https://www.tradingview.com/x/MB3Q4DoV/
Printable View
Bu haftaki Teknik Analiz dosyası BURADA :ok:
Batar dediğimiz Kuyas bugün Garanti Bankası gibi hacim yapmış. 50 Milyon LOT...
10 üzerinden 1 vermiştim.
Eline sağlık Tolga bey,
Sayın izci, bu aralar bizim borsada 1lik olanlar 10, 10luk olanlar 1lik gibi. Dert edilecek bir şey yok. Elinize sağlık.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temeli olmayan hisseler, teknik ne derse desin alınmamalı bence.
Abi sana sormadan DERIM'e 2 puan verdim uygun mudur hala?
En güzeli Temel ile Teknik elele vermesi.
Fazlada daldan dala atlamayalım kurda kuşa yem oluruz.
Çok doğru abi, Dostlarıma Naçizane tavsiyem; Teknik ciddi al verse bile, yine de dikkatli olmak lazım bence. Gelin hisseyi burada hep beraber masaya yatıralım, ameliyat edemesek de, en azından merdiven altı da olsa ayakta bir muayenesini yapalım. Muayene ücretsiz aynı zamanda.
Aynen mesela derimod ben seneler önce alır satardım o zaman iyiydi sonra patron yan bir şirket kurdu malı o şirket üzerinden alıp satıyor kar o şirket üzerine yazılıyor. Herkes bir dümen uyduruyor.
:shh: ÇOK ayıp
temelde benim için sadece hissenin batıp batmayacağına karar vermeye yarayan bir veri karmaşasıdır
teknik ise şu canağı tamamlar ise 2 ye katlar burayı gecerse şuraya gider
orası kırılırsa buraya düşer diye bileceğimiz 1 dk ile başlayıp 1yıl ile biten
zaman yolculuğudur ...
temel bize 3 ayda bir verilen veriler topluluğudur
halbuki teknik her dakikasında adamın içinde kelebeklerin uçuşmasını sağlayan
görsel bir şölendir :one:
Haklısın Kankim, Memleketimizde işler böyle yürüyor. Geçmişte bana iki defa tavsiyede bulundun,
1-Bağfaş: 4.80 işlem yaparken net bir şekilde hisseyi almamı söyledin. Ardından 30 liraya gitti.
2- Yeşil: almamı söylediğinde de, 10 liraydı, şimdi 150 lira.
Teknik çok önemli olduğunu anlamaya başladım artık. :)
naçizane,
teknik=arabaninSoforu;
temel=arabaninMotoru;
if(arabaninSoforu="iyi" && arabaninMotoru="iyi")
hisseFiyati*=15;
else if(arabaninSoforu="kötü" && arabaninMotoru="iyi")
hisseFiyati*=1.5;
else if(arabaninSoforu="iyi" && arabaninMotoru="kötü")
hisseFiyati*=5;
kesinlikle ytd....
Siz yine de temel analizden bizleri mahrum bırakmayın Sayın İzci, nice kağıtları yukarı sürüp millete aldırıp içini boşaltıp tahtasını kapattılar. Sürekli zarar eden, borç batağında, öz sermayesi erimiş bitmiş bir şirkete normal şartlarda kimse ortak olup parasını koymaz ama borsada bu yapılıyor çünkü şirket finansalları ile ilgili hiçbir araştırma yapılmıyor. Temel analizlerinizi çok faydalı buluyorum
izci abi;
ASELS hakkında ne düşünüyorsunuz? Başlığında KOZAL ile fiyatını (performans açısından) karşılaştırmışlar. Sizin TEMEL ANALİZ düşünceniz nedir?
Aselsanı Temel analizde kime sorsanız, herkes iyi hisse der. Bence de iyi, fakat sıradan bir hisse. Naçizane (Kişisel) düşüncem; Nevi şahsına münhasır (kendine özgün, özel) bir hisse değil. En azından şimdilik, ileride açıklayacağı finansallara göre tekrar değerlendirmek gerekir.
İkisini birlikte değerlendirdiğimizde, her ikisi de bu fiyatlarda iş yapmazlar. Mutlaka birini tercih etmem gerekiyorsa, bir tık Aselsan daha iyi. Ama dediğim gibi, heyecan duyacak kadar da değil.
Aselsan son çeyrekte muhteşem bir bilanço getirir, şapkadan tavşan çıkarır, o başka, Tekrar bakarız.
İzci hocam beyaz hakkinda dusunceniz nedir acaba tsk.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.