Arama sonucu : 3358 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 28 senelik profesyonel borsacı ve analizciyim. Size geçen hafta fiyat 2.80 ken hızla 3 üzerine çıkacağız demiştim çıktık... Lakin gelecek kar satışlarını ben şahsen bekliyordum. Endeks 115.445 te çok güçlü dirence sahip. Dolasıyla ptesi zaten yukarı yönde hareket olacak... GS hissemize gelirsek 2,93 kademede 1 mil 126 milyon tllik rekor bir maliyet hacmine sahip ki burası yıkılırsa durak 2.70 olur... Ama kanmca ykılmayacak.. Dolayısıyla Trabzon maçı sonucu eğer güzel çıkarsa ptesi hızla 3 tl üzerine çıkacağız... Hafta içinde 3.20 üzerine çıkacağız... Maç sonucu iyi olmazsa benim düşüncem 2,85 civarından aşağısını pek görmeyiz. Moralli olun analizlerimle size bol bol bilgi vereceğim. Yatırım tavsiyesi değil kendi kişisel görüşümdür.

2.  Alıntı Originally Posted by sonnefes Yazıyı Oku
    28 senelik profesyonel borsacı ve analizciyim. Size geçen hafta fiyat 2.80 ken hızla 3 üzerine çıkacağız demiştim çıktık... Lakin gelecek kar satışlarını ben şahsen bekliyordum. Endeks 115.445 te çok güçlü dirence sahip. Dolasıyla ptesi zaten yukarı yönde hareket olacak... GS hissemize gelirsek 2,93 kademede 1 mil 126 milyon tllik rekor bir maliyet hacmine sahip ki burası yıkılırsa durak 2.70 olur... Ama kanmca ykılmayacak.. Dolayısıyla Trabzon maçı sonucu eğer güzel çıkarsa ptesi hızla 3 tl üzerine çıkacağız... Hafta içinde 3.20 üzerine çıkacağız... Maç sonucu iyi olmazsa benim düşüncem 2,85 civarından aşağısını pek görmeyiz. Moralli olun analizlerimle size bol bol bilgi vereceğim. Yatırım tavsiyesi değil kendi kişisel görüşümdür.
    Sportiflerden anlamadığın belli.
    Yarınki fiyatı görünce 28 senenin beyhude geçtiğini anlarsın. 😅

3.  Alıntı Originally Posted by synergy_84 Yazıyı Oku
    Sportiflerden anlamadığın belli.
    Yarınki fiyatı görünce 28 senenin beyhude geçtiğini anlarsın. [emoji28]
    Kimin sportiflerden anlamadığı belli oldu sanırsam

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by kuscu35 Yazıyı Oku
    Kimin sportiflerden anlamadığı belli oldu sanırsam

Erken öten kuşun başını erken keserler.
    Yarın sabah ekranı açınca bol bol hatıra görüntüsü alırsın.

5.  Alıntı Originally Posted by synergy_84 Yazıyı Oku
    Erken öten kuşun başını erken keserler.
    Yarın sabah ekranı açınca bol bol hatıra görüntüsü alırsın.
    Geçen de böyle ötmüştün, almıştın cevabını. Aradan 3 gün geçince, mac bitince yazacak kadar da içerlemişin. Rahat ol

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •