Sayfa 219/350 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon
Arama sonucu : 2799 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: ALMAD - Ruzy Madencilik ve Enerji Yatırımları San. Tic. A.Ş

1. Kanunları yasaları bilmem ama mantıken düşünürsek ayrılma hakkı doğuracak haberin geldigi günden önce elinde hisse bulunduranları kapsar gibi geliyor bana. Genel kurulda serh koymayalar fiyat 1.14 olsaydı serh koyabilirlerdi belki. Yanlış belirlenen fiyat üzerinden serh koymayanlara hak tanınmamısı saçma olur. Bakalım daha neler göreceğiz. Zaman kazanmak için saçma sapan karşı davalar açıyor gibi. Ytd.

Bu iş cozulmez yillar alır.hersey patronun elinde SPK da bu dolandırıcı tayfalarina artık pirim vermiyor.kervanda arenada SPK çağrı yap dedi patronlar yapmadı burdada yap dese bile patron yaomadiktan sonra ne olacak.yillarca süren mahkemeler mallar satılmış.en iyisi patronun insafa gelmesi adım atması ama bunlar zaten hırsızlık için bu işleri yapıyorlar.kim bilir gayrimenkul satışlarından ne kadar kaçırıldı.enver çevik galip Öztürk Ayhan Öztürk rıza ışıklar Rıdvan Çelikel Mustafa şahin selim Sayılgan daha onlarcası bunlar hep hırsızlık için burdalar SPK artık bunlarin iş ve işlemlerini çok sıkı inceliyor.

yatırım tavsiyesi değildir.görüs ve tahmindir

Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    bu iş cozulmez yillar alır.hersey patronun elinde spk da bu dolandırıcı tayfalarina artık pirim vermiyor.kervanda arenada spk çağrı yap dedi patronlar yapmadı burdada yap dese bile patron yaomadiktan sonra ne olacak.yillarca süren mahkemeler mallar satılmış.en iyisi patronun insafa gelmesi adım atması ama bunlar zaten hırsızlık için bu işleri yapıyorlar.kim bilir gayrimenkul satışlarından ne kadar kaçırıldı.enver çevik galip öztürk ayhan öztürk rıza ışıklar rıdvan çelikel mustafa şahin selim sayılgan daha onlarcası bunlar hep hırsızlık için burdalar spk artık bunlarin iş ve işlemlerini çok sıkı inceliyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.görüs ve tahmindir
    inveliyrmu güldürmeyin insanı
    ayrılma hakkının 1.14 lması gerektiği spk.ya uyarı için dilekçe veren arkadaş var ama gereğini yapmamıştr bu spk.

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    inveliyrmu güldürmeyin insanı
    ayrılma hakkının 1.14 lması gerektiği spk.ya uyarı için dilekçe veren arkadaş var ama gereğini yapmamıştr bu spk.
    seni guldurdugum için sevindim

Son düzenleme : garip_borsacıı; 16-02-2019 saat: 00:52.

Cinali nerde mağdur bir hisse var orda yatırımcı olarak goruyom seni uzgunum

Allah yardımcınız olsun ödenmiş sermayesi yüksek bu bence iyi bir durum. insAllah şirketi birisine satarlar ki başka çıkış yok bence bu yönlü baskı kurun şirkete .ödenmiş sermayesi çok fazla bu şirketi almak isteyen borsanın nimetlerinden yararlanmak isteyen çok kişi çıkar.dusuunsennize halka açıklığı yüzde 85 şirketi duze sokup bir bedelli yapacan yüzde yüz tutarsa 90 milyon para ohhh .yada bir tahsisli 30 milyon etmez bir malı şirkete 90 milyona kaktir.90 milyon hisse al tahsisli sonra bunları haber sisirmeler ile sat 70 milyona ne tutturdunn cepte borsanın güzellikleri burda onun için bu şirketi ilk etapta alıp ve su anki mağdurların kurtulacağı yeni mağdurların oluşacağı bir hareket olur.

umarim siz kurtulursunuz.yakinda satış haberi falan gelmesi dileğiyle .

8.  Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    SPK nin dava açıp haklı çıktığı bir durum görmedim.kervanda kaybetti arenada kaybetti burda kendi dava açmadi ama onun kararına dava açtılar yani şirket fazla uzatmadan dallanmadan ben açayım dedi.boylece SPK ile mahkmelik oldular.bu durumda şirket kısa vadede spk ile bir işlem yapamicak herhalde.

Eee demek ki adamlar işi biliyor...
    Ayrıca nedense Davalar hep 13. Dairede açılıyor. İşi iyi bilen bir daire olmalı...

Zaten şirket birleşiminde Kervn a danışmanlık yapan ve sermaye piyasası işlemlerini yürüten mübareklerin kurumu idi. Hatta zt kardeşlerden bitine önemli miktar kervn hissesi de vermişti...

Sayfa 219/350 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •