilecektir.
* Burada uygulanacak gün sayıları ve tutarlar piyasa koşulları dikkate alınarak banka tarafından gerekli görüldüğü hallerde değiştirilebilir.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri