Hocam vakıfta öyle bir kaynak olacağını sanmam ben.
Printable View
Boşuna mı sevindiler/sevindik...:(
TV de bakan açıklama yapıyormuş ama bulunduğum ortamda TV olmadığı için duyamıyorum :(
ya ne alakaya maydanoz ya
yanlış anlama ama tüpçüm o işler öyle olsa
düz dünya teorisyeni fatih üniversiteye de İstanbul university kanatlarını gerdi de himayesine aldı
şimdi ondan alınanla ötekinden alınanı anlamayacak mı (diploma) iş başvurusuna git
karşında işveren ve/veya temsilcisi moruk bey
interview de 2 bişey sorar hemen çakozlar
o ka basit
internette mi yok
sor , ne zaman hangi fakülteden mezunsun evladım, şu tarihte şurdan, gir yandesk e (artık googıl la kavgalıyız) hemen sana hazin gerçeği itiraf etsin
Yav dur daha ortaokul-lise kısmısı bu...Biz .ötü kurtarma derdindeyiz...Çocuklar öğretmensiz kalmasın bu karda kışta...
Üniversite ayrı...
abi haklısın
hatta aslen
en temel öğrenim
bana sorsan hattızatında okul öncesi
ama bu her tür hökümet
tarafından göz ardı ediliyo
çunki
bi bireyin kafa
kafa varsa tabi
en maks
0-6 yaş arası çalışıyo
o esnada binayı diktin diktin
yoksa Bulgaristan Türk muhaciri fıkrası:
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
sen binanın dikildiğine bak
https://www.youtube.com/watch?v=s-KKgm4ysjk
Burası belki işinize yarar ...
Bakan gidin itü vakfına sorun dedi
Bakanın haberi yokmus itü den
Ona kalırsa zaten Doğadaki öğrencileri 15 ara tatile kadar nereye yerleştirsem derdinde...
Adam burada çocuklarının öğretiminin derdinde,
bizim oldboy da basıyor fırçayı!
Dediydim kendisine, 2 yıl sonra asabi gördüm sizi diye :kahkah:
Doğa koleji için samimi bir arkadaşım anaokuluna yazdıracaktı yazın bir kampüse .
bende bildiğim kadarıyla uyardım bir haftadır her gördüğünde teşekkür ediyor .
2019 başından beri bilinen bir gerçekti birazda velilerde kabahat var bence .
Sorun çözülse problem yok aslında...Öğretmenlerden ve okuldan memnunuz...Yeterki sorun çözülsün...
Doğa Koleji İTÜ Vakfı’na devredildi
Doğa Koleji’nin İTÜ Vakfı'na devrine ilişkin Medyascope, devir için kolejin sahiplerine bedel ödenmeyeceğini, borçların ise bankalar tarafından yapılandırılacağını duyurdu. Satış ise kolej yeniden para kazanır hale geldikten sonra yapılacak.
Türkiye’de 2010’dan 2019’a sadece 9 yılda, ilâhiyat fakültesi sayısı 24’ten 92’ye çıkarak yaklaşık dört kat artmıştır. İlâhiyat fakültesine bir yılda kayıt yaptıran öğrenci sayısı 6252’den 33202’ye çıkarak beş kat artmıştır. Yine aynı dönemde ilâhiyat fakültelerinde öğretim elemanı sayısı 1120’den 4121’e çıkarak üç buçuk kat artmıştır. Yürü be a. k partisi kim tutar seni evreni fethedeceğiz evreni.
Herkez bi fikir yazmıs
Ama
Basit bi okul batarken bile şekiliz ya
@tüp
Sana parayı geri vermeme için bi vakiftan ötekine transfer
Halbusi
Meb okulları beleşe tedrisat müfredat edat vedat
:))))
Ama tabi
Batma yok
Devir var
Devir, devir devri
Hic ozel okula gitmedim
7 yaşındaki halimden bu eşşek halime hep meb eğitimi
:))))
Ne özeli ya
Soyle deyim
The world number 1 egitim burda
Insanlarda kendine guven yoksa meb naapsin
Ne aci:rtfm:
Trump, sıkıyorsa beni mahkemeye gönderin de borsa nasıl çökermiş görün! demiş..
https://twitter.com/realdonaldtrump/...07079308251136Alıntı:
You want to see a Stock Market Crash, Impeach Trump!
Kesinlikle doğru olacak uygulama,ayrıca ben kanunlarda herhangi bir değişiklik yapılmadan dahi,o işletmeden kazandığı paranın tamamını,o işletmenin hayati idame edecek geliri dahil başka yerlere veya şirketlere transfer edip,bu örnekte olduğu gibi bir çok insanı mağdur eden herkes için kanunlarda yeterli caydırıcı maddelerin olduğu fakat uygulama yapılmadığı düşüncesindeyim.(örnek:simit sarayı-doğa koleji)
Ankara kızılayda 20 den fazla kuyumcuya cumhuriyet satmak istediğimde ya paraları yoktu yada fiyatı çok düşük veriyorlardı. Kuyumcular odasını arayarak şikayet ettiğimde '' serbest piyasa, biz bu konuda bir şey yapamayız. Ancak sahte yada eksik gramaja işlem yaparız '' dediler. Bir daha asla fiziki altın almam. Döviz gibisi yok. Anında kapiş.
Hepsi ******** ve mafyanın önde gidenidir..2 kelime söylesen bütün han toplanır..
10 sene kadar once arkadaş Cumhuriyet alacak..fiyat sormuş..o zaman 650 falan dı sanırım..720 mi ne demiş adam..yahu bunun gramajı belli falan da girince arkadaş..eleman işçilik var demiş..cumhuriyetin ne işçiliği dedim diyo..herif bişi yiyo muş..ellerini çırpmış yerinden kalmış..(kavgaya girecek) haklısın ustadım dedim çıktım dükkandan diyor..
Türkiye de çok iş kolu bu şekilde..
İnşaat emlak kuyumcu galerici..
Çoğu şereflikoçhisar çakalıdır
Trump reisin oylamaası ne zaman
Buralar henüz ısınma yerleri...maç başlayınca çok hızlı çıkacak...bakalım deap falan ise yarayacak mı?
70 lira fark olmaz . ata lira cumhuriyet farkı olmasın sakın o
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Amerikan kamuoyu, ülke tarihinde bugüne kadar sadece 3 kez yaşanmış bir olaya tanıklık edecek. Temsilciler Meclisi, hakkında görevi kötüye kullanma ve Kongre'nin işleyişine engel olma suçlamalarından azil soruşturması başlatılan Başkan Donald Trump'ın görevinden azledilmesine ilişkin oylama için bir araya geldi. Temsilciler Meclisi Genel Kurulu bir saat sürmesi planlanan usul tartışmasının ardından Trump'a yönelik suçlamaları içeren iki maddeyi görüşecek. Bu maddeler ise "görevi kötüye kullanmak" ve "Kongre'yi engellemek" suçlamalarını içeriyor. 6 saat ile sınırlandırılan toplantının bitmesinin hemen ardından da Türkiye saatiyle gece yarısı maddelerin oylanmasına geçilecek.
Bir kilo altında 300-400 lira fark olur .
Sizin dediğiniz yerler semt kuyumcusu sanırım
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
dediği yerler kızılay yani ankaranın halen daha kalbi sayılan, güvenparka 500 meclise 800 metre yerler
ancak gerçekten durum bu, kızılay kuyumcuları mafyadır. bu yeni bir şey değil 20 senedir böyle: çeyrek altında mesela ulusta 5 lira oynar alış satış, 1 km gider sıhhıyeden itibaren kızılaya doğru hangi kuyumcuya sorarsanız hem ulustakinden 10-15 lira fazla satış fiyatı hem al-sat arasında 15-20 lira fark vardır.
benim anlamadığım hangi ankaralı bu çakallardan hala alışveriş yapıyor da bu adamlar hala dükkan işletiyor. bunu bi türlü çözemedim.