Sayfa 438/892 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    Bütün yazdıklarımın arkasındayım.

Burada kwon3 nikli arkadaşın "şahsi alım-satım bildirimlerinin" doğru olup olmadığını tartışıyoruz.

Bunu savunmasındaki gerekçe özetle;
    (1) Samimi arkadaşlarla paylaşım
    (2) Belki burayı okuyanların kendi alım-satım kararlarını uygulayıp, eğer isabetli karar ise karlı çıkmaları

Samimi arkadaşlarla paylaşım özelden yapılabilir.Buraya samimi samimi olunmayan kişiler de her zaman gelebilir.

Kendi alım-satım kararların her zaman isabetli olmayabilir.En azından sürekli isabetli olsaydı sanırım siz dünyanın en zenginlerinden olurdunuz.İsabetli olmadıysa, bu kararı örnek alan kişinin uğradığı zarar ne olacak? Bu etkilemenin vebalini düşünüyor musunuz?
    ahan kendı malımı yıne zararına verdım...keyfımın kahyamısın..al sat demedıkten sonra herkeste aldığını sattıgını bal gıbı yazar buraya..bu yatırım tavsıyesı vermek değildır amma sen bunu anlamak ıstemıyorsan o benım sorunumn değil..madem efendılıkten anlamıyorsun..elınden gelenı ardına koyma..zaten bu forumda yoksun mıde bulandırma barı..bır ıkı faydalı paylaşım yapmazsınız hep ıvır zıvır ışlerle uğraşın aq,,başka bır iş yapmazkı bu tipler..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. Savunmalar aynı minvalde.
    "Kimse kimsenin alım-satımına göre işlem yapmıyor"
    "Zaten yazılanların altında Yatırım tavsiyesi değildir" ibaresi var.

Anladım da, alım-satım bildiriminin neden yapıldığını biri bana anlatamadı bir türlü. Neden? Bu yapılmak zorunda mı? Bu belki de merak edenler için sorulunca söylenebilecek bir şey.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

3.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    dostum senin özlü söz yazdıgın yere yatırım tavsiyesi değildir yazılır.. yani adam aşağıya imzasını atmış o zaman tüm kurumlar ya da video yapanlar ceza yer herkes boşuna YTD yazmıyor herhalde..

o yüzden pek uzatmaya gerek yok bazı arkadaşlar kol keser gider adam hareket halinde işlem yapıyor. yani ben burada ooo kwon satmış gitmiş bende satayım demiyorum.

yani aslında olay imza oda aşağıda yazıyor.
    dostum akşama kadar takıpçılerıne aldım sattım,,yattım kaçtım dıyorlar twıtterda ..bız burada beş tane ky toplanmışız malımı sattım ,aldım demek suçmuş..etkılenıyorsan okuma kardeşim bas engelı geç ne tatava yapıyorsun..boş adamlar boş işlerle uğraşır..kapasıte bu..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    ahan kendı malımı yıne zararına verdım...keyfımın kahyamısın..al sat demedıkten sonra herkeste aldığını sattıgını bal gıbı yazar buraya..bu yatırım tavsıyesı vermek değildır amma sen bunu anlamak ıstemıyorsan o benım sorunumn değil..madem efendılıkten anlamıyorsun..elınden gelenı ardına koyma..zaten bu forumda yoksun mıde bulandırma barı..bır ıkı faydalı paylaşım yapmazsınız hep ıvır zıvır ışlerle uğraşın aq,,başka bır iş yapmazkı bu tipler..
    Çirkinleşme nihayet geldi. İşte bu, mesajlarım arasından alıntı yaptığın kısma giriyor.Yani ayar verme. Ha bunu yapamazsın işte. Bu davranışı "yatırım tavsiyesi değildir" durumunun içine de sokamazsın. Terbiyeli ol şampiyon!

5.  Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    Savunmalar aynı minvalde.

Anladım da, alım-satım bildiriminin neden yapıldığını biri bana anlatamadı bir türlü. Neden? Bu yapılmak zorunda mı? Bu belki de merak edenler için sorulunca söylenebilecek bir şey.
    senın anlamadığın şey şu daha once sattım gıdıyorum dıyen adam gelıp foruma hısse hakkında konuştuğunda donup sen satmıştın dıyecek bırılerı..bu nedenle aldım dıyoruz ,,ama sen bunu anlamakta zorlanıyorsun galıba ,,IQ falan meselesı galıba..zor olmalı..

6. kendı malımı satarım karına veya zarına sattığımıda ıstedığım yere yazarım..sen benım takıpçımmısın..hayırdır..bıldığın bırşey yok hep ıvır zıvır işlerle uğraşıyorsun..bak arada bır kez daha aldım tekrar sattım..haberın olsun..heryerde bu kırıntılardan var süpür süpür bıtmıyor..bır yerden duyuyorlar gelıp hısse alıyorlar..zarar edıncede ona buna sar..heryerde bunlardan var bıtmedıler..ama soz sende cevabını al sonra bırakacam bu işleri..gereksız stres senın gıbıler heryerden çıkıyor..

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    kendı malımı satarım karına veya zarına sattığımıda ıstedığım yere yazarım..sen benım takıpçımmısın..hayırdır..bıldığın bırşey yok hep ıvır zıvır işlerle uğraşıyorsun..bak arada bır kez daha aldım tekrar sattım..haberın olsun..heryerde bu kırıntılardan var süpür süpür bıtmıyor..
    'Yediğin, içtiğin senin olsun , gördüklerini anlat" derler.
    Hisseyle ilgili fikirlerini beyan etmende sorun yok.Şahsını ilgilendiren şeyler sende kalsın.Şahsi portföyündeki hareketler bizi ilgilendirmiyor.Merak edenlere özelden yazman daha doğrusu sanırım.

8.  Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    Savunmalar aynı minvalde.

bu bıraz kapasıteyle ılgılı ,,senın düşünüp bulamayacağın kadar da zor..ama sorun şurada ,anlatılsada anlayamayacak olman asıl problem..

Sayfa 438/892 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •