Vay be kar çıkmış
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.
Printable View
Vay be kar çıkmış
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.
Insallah geldigi yere doner..
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az önce alyag ın ve birkaç şirketin bilançosunu inceledim. Allah bunları bildiği gibi yapsın. Ne diyeyim hiçbirşeye bakmayıp sadece genel yönetim giderine baktım. Tabi diğer şirketlerinkinede sadece bir örnek vereyim. Alarko holdingin bile genel yönetim gideri Alyag ınkinden daha az. Ne diyeyim susayım mübarek akşam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emin çok fazla örnek var yinede susuyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne gaza gelmesi acaba,millet suçlu kim?Cezasını çeksin.!Manüpülasyon yapıp kyknin paraları pul edildi,bunun hesabı buradan kazançlıda çıksak haram ettik çoktan!Susmak en büyük suç!Yapılan haksızlık ortada,kim yaptığını spk da çok iyi biliyor,artık oyun bitti,kaz ayağı saymaktan bihal olduk!Avrupanın borsası böylemi,zaten millet zor para kazanıyor,bunun bedelini bu millet ödetecek,Allah evvelAllah kesinlikle belalarını verecektir,hem dünyada hem ahirette!
Burda biz yazip biz okuyoruz
Sirket kardesinin sirketindeki alyag hissesini 2.44 den aliyor be adi adam ilk genel kurulda hisse alimini gundeme alacam dedin aldinmi utanmaz adam.
Bu alim isleminin iptali ve genel kurula gundeme almadigi hisse alimini vede diger sikayet hususlarini spk.ya veya spk.yi sikayet icin cimer veya maliye bakanligina yazalim.
Ayrica genel kuruldaki cagri fitatinin duzeltilmesi bir degerli yatirimcimiz talep etmemesi nedeniyle yatirimcilar magdur olmustur bundan spk.nin gorev ihmali nedeniyle sorumluarin biz yatirimcilarin magduriyetinin giderilmesini talep ediniz.
Ben p.tesi dilekcemi verecegim.
1 lotunuz olsada hakkinizi arayin.
Saglikla kalin
Sayın Cinali
Yazdığınız dilekçeyi burada paylaşalım da forumdaki arkadaşlar da biz de başvuralım.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ne gerekiyorsa yapılmalı cinali bey ,bu konuda hep birlikte hareket edelim,meydan boş değil kardeşlerim,Allah bizimle hakkını arayanla ve kul hakkı yiyen rabbimi karşısına alacaktır.Buna inanmamak zındıklık diyen yüce kitabımızdır.Cinali bey lütfen örnek dilekçe istiyoruz ,Saygılar herkese!
Benim bir tanidik var belinde silahla dolasiyor ilk gordugum yerde kafasina sikacam diyor. adam esnafti batti.
karşılıklı dava süreçleri başlamış. allah sonumuzu hayır eder inşallah. yıllar sürebilir bu davalar
Alyağ için neler olur derseniz Bence toparlaması için doğru bekleme süreci nisan ayıdır.
sıkılmazsam beklerim. son 2-3 haftada artık paramla başka hisselerde çok iyi paralar kazandım(YAYLA,MNDRS,FORMT,OSTIM,ALBRK). AMA alyağ hisselerime kıyamıyorum.
Bu dava bizide kapsarmı sizce
Bu adamların davası uzun süremez,beyler burada spk nın sorumlu davranması gerekirdi,kanunları uygulamada suistimal edilirse bu apayrı bir suç olur.Adaletsizlik oluşur.Başka davalar açılır,örneğin bile bile devleti,milleti zarara uğratma gibi!Adam kayırmacılık gibi..Güveni kötüye kullanma kullandırma gibi.!Bilmem anlatabildim mi?Hele şikayetler bu yöndeyse o zaman bedelini bir an önce suçlular çekmelidir.Mal varlığını acilen dondur hak sahiplerine zararlarını öde ,kurtul!Fakat burada manevi zararlarında telafisi şart!Ahiret için af söz konusu değil,ayrıca Cuma gününün hürmetine rabbimiz cezalandırsın ,inşaAllah!
Ayrılma hakkı kullanım fiyatının hatalı tespit edildiğine dair SPK nun 13/12/2018 tarih ve 63/1448 sayılı kararının yürütülmesinin durdurulması ve iptali ile bu işleme dayanak II-23.1 Sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliğinin 10. Maddesinin 4. Fıkrasının iptali talebiyle Danıştay 13. Dairesinde E. 2019/591 sayılı dava açılmıştır.
Ben mi yanlis anliyorum..
II-23.1 Sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliğinin 10. Maddesinin 4. Fıkrasının iptali talebiyle Danıştay 13. Dairesinde E. 2019/591 sayılı dava açılmıştır.
Adamlar yonetmeligin iptali icin davami acmislar,
SPK nin dava açıp haklı çıktığı bir durum görmedim.kervanda kaybetti arenada kaybetti burda kendi dava açmadi ama onun kararına dava açtılar yani şirket fazla uzatmadan dallanmadan ben açayım dedi.boylece SPK ile mahkmelik oldular.bu durumda şirket kısa vadede spk ile bir işlem yapamicak herhalde.
yatırım tavsiyesi değildir.görüs ve tahmindir
İyi de Adamlar spk nin bu fiyati belirledigi yonetmeligin iptal edilmesini istiyorlar,
Baska arzulari varmi,,
Yonetmelige gore spk verdigi karar dogru,
Yonetmeli diyorki..
10-(4) Önemli nitelikteki bir işleme ilişkin birden fazla sayıda özel durum açıklamasının yapıldığı durumlarda, söz konusu önemli nitelikteki işleme ilişkin ayrılma hakkı kullanım fiyatının belirlenmesinde; fiyat, tutar, oran ya da değerleme sonucu ve benzeri bilgilere yer verilmesi veya işlemin o aşamada kesin olup olmadığı hususları aranmaksızın, yapılması planlanan işleme ilişkin niyetle ilgili olarak kamuya yapılan ilk açıklama tarihi esas alınır.
,, ilk aciklamiyi yaptiginda 1.1- 1.4 bandinda hareket ediyordu hisse, spk da hata yok.
İnsAllah oledir kervanda arenada da yatırımcı öle diyodu ama mahkme başka bir şey dedi.soonra olaki bu fiyat çıktı nasıl alacak kimden alacak benim yarın hisse alsam benden alacakmi.yoksa sadece genel o günkü genel kurulda bulunup muhalefet edenmi çok karışık durumlar
Kanunları yasaları bilmem ama mantıken düşünürsek ayrılma hakkı doğuracak haberin geldigi günden önce elinde hisse bulunduranları kapsar gibi geliyor bana. Genel kurulda serh koymayalar fiyat 1.14 olsaydı serh koyabilirlerdi belki. Yanlış belirlenen fiyat üzerinden serh koymayanlara hak tanınmamısı saçma olur. Bakalım daha neler göreceğiz. Zaman kazanmak için saçma sapan karşı davalar açıyor gibi. Ytd.
Bu iş cozulmez yillar alır.hersey patronun elinde SPK da bu dolandırıcı tayfalarina artık pirim vermiyor.kervanda arenada SPK çağrı yap dedi patronlar yapmadı burdada yap dese bile patron yaomadiktan sonra ne olacak.yillarca süren mahkemeler mallar satılmış.en iyisi patronun insafa gelmesi adım atması ama bunlar zaten hırsızlık için bu işleri yapıyorlar.kim bilir gayrimenkul satışlarından ne kadar kaçırıldı.enver çevik galip Öztürk Ayhan Öztürk rıza ışıklar Rıdvan Çelikel Mustafa şahin selim Sayılgan daha onlarcası bunlar hep hırsızlık için burdalar SPK artık bunlarin iş ve işlemlerini çok sıkı inceliyor.
Cinali nerde mağdur bir hisse var orda yatırımcı olarak goruyom seni uzgunum
Allah yardımcınız olsun ödenmiş sermayesi yüksek bu bence iyi bir durum. insAllah şirketi birisine satarlar ki başka çıkış yok bence bu yönlü baskı kurun şirkete .ödenmiş sermayesi çok fazla bu şirketi almak isteyen borsanın nimetlerinden yararlanmak isteyen çok kişi çıkar.dusuunsennize halka açıklığı yüzde 85 şirketi duze sokup bir bedelli yapacan yüzde yüz tutarsa 90 milyon para ohhh .yada bir tahsisli 30 milyon etmez bir malı şirkete 90 milyona kaktir.90 milyon hisse al tahsisli sonra bunları haber sisirmeler ile sat 70 milyona ne tutturdunn cepte borsanın güzellikleri burda onun için bu şirketi ilk etapta alıp ve su anki mağdurların kurtulacağı yeni mağdurların oluşacağı bir hareket olur.
umarim siz kurtulursunuz.yakinda satış haberi falan gelmesi dileğiyle .
Eee demek ki adamlar işi biliyor...
Ayrıca nedense Davalar hep 13. Dairede açılıyor. İşi iyi bilen bir daire olmalı...
Zaten şirket birleşiminde Kervn a danışmanlık yapan ve sermaye piyasası işlemlerini yürüten mübareklerin kurumu idi. Hatta zt kardeşlerden bitine önemli miktar kervn hissesi de vermişti...
2019 tsunamisi henüz dünyayı vurmadı,görücez kim mübarek ,kim değil,bu işler keser misali ,yüce yaradan bunlara el atar,izleyin pek yakında!
Kardes
Yazi yazdigim hisselerin bazilarinda cuzi miktarda hissem var.
Bunlar icinde kervansaray yt.holdig.fazla
Anelt telekomda millete yardimci olmak icin yaziyorum ama ordakiler bunu haketmiyor.zamaninda yardim isteyen bir virmani beceremeyen mudahilligi beceremeyen insanlari yanlis yonlendiren bilgisiz ukalalar var.
Alyaga gekince burda magduriyetim yok ama spk.nin zamanindaki uyariya ragmen geregini yapmamasinin hukuki surecine katki ve geregini baslattim.
Sizde benden farkiniz yok herhalde benim yazdigim hisselerde gordugunuze gore.
Spk.ya fazla guvenmeyin alyagda diyor ya gidin yonetim kurulunu mahkemeye verin buda yanlis bilgi gorustugumuz hukukcular ne diyor muhatabiniz alyag sirketidir.yonetim kurulu islemlerini sirket adina yapar ve sirkete karsi sorumludur.
Yani spk.dan bir fayda gelmez.
Ayrilma hakkinin 1.14 olmasi is isten gecmeden spk.ya resmen basvuruldu
Ama buna cevap bile vermeyip sonrafan mahkeme yolunu gostermesi nasil izah edilir hemde cagri bittikten 1 gun sonra.
Ben genel kurula katilarak serh verdigim icin bir sekilde davayi kazanirim sirketin yonetmeligin iptalini istemesi zaman kazanmak icin atilmis bir adimdir iptal olsa bile geriye islemesi hukuken mumkun olmaz dusuncesindeyim
Saglikla kalin
Dava danistaya acilir ve konu olarak 13.daireyi ilgilendirdigi icin dava orada gorulur.yani burada bir anormallik yok.
Burada alyag sirketi yonetmeligi iptal ettirebilse bile geriye islemesi hukukun genel prensibi olarak mumkun değildir diye dusunmek lazim
Saglikla kalin
Abi bir yönetmelik iptalidir gidiyor.anlqmadiigim alyağ SPK nin bir maddesinin külliyen yürürlükten kaldırılması için mi dava açmış.bu çok saçma buna hakkı varmı. Yoksa SPK nin maddesinin yaptığı işlemde uygulanamayacaği iddasiylami dava açmış.sayin cinali
Anlaşılması gereken Alyağ şirket,spk. ise borsa genel kanun uygulayıcısı olmasıdır.Burada hatanın çabuk ve zamanında düzeltilmediğinden yaşanan kyk maduro ları belki Alyağ yönetimide müdahil olmuştur.Sonuç kararları en son spk versede karardır.Gecikmesi de dahil sorumluluğundadır.Açıklama istenecektir, istenmelidir.Alyağ yön.timi dava açmayıp, açıklama isteyerek uzlaşma,(kyk+spk ile) anlaşma makul olabilirdi.Halada olabilir! İşi bilerek çıkmaza girmesine yol açmak fiili işleniyor mu?,şu an evet diyebiliriz. Vazgeçmeliler burdan yazıyorum sonu kötü olacak hepsinin önü tıkanacaktır, bilginize.!"Zaman en iyi ilaçtır.!"
Topu taca atmak surec uzatmak sirketleri yakin izlemeye aldirmak ve de sirjet paralarini disari cikarmak bunlarin kolay becerdigi isler.
Son 2.44 kardes sirketinden hisse almak son örnek.
Spk.ya da bir sey yaz garip borsaci kardes bunlar suc ortagidir.
Sana ayrilma hakki 1.14 diye yazilmis sen bu uyariya birsey yapmamissin bu suca irtak degikde nedir.
Saglikla kal vede spk.yi elesturmekten korkma