Sayfa 220/932 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Kozal da Kalbimi çalabilecek, Gönlümün sultanı olabilecek durumda değil.
    Anlaşıldı abi
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    İkisini birlikte değerlendirdiğimizde, her ikisi de bu fiyatlarda iş yapmazlar. Mutlaka birini tercih etmem gerekiyorsa, bir tık Aselsan daha iyi. Ama dediğim gibi, heyecan duyacak kadar da değil.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Aselsan son çeyrekte muhteşem bir bilanço getirir, şapkadan tavşan çıkarır, o başka, Tekrar bakarız.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

İkisini birlikte değerlendirdiğimizde, her ikisi de bu fiyatlarda iş yapmazlar. Mutlaka birini tercih etmem gerekiyorsa, bir tık Aselsan daha iyi. Ama dediğim gibi, heyecan duyacak kadar da değil.
    Anlaşıldı abi.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Aselsan son çeyrekte muhteşem bir bilanço getirir, şapkadan tavşan çıkarır, o başka, Tekrar bakarız.
    Peki abi, ASELS'ın bu durumunu (Bilançoyu kastediyorum) tahmin etme şansı yok mu önceden? Ya da başka hisselerin?

Demek istiyorum ki Teknik Analiz'deki gibi öncü olaylar ya da haberleri ya da gelişmeleri ya da beklentileri yakalama şansımız yok mu?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Peki abi, ASELS'ın bu durumunu (Bilançoyu kastediyorum) tahmin etme şansı yok mu önceden? Ya da başka hisselerin?

Demek istiyorum ki Teknik Analiz'deki gibi öncü olaylar ya da haberleri ya da gelişmeleri ya da beklentileri yakalama şansımız yok mu?
    Var tabi...

Var tabi...
    Abi bilanço açıklandığında çok geç kalıyormuşuz gibi geliyor bana ondan soruyorum...

8. İzci hocam beyaz hakkinda dusunceniz nedir acaba tsk.

SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 220/932 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •