:he: .....:plc:
Printable View
Pegasus, Yeni Çipli Kimlik Kartı ile Seyahat Teknolojisi'ni hayata geçirdi
Pegasus, Yeni Çipli Kimlik Kartı ile Seyahat Teknolojisi'ni hayata geçirdi.
Açıklama şöyle:
Türkiye'nin dijital hava yolu Pegasus, dünyada bir ilk olacak Yeni Çipli Kimlik
Kartı ile Seyahat Teknolojisi'ni hayata geçirdi.
2018 yılında girdiği dijital dönüşüm çerçevesinde tüm süreçlerini dijitalleştiren
Pegasus, Yeni Çipli Kimlik Kartı ile Seyahat Teknolojisi'ni, İstanbul Sabiha
Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmesiyle yapılan ortak çalışmayla iç
hatlarda 18 Şubat 2019 tarihi itibarıyla 208B uçuş kapısında test etmeye başladı.
Yeni Çipli Kimlik Kartı ile Seyahat Teknolojisi sayesinde check-in işlemini
tamamlamış misafirlerine biniş kartları olmadan sadece yeni çipli kimlik kartlarıyla
uçuşlarına gidebilecekleri hızlı ve kolay bir uçuşa kabul deneyimi sunmayı
hedefleyen Pegasus, dünyada bir ilk olacak bu projeyi 2019 sonuna kadar Sabiha
Gökçen Havalimanı'ndan gerçekleşecek tüm yurt içi uçuşları için kullanılan
uçuş kapılarında hayata geçirmeyi planlıyor.
Günün Kanalı :)
http://666kb.com/i/e1oed6atv5wvglb42.png
Haydi Pala,
Bizi İzmir'e götür:)
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
AA Finans (aafinans.com) geliştirilen kullanıcı dostu ara yüzü ve zenginleştirilmiş içeriği ile yayına başladı.
https://aafinans.com/#!/AnaSayfa
Emmioglu sen yanlis ucaga binmissin, bu ucak Erzuruma gidiyor 🤣
Aşağı veriyor alıcı gelmiyor yukarı alıyor satıcı gelmiyor. Hal böyle olunca aynı yerlerde dolanıp duruyoruz.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu akşam bilanço açıklayacak...babalar kan kokusu aldı sanırım!!!
Uzun süreden beri bu kadar mal vermemişlerdi hiç. Bugün biraz mallandırdılar milleti
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seviyorum seni aşkım:hi:
2015 Ekim'inde 16,90'dan aldığım PEGASUS, 2 ay sonra 21,70 oldu. Rus uçağı vs. 11 küsurlara kadar indi.
11'den 16'ya geldi. Sattım mı? Hayır.
16,90 oldu. Sattım mı? Hayır.
17,90 oldu. Sattım mı? Hayır.
18,90 oldu. Sattım mı? Hayır.
19,90 oldu. Sattım mı? Hayır.
20,90 oldu. Sattım mı? Hayır.
21,90 oldu. Sattım mı? Hayır.
22,90 oldu. Sattım mı? Hayır.
23,90 oldu. Sattım mı? Hayır.
24,90 oldu. Sattım mı? Hayır.
25,90 oldu. Sattım mı? Hayır.
26,90 oldu. Sattım mı? Hayır.
27,90 oldu. Sattım mı? EVET.
Niçin sattım? TAV’a 7 TL fark attığı için.
Peki, bana 27,76'ya kadar satmama gücü veren neydi? PGSUS'un puştluğu… Çok can yakmıştı.
Bir hafta önce 31 dese satacaktım. Şimdi hedef yükselttim. Bakalım ne olacak!
Hele bir bilanço gelsin bakalım, gözümüz kap'ta bekliyoruz :whistling:
PGSUS Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 502117015 Yıllık Değ%:0 Ana Ortaklık Payları: 507378625 Yıllık Değ%:1
son çeyrek 141 m. zarar yıl sonu net karı 502 ( 9 aylık 643 2018 12 aylık 502) beklenti nedir bilmem ama pek şık durmuyor...hayırlısı...
Son çeyrekte güçlü seyreden Türk Lirasından dolayı kur farkı gelirinin gerçekleşeceğini öngörmemize rağmen operasyonel olmayan giderlerin de etkisiyle net zararın 51,2 milyon TL seviyesinde gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz (ortalama piyasa beklentisi 117,4 milyon TL net zarar).
halk yatırım açıklaması...
Şimdi bu kansizların bilancodan önceden haberleri olmuyorsa bu düşüş neyin nesi,yada içerden bilerek bilanço sizdirilmiyorsa,hemen hemen her hissede bu oluyor olmaya başladı,biz keriziz en son biz ogreniyoruz herşeyi,neyse hayırlısı olsun diyelim
deniz yatırım: pegasus: tüm zamanların en yüksek 4. çeyrek karlılığı gerçekleşti
öyle diyor denizyatırım :)
enteresan bir gün olacak.
26 ya gözünü dikmiş şimdi. Nasıl geleceği parlak kağıtsa bir ayda verdiğini iki günde aldı. Hala da devam.
Dün ne kadar yabancı çıkışı oldu emmioğulları, görebilen var mı
Ocak ayının başında endeksten egeen gibi bir kağıt ya da rastgele bir bank hissesi alsaydık hepimiz kara geçmiştik. Hala daha bu kağıdı öven varsa pes diyorum arkadaş!
Dün epey yerli yatırımcıya mal vermişler ki, forumdaki kişi sayisi 20 yi aştı :)
Zaten belli... dün satıcılarda ilk 5 aracı kurum dışında diğerleri 1189 lot idi.... Alıcı ilk 5 aracı kurum dışında diğerleri 117.931 lot...
Yaw hatırlamıyor musun geçen ağustosta bu .... kağıdının 8 iş gününde 31.50 'dan 21.50 'ye düştüğünü, her gün % 5 düşüyorduk... Hayatımın en kötü günleriydi :thumbdown:
Lakin borsada gelecek fiyatlanır... Bilançolar geçmişi gösterdiğinden etkisi sınırlı olacaktır. Önemli olan dağın arkasını görebilmektir. 3. Havalimanına ulaşım zor olacağından, yolcu tercihleri ileride Sabiha Gökçene dönecektir. Bu sene 50 milyon yabancı turist bekleniyor...
Bence tek sıkıntı 25.90 'daki gap...
Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz.
25.90 daki Gap için teknikçi emmioğulları ne diyor, ilerisi için sıkıntı mı yoksa minik gap olduğundan sıkıntı değil mi...
Tecrübelerinden faydalansak biraz :yahoo:
Pala, 27,64'e kadar basıp, 28,40'a çekti.
Bu doldur-boşalt hareketi bir gün patlayacak:)