Elinize saðlýk Tolga bey
herkes kendi aklýný kullansýn, ytd using Tapatalk
Elinize saðlýk Tolga bey
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire deðildir. Aracý kurumunuza danýþýnýz. Sadece kiþisel yorumlarýmdýr, beni baðlar.
Aracý kurumdan uyarý geldi arkadaþlar, whats app, sosyal medya v.s. bilgilendirici platformlar için... Buna yayýný yaptýðým site ve burasý yani forum da dahil mi bilmiyorum. Netlik kazanana kadar siteyi ve forum yazýlarýný askýya alýyorum.
Bilginiz varsa ve bilgilendirirseniz sevinirim.
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sýk,býrak vb. tavsiye için aracý kurumunuzla görüþün.
Aracý kurumumun trader ekranýndan geldi uyarý. Þahsýma yapýlmýþ bir uyarý deðil, genel bir uyarý. Facebook, twitter, telegram, whats app v.b. platformlarda hisse paylaþýmýnýn yasak olduðu ile ilgili. SPK'ný bir yazýsýný (haziran ayý sanýrým) göndermiþler. Okumayý tamamladýktan sonra uyarýyý kapattým ve tekrar bulamadým þu anda. 3-5 yýl arasý hapis cezasý var.
Genel geçer kullanýlan gösterge deðerleri de olsa sonuçta hisseyi iþaret etmiþ oluyoruz. Ben biraz çekindim o nedenle yazýdan...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Ýyi geceler Tolga bey,
Ýlk olarak uyarý mesajý herkese gönderiliyor diye biliyorum ki her ekraný açtýðýmda bana da geliyor. Amaç Twitter, Facebook, telegram gibi sosyal medyada oluþturulan gruplara karþý yapýlan bir süreç olarak algýladým þahsen.
Birçok üstat diye söz edilen kiþilerin hisse yönlendirmeleri ve zarar eden kýl kapan kiþilerce SPK ya yapýlan þikayetler sonucu bu durumun oluþtuðunu düþünüyorum. Doðru yada yanlýþ ben böyle algýladým.
Asla sizin bu paylaþýmlarýnýzdan zarar görmenizi istemem.
Daha ayrýntýlý cevap almanýn yolu SPK ya danýþmanýz olabilir veyahut konuya hakim bir avukat veya benzeri bir bilirkiþi den bilgi almanýz olabilir diye düþünüyorum.
Þahsi görüþüm, paylaþýmlarýnýzda herhangi bir hukuki sorun olmadýðý yönünde, ama ben yetki merci deðilim ne yazýk ki.
Takdir sizin,
saygýlarýmla.
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire deðildir. Aracý kurumunuza danýþýnýz. Sadece kiþisel yorumlarýmdýr, beni baðlar.
Küçük bir ilçede yaþýyorum, konu hakkýnda uzman bulmak çok zor olacaktýr diye düþünüyorum. Banka memurunun bile hisse virmaný yapmayý bilmediði bir ortamda derdime çare olacak avukat olduðunu sanmýyorum. SPK'ya danýþmak daha doðru olacak ama içeriðin ve danýþacaðým mevkinin neresi olduðundan dahi hiçbir fikrim yok...
Teþekkür ederim Sayýn Canel.D.
Son düzenleme : BJK Coccinella; 30-06-2020 saat: 04:49.
Bahsettiðim uyarý metni bu iþte;
https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=3912
Yer Ýmleri