...Son günlerde klüplerin satışı ile ilgili haberler çok duyulmaya başlandı.
Kaymağını yemeden iyi fiyatlamadan haber vermezler.
zorakipaşha
Printable View
...Son günlerde klüplerin satışı ile ilgili haberler çok duyulmaya başlandı.
Kaymağını yemeden iyi fiyatlamadan haber vermezler.
zorakipaşha
Altın kuralları hatırlatmaka fayda olduğunu düşünüyorum. 1)Sabırlı ol 2) Halihazırdaki mevcut nakitinin en az farklı sektöre girerek hisse al. 3) her zaman nakitte para bırak ki pozisyon bulduğunda Onyekuru gibi avla veya Linnes veya Donk gibi nakitle atagi kapat. 4. Mal boşaltırkende lokal davran. Mac 90 dk. ve ilkyarıda tükenmemek için tüm paranla girme. Kârını al ve yavaştan uza. Sakın hırs yapma ve duygusal bağ kurma.4)iddia yapmıyorsunuz cimbomlu kardeşim. Ucacak kacacaklara kulaktıka.5) burada beklenti satin alınır ve bilinmeyenlerin olduğu yerdir
Nedir bu yükselmesin baskısı anlamıyorm adam 10 kademe hem kar ediyor hem mal topluyor. Bu fiyatlarda neden bu kadar tutarlar anlamıuorum
zorakipaşha
Başarısızlık zaten fiyatlanmış, pandemiden dolayı borsalar satış yerse 2'ye kadar çekilebilir aksi halde normal seyirde inebileceği minimum seviye 2,4'lar.
2.80 lere böyle Gs gibi bir şirketin inmesi yönetimin ne kadar vasat olduğunun hatta yönetimin bile ky elindeki 3 kuruşa göz diktiği anlamına gelir. Örn.Fenerbahçe Ali KOÇ 10 liranın altına salmadı hisseyi
Gs öyle paralı adamlar varki hissenin speği bile kendileridir.
zorakipaşha
Ali Koç varken 6.40' ı görmedi mi ? O geldiğinde hisse kaç tl. idi ? Sonra 6.40 'ı da gördü. Ali Koç da olsa babamızın oğlu değil sonuçta. Böyle övmeye gerek yok.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hergün en az 3-4 kere aynı şeyleri yazıyorum bu günde aynı şekilde kaç kere yazdım korkmadan sabırlara bekleyelim arkadaşlar ben 25 gün oldu takıldım kaldım bu kağatta satamadım bi anda terste kaldığım için tek üzüldüğüm nokta çok güzel kağatları kaçırmam oluyor ama eğer zarardaysam bekleyeceğüm ve kar etmeden de satmayacağım 15.000₺ zararım var bütün sermayemde burda malesef satamıyorum eğer satamıyorsam kar etmedende çıkmayacağım 4 ün üzerine atmadan bu kağıdı satmayacağım arkadaşlar kağadınıza sahip çıkın zararına mal vermeyin ben bu kağadı aldığımda % 15 artıdaydı satmadım satmamaın sebebi lig. Başlaması rize ve antep maçlarını kolayca geçip şampiyonlupun en büyük adayı olmamızdı kötü bi durum atlattık ve musleramız gitti yenildik ve arkasına anteple berabere kaldık ve kağat düşeceği kadar düştü dahada istesede düşemez herşeyi fiyatladı benim aklımdaki senaryo hafta sonu en kötü trabzon beraberliğünde kağat yine yatay seviyede gider ve önümüzdeki haftalarda cas dan gelen ts haberi
Bu vergiler olmadan ben altın oynardım. Günlük al sattan iyi para alırdım. Bu vergilerin ağır olması bu taraf kaydırdı. çünkü günde iki veya üç hamle yapabiliyorum. Altın ve dövizlerdeki vergi %1 sene sonuna doğru % 2 olma ihtimali var diyorlar bu yüzden borsaya kayma hızlana bilir hele bu açığa satış olursa borsanın 130000 gidceğini söylüyorlar tab asla ve asla yatırım tavsiyesi değildi.r
AL
Sinyal DurumuSistemimiz bugün bir AL sinyali verdi. formasyonunun teyidi nihayet gerçekleşti, çünkü fiyatlar 2,88 teyit seviyesinin üstüne çıktı ve geçerli ortalama alış fiyatımız 2,91 seviyesi olarak belirlendi. Önceki SAT tavsiyesi 19 gün önce 11.06.2020 tarihinde hisse senedi fiyatı 3,72 iken yapılmıştı. O zamandan beri GSRAY %-21,77 düştü. HADİ ALMAYINDA GÖRELİM BUGÜN BALİNA GÜNÜ EN UCUZ HİSSE BU KALDI BJKTAŞ BİZİ NASIL GEÇER HAZMEDEMİYORUM
seyircisiz maç galatasaray için büyük bir handikap. bakalım artık hayırlısı
Gs kazanacak bu maçı.
inşallah :)))
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
28 senelik profesyonel borsacı ve analizciyim. Size geçen hafta fiyat 2.80 ken hızla 3 üzerine çıkacağız demiştim çıktık... Lakin gelecek kar satışlarını ben şahsen bekliyordum. Endeks 115.445 te çok güçlü dirence sahip. Dolasıyla ptesi zaten yukarı yönde hareket olacak... GS hissemize gelirsek 2,93 kademede 1 mil 126 milyon tllik rekor bir maliyet hacmine sahip ki burası yıkılırsa durak 2.70 olur... Ama kanmca ykılmayacak.. Dolayısıyla Trabzon maçı sonucu eğer güzel çıkarsa ptesi hızla 3 tl üzerine çıkacağız... Hafta içinde 3.20 üzerine çıkacağız... Maç sonucu iyi olmazsa benim düşüncem 2,85 civarından aşağısını pek görmeyiz. Moralli olun analizlerimle size bol bol bilgi vereceğim. Yatırım tavsiyesi değil kendi kişisel görüşümdür.
neyin moralini kime veriyon yillarin borsacisi spor hiselerine sadece manipulasyon icin girer ve vur kac yapar.burada yeni baslayan borsacilara yazik ulur.suraya gidecek buraya gelecek diye umut tacirligi yapma.ytd...
1.30 1.50 yolculuğu başlar diyince algı yapma diyen borsa kralları burada mı? burada değillerdir tabii karınızı alın çıkın dedim çıkmayanlar elinde yüksekten mal beklesin ben 20 bin karla aşağıdan toplar seneye stadyum parası zamanı okuturum hadi eyvallah iyi forumlar
Takım bitmiş, hisse ne olacak bakalım...
Arkadaşlar forumun paylaşım seviyesini düşürmesek sizden ricam fiyat paylaşımıda yapmıyalım herkes fiyat beklentisini kendisine saklasin..
Takım çok kötü bitik..
.
Kim derdi ki; Spor hisseleri içinde en kötü saha sonuçları ve performans Gs'nin olacak. Nasıl bir şanssa artık bizdeki, borç batağındaki Bjk bile bundan iyi prim yaptı.
BJK maç sonucu hisseye olumlu yansiyacaktir.
Ben bugün 282 aldıklarımı yarın 3 üzeri satarım ne de olsa haftasonu Alanya’ya yine kaybedecek
Aynen dostum öyleymiş kusura bakma ben de hafta sonu sanıyordum hiç beklediğim gibi olmadı fenerin yanında bile hareket edemiyor neyse bu sene geçti artık seneye bak gene yanıldım önümüzdeki sezon ne olacak bakıp göreceğiz çok fazla yüklenmeden sonra üzülmemek adına küçük bir portföy ile takip edilebilir diye düşünüyorum
Adiler nasıl bir şey siniz lan siz 5 hafta üst üste puan kaybı borsada gün yüzü göstermediniz Ahlaksizlar batirdiniz bizi
teknik destekler sırasıyla;
2.48
2.25
2.00
ytd...
2.74 altı görmez. Burada fiyatlanan birsey olmadı. O balon Tspor da var. Bjk de ne fiyatladılar bilmiyorum. Fenerbahcede de fiyat uygun.
Aynı düşünüyorum. GS 'deki balonu 3.93 'den aldılar.
Mac sonuclari PY nin isine yariyor. Bakalim nereye kadar salacaklar.
evet artık gs zamanı geliyor, endeks düzeltmesini yaptı, gs tüm olumsuzlukları fiyatladı, olumsuz birşey kalmadı artık. Hafta sonu galibiyet sonrasında cas kararı ile yeşillere devam. Yalnız maçtan önce alayınız abdestinizi alın artık daha da takımın başına birşey gelmesin:)
Elimde biraz GS var. Hangi haftasonuna biraz yüksek mal ile girsem, p.tesi hüsranla sonuçlanıyor. Bir değil, iki değil , belki 10 kez böyle oldu. Yahu arkadaş bir kere mi tutmaz. Bu Cuma dedimi ki, Yahu Ankaragücünü de mi yenemeyecek ? Zaten sonuncular, düşmekten kurtulmaları mucize ötesi. Dedim ki, ilave olarak "al 100K hisse daha, taşı p.tesiye". Öyle de yaptım, sabah düşmüsken aldım ama kapanıştan önce verdim gitti. Yeter hüsrana uğramak. Eldeki bir kuş, daldaki 2 kuştan iyidir. Bakalım P.tesi ne olacak ? Sonuçlar iyi olursa eldekini değerlendiririz. Kötü olursa sattığımıza şükreder, fırsatları kollarız. Gerçi geride riske girecek fırsat da kalmayacak.