Sayfa 178/616 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon
Arama sonucu : 4926 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku

34 günlük EMA nın 50 günlük SMA 'yı yukarı kestiği bölgeler siyah elipslerle işaretli. Bu ortalamaların kesişimlerinden sonra her seferinde oluşan ralliler gözüküyor ...

Kırmızı Fibo-Fan Mart zirvesinden Kasım dibine çizildi. Siyah Fibo-Fan Ağustos zirvesinde Kasım dibine çizildi. Siyah Fibo-Fan'ın en üst çizgisi %61.8 seviyesi tam barlarla aşıldığında Ağustos zirvesinin üstünde bir zirve yapabilmek için yol alacak . Kırmızı Fibo-Fan'ın en üst çizgisi %61.8 aşıldığında ise tarihi zirvesinin üstünde bir zirve yapabilmek için yol alacak... Kırmızı Fibo-Fan en alt çizgisi %38.2 seviyesini yukarı geçip kırmızı fibo-fan içinde ilerlemeden orta-uzun vade dip oluşumu henüz tamamlanmamış demektir... Werder weremem...

Kağıdın orta-uzun vade dip oluşumu tamamlanmıştır. Hedefler yukarıda verilmişti... 28.05'e kadar gevşemeler sağlıklıdır. Bu rakam altında haftalık kapanışlarda barlar 26.18 ve 25.40 'a kadar endeksin durumuna göre sert gevşeme yapabilir...Endeks 100 bin altına gelmezse buralara kadar gevşetmek istemezler... Haftalık 29.62 ve üzerinde kapanışlar orta-uzun vade yükseliş trendini teyit eder.

Ne diyosak o.... Ben bitti demeden bitmez...

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...Sevgiler...Saygılar...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

2. Pala, KY'yi uyutmaya çalışma.

Mızrak çuvala sığmıyor.

Haydi, biraz hareketlenelim.

3. Pala, 35'te bekliyorum

4. THY bağlasın Boeing 777-300ER' i bizim Airbus 320 Neo'ya.... Onuda çekeriz Vesselam

5.  Alıntı Originally Posted by Pegi Yazıyı Oku
    Pala, 35'te bekliyorum
    Pala, şu "kaneviçe formasyonu" hareketin yok mu?

29,60'a kadar çek, sonra 30,28'e pompala...

6. Hadi artık kardeş buralardan satıcı kalmadı. Bir üst banda geçelim. Gelir birileri.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by erdogan Yazıyı Oku
    Hadi artık kardeş buralardan satıcı kalmadı. Bir üst banda geçelim. Gelir birileri.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    günlük indikatörler karaduman atıyo...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

Sayfa 178/616 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •