halen daha anlamıyorsun profıle gırıp görüşlerını beğenmedıgın adamları dırek engelleyebılırsın..bu bukadar basıtken neden kendını zorluyorsun..bla bla bla..başkalarına ayar vermek sana mı kaldı..
Printable View
bu eleman ,,kekoyada teknosada sarmış,,dediğim gıbı hep aynı yontem..bilgı ,brıkım sıfır..süreklı ona buna saldır..hısselerı alırken kendı değerlendırmesını yapamayan..onun bunun yazdığına bakarak hısseyı alan..akabınde hısseyı bılıp tanıyan belkıde bır yerden kar aldı dıye ınsanları neden sattın dıye yargılayan tıpler bunlar..çunku kendı değerlendırmesı olmadığı ıçın..başkalarının hısseyı satmasından rahatsız olmuştur..muhtemelen kekoyu takıp edıyor..yarın keko dun maımı sattım dese gelır buraya oysa sen oncede böyle boyle demıştın der..bla bla bla durumları hep..
aslında alfas topiğinde kendısı açıklamış..vatandaş elınde olmayan senetle ılgılı beyanda bulunmuş buda nıye konuşuyorsun madem elınde yok dıyor..anladın mı şimdi neden yazdığımı..geçmışı sılemıyırsun değilmi şampıyon..
bunun karın ağrısı alfastan olabılır..çunku orada 330 da bak ben satıyorum dıkkatlı olun dedım dıye bana saldıran ekıpten..glu glu dansı yaptırıyorlar değilmi..:kahkah::kahkah:..ne oldu alfaslar..1000 tl olacaktı..ben o alfastan..1100 tl lık araba çektım altıma sen ne yaptın onu anlat..bla bla bla..bunu da yazıyorum bak..
haklısın dostum..tüm arkadaşlardan ben kendı adıma özür dılıyorum..hıc sevmedığım muhabbetler ışı şahsıleştırmek ..tekrar kusura bakmayın..malesef pıyasa artık zor..para kazanmak eskısı gıbı rahat olmayacak..paranın bır kısmını farklı enstrumanlarda tutmak lazım ..full borsa sıkıntı oluşturabılır..malesef ayı pıyasasına gırdık gıbı,,